Tatilimizi nerede geçireceğimize karar veremiyoruz, fikir verin lütfen.

Herkese Merhaba Kızlar,

Ağustos sonu eylül gibi erkek arkadaşımla tatile çıkmak istiyoruz, şimdiden bi yerlere bakmaya başladık, ben Marmaris-Turunç veya Olympos diyorum, erkek arkadaşım da seçimi bana bırakmış durumda.
Bu arada ben beton yığını binalardan hoşlanmıyorum, "herşey dahil" bi tatil de yapmak istemiyorum, o zaman otele çakılıp kalıyor çünkü insan..

Yeşili ve denizi güzel olan, sakin, pansiyonların bol olduğu bir yer arıyorum.

Bozcaada tam tarif ettiğin gibi bir yer.Şehirden uzak olduğunu hissedersin,erkek arkadaşla gitmek için ideal.Romantik,sakin ada ortamı.

Elegance Hotel Marmaris - güzeldir, çeşme On-Tur hotel tavsiye edilir :34: Aslında benim tercihim apart türleri olurdu ama 2 kişi gidiyorsanız apart falan boşuna, iyisimi otel.. Sonuçta aynı masrafı ediyorsunuz, ama kalabalık gidiyorsanız apart uyguna gelir, heleki yemek bulaşık tantanası olmayanla..:52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef ki bu dediğiniz mümkün :50: Ben de sabahtan beri ah o piknikçileri elime verseler diye düşünüyordum ne safım :26:

O saflık toplumumuzun genelinde mevcut arkadaşım. Bir olayı bize tek yönüyle verip öyle bir senaryo ile oynayınca üçüncü şahıslara pek düşünme payı bırakılmıyor.

Seninle aynı şeyleri düşünüyoruz arkadaşım, ben böyle yanıp kül olan güzelliklerin hep rant için feda edildiğini düşünüyorum.
Kaza süsü vererek ortalığın anasını belliyorlar afedersiniz.

Ne kadar büyük acımasızlık. Kapalı kapılar ardında ne anlaşmalar yapılıyor hiç bilemiyoruz.
Piknikçiler ve doğal olaylar bu yangınların yüzde kaçına sebep oluyorlardır oturup düşünmek lazım.
Ama bir arazinin etrafı yeşillik, önünde en az birkaç yüz metre denize kıyısı varsa bil ki orada piknikçi süsü altında büyük bir kundaklama vardır. Benim fikrim bu.

Neyse konu sahibinin konusunu sabote etmemek lazım.

Kızlar banada antalya tarafında bildiğiniz güzel bir hotel söyleyin lütfennn kızçelerimm :82:
Blm otele bakın bence ben antalyalıyım evimin karşısında şehrin içinde larada plajı iskele muhteşem hep nezih insanlar var hemde 3 yıldızlı uyumaya girersiniz larada olduğu için bir sürü cafe clubdada takılabilirsiniz ben orayı çok seviyorum plajına dışardanda insan girebilitor hareketli güzel bir yer ama sessiz sakin bir yer isterseniz burası sizin tercihinize uygun olmaz heralde o zaman çıralıda bungolov falan tercih edebilirsiniz bide kekova diye bir yer var batıkkent ordada müthiş koylar var denizin altında bir tarih var internetten bakabişirsiniz umarım güzel bir tatil olur bende bodruma gitmek istiyorum merkezde güzel bir pansiyona sizin var mı bildiğinizz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese Merhaba Kızlar,

Ağustos sonu eylül gibi erkek arkadaşımla tatile çıkmak istiyoruz, şimdiden bi yerlere bakmaya başladık, ben Marmaris-Turunç veya Olympos diyorum, erkek arkadaşım da seçimi bana bırakmış durumda.
Bu arada ben beton yığını binalardan hoşlanmıyorum, "herşey dahil" bi tatil de yapmak istemiyorum, o zaman otele çakılıp kalıyor çünkü insan..

Lütfen kıymetli önerilerinizi esirgemeyiniz :16:

(bu arada konuyu nereye açacağımı bilemedim, o sebeple buraya açtım)

canım sen pansiyon yazmışssın ama ben sana balayı otelimiz önerebilirim ormanın içinde hayvanat bahçesi bile var bende yeşilliği çok sevdiğim için oraya gitmiştik nezih bi otel çok güzeel bi yer antalya kemer AMARA DOLCA VİTA LUXURY
$4cd95ed39d033.jpg

Bende sevdiceğimle gidicem hemen bakıyorumm :52::52::52::23:

CANIM balayı otelimiz 7 yıldız mükemmel bi yer hem yeşillik hem deniz havuz hizmettt süper babanın oteli gibi hisettiriyorlar yemekler falan harika biz çok memnun kaldık sizede tavsiye ederim AMARA DOLCA VİTA LUXURY
Eki Görüntüle 1173586

Herkese Merhaba Kızlar,

Lütfen kıymetli önerilerinizi esirgemeyiniz :16:

(bu arada konuyu nereye açacağımı bilemedim, o sebeple buraya açtım)

biz geçen sene ekimin sonunda tatile çıkmıştık canım kuşadasına gitmiştik ve harika vakit geçirdik inan :) kadınlar denizi tarafında pansiyonda kaldık :)
güvercin kalesi
meryem ana evi
efes
şirince
yedi uyurlar magarası
maket köy
1 hafta kaldık buraları gezdik gördük canım sezon bitimi olduğu için gayet sessiz sakindi ama hava felaket sıcaktı akşamları biraz serin oluyordu
sabah ve akşam kumsal yürüyüşleri harika oluyordu:16:

Blm otele bakın bence ben antalyalıyım evimin karşısında şehrin içinde larada plajı iskele muhteşem hep nezih insanlar var hemde 3 yıldızlı uyumaya girersiniz larada olduğu için bir sürü cafe clubdada takılabilirsiniz ben orayı çok seviyorum plajına dışardanda insan girebilitor hareketli güzel bir yer ama sessiz sakin bir yer isterseniz burası sizin tercihinize uygun olmaz heralde o zaman çıralıda bungolov falan tercih edebilirsiniz bide kekova diye bir yer var batıkkent ordada müthiş koylar var denizin altında bir tarih var internetten bakabişirsiniz umarım güzel bir tatil olur bende bodruma gitmek istiyorum merkezde güzel bir pansiyona sizin var mı bildiğinizz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok teşekkürler hemen bakıyorumm :10:
Aaa valla güzele benziyor :51: olabilir mantıklı :16:
Ben yazdım burayo bir kenara :34:
CANIM balayı otelimiz 7 yıldız mükemmel bi yer hem yeşillik hem deniz havuz hizmettt süper babanın oteli gibi hisettiriyorlar yemekler falan harika biz çok memnun kaldık sizede tavsiye ederim AMARA DOLCA VİTA LUXURY
Eki Görüntüle 1173586
Evlenince giderim buraya kuzumya yoksa süper ona laff yokk :23:

Bozcaada tam tarif ettiğin gibi bir yer.Şehirden uzak olduğunu hissedersin,erkek arkadaşla gitmek için ideal.Romantik,sakin ada ortamı.
Teşekkürler önerin için, araştıracağım :16:
canm ben agvalıyım agvayı tavsıye etmem denızı ıyı degıl
Ben o tarafta Şile'ye kadar gittim, Ağvayı görmedim ama Şile'nin suyu gibiyse korkulabilir.
biz geçen sene ekimin sonunda tatile çıkmıştık canım kuşadasına gitmiştik ve harika vakit geçirdik inan :) kadınlar denizi tarafında pansiyonda kaldık :)
güvercin kalesi
meryem ana evi
efes
şirince
yedi uyurlar magarası
maket köy
1 hafta kaldık buraları gezdik gördük canım sezon bitimi olduğu için gayet sessiz sakindi ama hava felaket sıcaktı akşamları biraz serin oluyordu
sabah ve akşam kumsal yürüyüşleri harika oluyordu:16:
Teşekkürler canım, kumsal yürüyüşleri harika olur, sevgilimle romantik takılırız artık :17:

çook güzel olmuşş bu konu herkese teşekkülerr ...

kesinlikle, Antalya titanic otel
Sıkılmak diye birşey mümkün değil, biraz tuzlu ama verdiğin parayı sonuna kadar hakediyor

Aaa bak şimdi bi mutlu oldum konu sahibesi olarak :9:

ayy gerçektenn çok sağol tavwisyede bulunnaların da ellerine sağlık...aydın kuşadası ya da muğla datça marmaris buralar arasında eleme yapacam bende.........

Back