Tatilimizi nerede geçireceğimize karar veremiyoruz, fikir verin lütfen.

Balayı için beleğe gitmiştik voyage golf spa antalya belek te ama şahaneydi rüya gibi bir balayı geçirdik kesinlikle tavsiye ederim lilyanacım:16: çok yakın arkadaşım da cornelıa belek gittiler onlarda çok memnun kaldılar ets web sitesine gir bak her iki otel de şahaneydi :52::36:
Bende sevdiceğimle gidicem hemen bakıyorumm :52::52::52::23:
Biz side raymar hotele rezervasyon yaptırdık ama turun tavsiyesiyle memnun kalırsınız güzel bir yer 2. senesi o yüzden fiyatlar uygun dediler ama bilemiyorum yorumlarına baktım iyi yorumlarda var kötü yorumlarda otelin görüntüsü güzell ama bilemiyorum

Çok sağol şekerimm bakıcam şimcikk :54:

Balayı için beleğe gitmiştik voyage golf spa antalya belek te ama şahaneydi rüya gibi bir balayı geçirdik kesinlikle tavsiye ederim lilyanacım:16: çok yakın arkadaşım da cornelıa belek gittiler onlarda çok memnun kaldılar ets web sitesine gir bak her iki otel de şahaneydi :52::36:

Yer yok ağustosaa :84::84:

Olabilir haberlere denk gelmemişsinizdir ama sabah duyduğumda içim çok acıdı, bir sürü insanın ekmek kapısıydı. Bununla birlikte daha da acı olan çok geniş bir kızılçam ormanı da yok oldu. Eski haline döndüğü zamanı belki bizim evlatlarımız bile göremeyecek :50:

Neyse konunuzu biraz sabote etmiş gibi oldum ama belki de iyi oldu herkes bilsin, herkes daha da çok özen göstersin ki böyle olayları bir daha yaşamak zorunda kalmayalım.

Oranın tekrar çam ormanı halini torunlarımız bile göremeyecek. Çünkü %100 eminim orası rant için feda edildi.
En fazla 2 sene sonra orman arazisi vasfını yitirdiği bahanesi ile bir kaç tatil köyü dikilmiş olacak. Adrasan'da bir cennet koyu diye tatil sitelerinde göz gezdireceğiz. Lanet olsun!

Konu sahibi Fethiye Ölüdeniz'i yazmayı unutmuştum. Geçen sene balayı için gitmiştik. Hareketlilik ve sakinlik bir arada nerede durduğuna bağlı.
Tekne turlarıyla bir dolu cennet koyu gezebilirsin. Ben eşimi ikna edemedim ama yamaç paraşütü yapabilirsin.

Oranın tekrar çam ormanı halini torunlarımız bile göremeyecek. Çünkü %100 eminim orası rant için feda edildi.
En fazla 2 sene sonra orman arazisi vasfını yitirdiği bahanesi ile bir kaç tatil köyü dikilmiş olacak. Adrasan'da bir cennet koyu diye tatil sitelerinde göz gezdireceğiz. Lanet olsun!

Konu sahibi Fethiye Ölüdeniz'i yazmayı unutmuştum. Geçen sene balayı için gitmiştik. Hareketlilik ve sakinlik bir arada nerede durduğuna bağlı.
Tekne turlarıyla bir dolu cennet koyu gezebilirsin. Ben eşimi ikna edemedim ama yamaç paraşütü yapabilirsin.

Maalesef ki bu dediğiniz mümkün :50: Ben de sabahtan beri ah o piknikçileri elime verseler diye düşünüyordum ne safım :26:

Yapma ya :5::5::5: voyage'lar çok güzel lilyana bodrum voyage lara bak :44: Allah kısmet eder de yaşarsak eğer önümüzdeki yaz bir mani olmazsa eğer biz eşim ile voyage torba private istiyoruz orası daha da rüya :52: http://www.etstur.com/Voyage-Torba-Private bi göz gezdir bodrum voyage a orada yer vardır belki :26: :16::16::16:

Ben buna bayıldımm :52::52:
Ama benimki bodrumu sewmiyor uyuzz :27:
Birde bühçemiz en fazla 2.500..
İlk söylediğin hotel 5.bin tl geliyor bilin mii :51:

Seninle aynı şeyleri düşünüyoruz arkadaşım, ben böyle yanıp kül olan güzelliklerin hep rant için feda edildiğini düşünüyorum.
Kaza süsü vererek ortalığın anasını belliyorlar afedersiniz.

Ben buna bayıldımm :52::52:
Ama benimki bodrumu sewmiyor uyuzz :27:
Birde bühçemiz en fazla 2.500..
İlk söylediğin hotel 5.bin tl geliyor bilin mii :51:

biliyim bakmıştım geçen hafta :52: sezon ya ondan yuksek erken rezervasyonla cok uygun oluyor bi arkadaş reymar demişti merak ettim baktım o otel güzel bir yere benziyor gerçekten :51:

Back