İyi geceler hanımlar,
Direk konuya gireceğim. Okulum tatile girdi, sınıf arkadaşlarımın 5 6 tanesi bayramı bile beklemeden hooooppp tatilde!! El insaff
Ben 21 yaşındayım, hayatım boyunca hiç tatile gitmedim. Ha küçükken köye giderdik o da tatil sayılırsa. Artık o bile yok
Ailemden hiçbir şekilde umudum yok, neden olduğunu hiç bahsetmeyim bana inanın sadece.
Ben bu sene aşırı yoğun derslerim olsun(sunumlar, mataryal hazırlama, makale yazma vs vs), hem de yorgun bir kalbim ve beynim olsun (bir erkek tarafından reddedildim, çok üzüldüm, yıkım yaşadım ) çok yoruldum çok yorgunum. Derslerimde başarılı oldum, ALESten güzel bir puan aldım. Hak ettiğimi de düşünüyorum, ama gidemiyorum
İnstagram'da tatilli fotoğraf görmek istemiyorum, görünce üzülüyorum.. Ayağımı denize uzatmak istiyorum hiçbir şey düşünmek istemiyorum. İnstagram'daki mükemmel rahatlıkları boş kafayı ben de istiyorum (Biliyorum elbetteki göründüğü gibi değildir, ama en azından görünen bir şey var gitmişler sonuçta ben de o da yok)
Eylül ayından itibaren beni daha da yoğun bir kpss temposu bekliyor olacak ve ben bu tempoya dinlenmiş bir şekilde girmeyeceğim maalesef
Kpss dershanesine gidebilmek için bu yaz çalışmak zorundayım, evde kalsam bile annemin tek düşüncesi ev işi iyice bunalırım.. Aileme beni dershaneye gönderin ya da tatile gönderin diyemem, bu yaşa kadar yeterince yük oldum zaten...
Size yazdıklarım, düşüncelerim çok saçma ve dert değil gibi gelebilir, haklısınız. Ama insanın bazen bunalım dönemleri olur kendisini dinlendirmek ister ya o durumdayım şu sıralar
Öyle içimi dökmek istedim okuduğunuz için teşekkür ederim