- Konu Sahibi KirazHanim
-
Tamam affettim bi daha olmasınn
Baktım buraya ama bunu beğenmedim
Kızlar sizin bu dediğiniz otellere biz ancak balayı için düğünde takılan paralarla gidebiliriz
Herkese Merhaba Kızlar,
Ağustos sonu eylül gibi erkek arkadaşımla tatile çıkmak istiyoruz, şimdiden bi yerlere bakmaya başladık, ben Marmaris-Turunç veya Olympos diyorum, erkek arkadaşım da seçimi bana bırakmış durumda.
Bu arada ben beton yığını binalardan hoşlanmıyorum, "herşey dahil" bi tatil de yapmak istemiyorum, o zaman otele çakılıp kalıyor çünkü insan..
Yeşili ve denizi güzel olan, sakin, pansiyonların bol olduğu bir yer arıyorum.
Maalesef ki bu dediğiniz mümkünBen de sabahtan beri ah o piknikçileri elime verseler diye düşünüyordum ne safım :26:
Seninle aynı şeyleri düşünüyoruz arkadaşım, ben böyle yanıp kül olan güzelliklerin hep rant için feda edildiğini düşünüyorum.
Kaza süsü vererek ortalığın anasını belliyorlar afedersiniz.
Blm otele bakın bence ben antalyalıyım evimin karşısında şehrin içinde larada plajı iskele muhteşem hep nezih insanlar var hemde 3 yıldızlı uyumaya girersiniz larada olduğu için bir sürü cafe clubdada takılabilirsiniz ben orayı çok seviyorum plajına dışardanda insan girebilitor hareketli güzel bir yer ama sessiz sakin bir yer isterseniz burası sizin tercihinize uygun olmaz heralde o zaman çıralıda bungolov falan tercih edebilirsiniz bide kekova diye bir yer var batıkkent ordada müthiş koylar var denizin altında bir tarih var internetten bakabişirsiniz umarım güzel bir tatil olur bende bodruma gitmek istiyorum merkezde güzel bir pansiyona sizin var mı bildiğinizz?Kızlar banada antalya tarafında bildiğiniz güzel bir hotel söyleyin lütfennn kızçelerimm :82:
Herkese Merhaba Kızlar,
Ağustos sonu eylül gibi erkek arkadaşımla tatile çıkmak istiyoruz, şimdiden bi yerlere bakmaya başladık, ben Marmaris-Turunç veya Olympos diyorum, erkek arkadaşım da seçimi bana bırakmış durumda.
Bu arada ben beton yığını binalardan hoşlanmıyorum, "herşey dahil" bi tatil de yapmak istemiyorum, o zaman otele çakılıp kalıyor çünkü insan..
Lütfen kıymetli önerilerinizi esirgemeyiniz
(bu arada konuyu nereye açacağımı bilemedim, o sebeple buraya açtım)
Ağva benim de aklımın bi köşesinde duruyor canım, yani en son çare olarak orayı düşünüyorum..
Urla'nın çok güzel olduğunu duydum, ama hakkında pek bi bilgiye sahip değilim.
Teşekkür ederim
Bende sevdiceğimle gidicem hemen bakıyorumm
Herkese Merhaba Kızlar,
Lütfen kıymetli önerilerinizi esirgemeyiniz
(bu arada konuyu nereye açacağımı bilemedim, o sebeple buraya açtım)
Çok teşekkürler hemen bakıyorummBlm otele bakın bence ben antalyalıyım evimin karşısında şehrin içinde larada plajı iskele muhteşem hep nezih insanlar var hemde 3 yıldızlı uyumaya girersiniz larada olduğu için bir sürü cafe clubdada takılabilirsiniz ben orayı çok seviyorum plajına dışardanda insan girebilitor hareketli güzel bir yer ama sessiz sakin bir yer isterseniz burası sizin tercihinize uygun olmaz heralde o zaman çıralıda bungolov falan tercih edebilirsiniz bide kekova diye bir yer var batıkkent ordada müthiş koylar var denizin altında bir tarih var internetten bakabişirsiniz umarım güzel bir tatil olur bende bodruma gitmek istiyorum merkezde güzel bir pansiyona sizin var mı bildiğinizz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben yazdım burayo bir kenaraAaa valla güzele benziyorolabilir mantıklı
Evlenince giderim buraya kuzumya yoksa süper ona laff yokkCANIM balayı otelimiz 7 yıldız mükemmel bi yer hem yeşillik hem deniz havuz hizmettt süper babanın oteli gibi hisettiriyorlar yemekler falan harika biz çok memnun kaldık sizede tavsiye ederim AMARA DOLCA VİTA LUXURY
Eki Görüntüle 1173586
Teşekkürler önerin için, araştıracağımBozcaada tam tarif ettiğin gibi bir yer.Şehirden uzak olduğunu hissedersin,erkek arkadaşla gitmek için ideal.Romantik,sakin ada ortamı.
Ben o tarafta Şile'ye kadar gittim, Ağvayı görmedim ama Şile'nin suyu gibiyse korkulabilir.canm ben agvalıyım agvayı tavsıye etmem denızı ıyı degıl
Teşekkürler canım, kumsal yürüyüşleri harika olur, sevgilimle romantik takılırız artıkbiz geçen sene ekimin sonunda tatile çıkmıştık canım kuşadasına gitmiştik ve harika vakit geçirdik inan :) kadınlar denizi tarafında pansiyonda kaldık :)
güvercin kalesi
meryem ana evi
efes
şirince
yedi uyurlar magarası
maket köy
1 hafta kaldık buraları gezdik gördük canım sezon bitimi olduğu için gayet sessiz sakindi ama hava felaket sıcaktı akşamları biraz serin oluyordu
sabah ve akşam kumsal yürüyüşleri harika oluyordu
çook güzel olmuşş bu konu herkese teşekkülerr ...
kesinlikle, Antalya titanic otel
Sıkılmak diye birşey mümkün değil, biraz tuzlu ama verdiğin parayı sonuna kadar hakediyor
Aaa bak şimdi bi mutlu oldum konu sahibesi olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?