kızlar benim bi kedim var yıllık izinden dolayı 10 gün şehir dışına çıkacağım ama kedimi götüremiyorum yanımda yaşadığımız yerde hiçbir akrabamız yok evimin anahtarını teslim edebileceğim kimse yok kedi oteli yok kedim 10 gün evde yanlız kalacak
daha önce böyle duruma düşen oldu mu neler yaptınız? kedimin yanlızlıktan ölmesini istemiyorum aklım onda olacak ama evde bırakmaktan başka çarem yok nolur yardım edin neler yapmalıyım deneyimlerinizi yazın lütfen
belli miktarda yemek kabına mamasını bırakıp bir iki yere de su bırakın bi sorun olmaz. Kumunu falan degiştirin gitmeden. Ben öle yapıyorum ama kullandıgın mama çok önemli ben whiskas kullanıyorum. Döndügümde ise eve kedim sırtımdan inmiyo gayet de sağlıklı.arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim ama öncelikle şunu söyleyeyim
kedi taşıma kafesim var ancak ben bu 10 günde tatil yapmıyacağım halletmem gereken bazı işlerim var ve ortalama 4 şehir gezeceğim otobüs firmaları hayvan almıyor arabalara...
bulunduğum yer bi doğu ili değil bakım evi veteriner bile yok doğru dürüst hayvan bakmanın sorumluluğunu çok iyi biliyorum aşısını bile internetten isteyip kendim yapıorum 2 senedir gitmeyi erteliyordum ancak bu yıl gitmek zorundayım
burada hiçbir akrabam ya da güvenebileceğim biri de yok
belli miktarda yemek kabına mamasını bırakıp bir iki yere de su bırakın bi sorun olmaz. Kumunu falan degiştirin gitmeden. Ben öle yapıyorum ama kullandıgın mama çok önemli ben whiskas kullanıyorum. Döndügümde ise eve kedim sırtımdan inmiyo gayet de sağlıklı.
hala güncel mi konunuz bilmiyorum ama biz de doğudayız. belki yakın şehirlerdeysek bize bırakabilirsiniz