Tatile giden bayanlar kıymetini bilin lütfen

Oğluşlarını da alsınlar yazık günah o adamcağız da tatil yüzü görmemiş

Ay ne bileyim
Kv ye daha çok üzüldüm
O ineği bırakıp gidemiyo, tivoli kocasını bırakıp gidemiyo
İnek tek başına otlanır yaşar ama tivoli kocasız duramıyo
Burada kv daha zor durumda
Gitsin bir deniz kaplıca vs tatili yapsın

Bence herkes köyde kalsın inekler tatile gitsin. Sonuçta süt veriyor hayvanlar her gün her gün. Dinlenmek onların da hakkı.

Bence herkes köyde kalsın inekler tatile gitsin. Sonuçta süt veriyor hayvanlar her gün her gün. Dinlenmek onların da hakkı.

Gulmicem hayir gulmicem minibuste maskeyi gozume kdr cektim gulmicem

2 ailede de Degisik bir sabitlik var herkes birbiribe benzemis ama kimse farkinda degil ilk kim baslatti acaba

Sizin psikolojiniz bozulmuş bir insanin basireti bu kadar mı bağlanır ya. Siz ne anlatıyorsunuz ? Madem bu kadar seviyorsunuz orayı size iyi tatiller

Annesinin gününden yemekle alakalı değil ki. Sizin aile gününüzde gidersiniz. Kimseye de bir şey demeyince Mis gibi olur. Ama adamın derdi tatile gitmemek. Hirs yapmış inat etmiş sanki. Çünkü siz ne oneri sunsaniz o dansöz gibi kıvırıyor. Ayrıca çocuğunuz uslu bir cocuksa gayet turla da olur. Günübirlik turlarla başlarsınız.

Oyh içim şişti, oturup kayınvalidene üzüleceğine kendi hayatına üzülmelisin. Zorlukla büyümüş, yaşamış. Ama 70 inden sonra da hala bu hayatı devam ettirmesi de kendi sorunu. Oturup bunlara üzüleceğinize kocanızın vizyonsuz sizin de korkak olmanıza üzülün. Onlar başka bir hayat görmemişler memnunlar devam ediyorlar. Kocanız başka bir şehirde üniversite okumuş, iyi kötü gezmiş. Kalkıp köyden çıkmayan ana babasının izinden gideceğine bir hafta görüp gelip kendi hayatını da yaşayabilir.
Şunları idrak edemezsiniz de yine de şiştim dayanamadım yazıyorum.
Eşimin ailesi de karadenizli cehennemin dibinde bir köyleri iki üç ton fındık veren bahçeleri var. Eşime her sene ağlak da yaparlar yardıma gelseniz diye, eşim kusura bakmayın işçi tutun diyor. Daha az kazananın ama yorulmayın diyor. Sizinki gibi vizyonsuz bir eşim olsaydı ben 16 sene boyunca gitmezdim. İlk yaz tatilinde 18 gün kal dediğinde boşanırdım mesela. Perşembenin gelişi belli olmuş orada. Korkakça hayatınızı teslim etmişsiniz. Hala burada öyleydi de böyleydi de anlatıyorsunuz ya. Hiç biri önemli değil. Hiç biri bahane değil.

Evlere su hattı almak yasak. 100 hane varsa herkes 3 çeşmeden su doldurmak zorunda. Gelen su belli, iki eve su verseniz,3. Eve su kalmaz
En başından beri konunuzu takip ediyorum.
Tamam eş ailesinin zor bir hayatları var ama bu onların hayatı.
Üzülüp, dertlenince, siz tüm tatili orada geçirince bu insanların hayat kalitesi yükseliyor mu?

Kv-kp hayatını ineklere, kocanız ailesine,
siz de kocanıza adamışsınız.
Karı-koca hayata, aile olmaya, paylaşıma vb pek çok konuya dair değişik bir bakış açınız var.
Eğitimli insanlar olduğunuz düşünülürse değişik ötesi desek yeri.

Ben de aslen öğretmenim, müdürlük yapıyorum.
Tüm yıl boyunca çalışıp, bedenen, zihnen ve ruhen yoruluyorum.
Gezip, görmek, kısa da olsa tatil yapmak benim en doğal hakkım.
Hiç bir kuvvet beni, 1 ay boyunca kv-kp yanında üstelik te mahrumiyet bölgesinde tutamaz.
Evde banyo-su olmadığı için duşa girmek için pansiyona gideceğim, şaka gibi…
Yetmezmiş gibi her yıl tekrarlayacağım bir de bunu.

Siz iyi misiniz?
Asıl sorununuz tatil yapamamak mı sizce?

Meali; onlar orda o kadar zor bir hayatın içinde debelenirken tatil yapmak benim neyime. Size yazdığım iyi oldu kızlar artık tatil yapmak istemiyorum. Bundan sonra her fırsatta kayınannişime yardıma gideceğim, iki ay kalacağım, inek sağacağım. Hatta belki öğretmenlikten istifa eder köye yerleşirim. Hepinize teşekkürler, konum kapanabilir

Ben ikna oldum, yasam sartlari cok zor. Daha fazla bu zorluklardan dem vurmaniza gerek yok.

Vaktiyle bir sevgilim vardi. Bir gun anneme sikayetlenmistim. Akabinde annem sevgilimden yana bir iki olumsuz yorum yapmisti. Canhiras savunmustum ben de sikayet etmemisim gibi. Ben de malim kotulensin istememistim anlayacaginiz. Ben kotulerim ama baskasi laf edemez.

Kadın köyün kıymetini anladı sayemizde

Annenlere geliyor mu peki ? Kendin git mi dyo

En azindan hikayedeki bütün ineklere ve öküzlere sahip cikan birileri var

Kusura bakmayin ama bir noktadan sonra suç sizde. Hayatta kurban rolu oynamayi siz secmissini. Illa kocamla gidicem yoksa gitmem diye tutturmussunuz. Belli ki kocaniz size asla istediginiz hayati vermeyecek biri. O hayati kendinize siz verebilirdiniz ama onu da istememissiniz. 40 yasina gelmis bombos bir hayat gecirmissiniz sucu kocaniza atip inisiyatif almaktan istemediginiz icin. Olmaktan en cok korktugum karakter bu herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…