- 19 Mayıs 2009
- 456
- 234
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
ölüdeniz shambala isteklerinize uygun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sevdiceğimle gidicem hemen bakıyorummBalayı için beleğe gitmiştik voyage golf spa antalya belek te ama şahaneydi rüya gibi bir balayı geçirdik kesinlikle tavsiye ederim lilyanacımçok yakın arkadaşım da cornelıa belek gittiler onlarda çok memnun kaldılar ets web sitesine gir bak her iki otel de şahaneydi
![]()
Biz side raymar hotele rezervasyon yaptırdık ama turun tavsiyesiyle memnun kalırsınız güzel bir yer 2. senesi o yüzden fiyatlar uygun dediler ama bilemiyorum yorumlarına baktım iyi yorumlarda var kötü yorumlarda otelin görüntüsü güzell ama bilemiyorum
Bende sevdiceğimle gidicem hemen bakıyorumm
Çok sağol şekerimm bakıcam şimcikk![]()
Balayı için beleğe gitmiştik voyage golf spa antalya belek te ama şahaneydi rüya gibi bir balayı geçirdik kesinlikle tavsiye ederim lilyanacımçok yakın arkadaşım da cornelıa belek gittiler onlarda çok memnun kaldılar ets web sitesine gir bak her iki otel de şahaneydi
![]()
ölüdeniz shambala isteklerinize uygun
Olabilir haberlere denk gelmemişsinizdir ama sabah duyduğumda içim çok acıdı, bir sürü insanın ekmek kapısıydı. Bununla birlikte daha da acı olan çok geniş bir kızılçam ormanı da yok oldu. Eski haline döndüğü zamanı belki bizim evlatlarımız bile göremeyecek
Neyse konunuzu biraz sabote etmiş gibi oldum ama belki de iyi oldu herkes bilsin, herkes daha da çok özen göstersin ki böyle olayları bir daha yaşamak zorunda kalmayalım.
Oyyyy o ne güzellikmiş ya, eminim fiyatı da çok güzeldir![]()
Yer yok ağustosaa :84::84:
Oranın tekrar çam ormanı halini torunlarımız bile göremeyecek. Çünkü %100 eminim orası rant için feda edildi.
En fazla 2 sene sonra orman arazisi vasfını yitirdiği bahanesi ile bir kaç tatil köyü dikilmiş olacak. Adrasan'da bir cennet koyu diye tatil sitelerinde göz gezdireceğiz. Lanet olsun!
Konu sahibi Fethiye Ölüdeniz'i yazmayı unutmuştum. Geçen sene balayı için gitmiştik. Hareketlilik ve sakinlik bir arada nerede durduğuna bağlı.
Tekne turlarıyla bir dolu cennet koyu gezebilirsin. Ben eşimi ikna edemedim ama yamaç paraşütü yapabilirsin.
Yapma yavoyage'lar çok güzel lilyana bodrum voyage lara bak :44: Allah kısmet eder de yaşarsak eğer önümüzdeki yaz bir mani olmazsa eğer biz eşim ile voyage torba private istiyoruz orası daha da rüya
http://www.etstur.com/Voyage-Torba-Private bi göz gezdir bodrum voyage a orada yer vardır belki :26:
![]()
Oranın tekrar çam ormanı halini torunlarımız bile göremeyecek. Çünkü %100 eminim orası rant için feda edildi.
En fazla 2 sene sonra orman arazisi vasfını yitirdiği bahanesi ile bir kaç tatil köyü dikilmiş olacak. Adrasan'da bir cennet koyu diye tatil sitelerinde göz gezdireceğiz. Lanet olsun!
Konu sahibi Fethiye Ölüdeniz'i yazmayı unutmuştum. Geçen sene balayı için gitmiştik. Hareketlilik ve sakinlik bir arada nerede durduğuna bağlı.
Tekne turlarıyla bir dolu cennet koyu gezebilirsin. Ben eşimi ikna edemedim ama yamaç paraşütü yapabilirsin.
Ben buna bayıldımm
Ama benimki bodrumu sewmiyor uyuzz
Birde bühçemiz en fazla 2.500..
İlk söylediğin hotel 5.bin tl geliyor bilin mii![]()
biliyim bakmıştım geçen haftasezon ya ondan yuksek erken rezervasyonla cok uygun oluyor bi arkadaş reymar demişti merak ettim baktım o otel güzel bir yere benziyor gerçekten
![]()
Reymar:44: nere ora la![]()
Antalya side raymar yaniharf karışıklıkları afedersin lilyana
![]()
![]()
Ben buna bayıldımm
Ama benimki bodrumu sewmiyor uyuzz
Birde bühçemiz en fazla 2.500..
İlk söylediğin hotel 5.bin tl geliyor bilin mii![]()
![]()
![]()
Kızlar sizin bu dediğiniz otellere biz ancak balayı için düğünde takılan paralarla gidebiliriz![]()
Bende öyle yapmayı planlıyorumm![]()
O zaman parayı düşünmeyin, haydan gelen huya gider demişler.![]()
![]()
![]()