Ben de ben deAl benden de o kadar 3 senedir tatile hasret kaldım. Üstelik bayram sonrası çok yoğun tempolu bir kursa başlıyorum. Haftasonu kaçamağı bile yapamayacak durumdayım.
İnstagramı kapatBen de ben deEylülden sonra haftasonu evde şekerleme bile hayal olacak benim için
Onu da denedim, duramayıp geri açtım. Orada görmesem Facebook'ta görüyorum zaten. Facebook'u kapatamam takip etmem gereken dahil olduğum okulun grubu var. İllaki gözüme gözüme sokacaklar göreceğim yaniİnstagramı kapat
Çok teşekkür ederimKiyamam
Kardesimde boyle,ozel universitede okuyor ama millet amerikaya gidiyo,yok millet alacati cesme geziyo dedikce ben uzuluyorum.
Annem babam memur zor zahmet okutuyolar
Ben desen 2500 lira maasla onu nereye gondereyim .
Insallah kendi paranizi kazaninca her yaz orasi senin burasi benim gezersiniz
Hakkınız tabiki dinlenmek.. Şöyle uzun pahalı tatiller değil de 2-3günlük kaçabileceğiniz uygun yerler araştırsanız olmaz mı acaba?
Temmuz Agustos 2 aylik gecici bir is bulma imkanin olursa para biriktirip mini bir tura cikabilirsin. Uygun turlar var.
Ben gidince yorulur muyum onu bile bilmiyorum, hiç gitmediğimdenBen de tatilleri hiç sevmem. Gidince daha çok yoruluyorum. Ya da daha istediğim hayatı yaşayamadığım için tatilden nefret ediyorum :)
Nerdee keşke olsaYok mu sahil tarafinda yasayan bir akraba ona kaçsan
Aman benimkiler de ahım şahım değildi ki yani ben çok tembelimdir ondan da yoruluyorumBen gidince yorulur muyum onu bile bilmiyorum, hiç gitmediğimdenUmarım ben de nefret ederim ne deyim Deli gibi istemektense nefret etmek daha iyi sanırım
Nerdee keşke olsa
Aminn çok teşekkür ederimmAman benimkiler de ahım şahım değildi ki yani ben çok tembelimdir ondan da yoruluyorum
Allah gönlümüze göre versin bacım :)
Gidebilsem inan bak kocamla falan gitmek istemem. Millet tatil arkadaşı arar ben tek başıma kafa dinlemek istiyorum onunla sonra giderimO zaman inşallah tez elden evlenip Miami ye balayına git sütyenli bacıminstagrami da patlat fotolarla
Gidebilsem inan bak kocamla falan gitmek istemem. Millet tatil arkadaşı arar ben tek başıma kafa dinlemek istiyorum onunla sonra giderimEvlenmeme de en az 5 yıl var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?