Tatile gidememek

nutmeg

Never give up!
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
1.198
3.060
53
İyi geceler hanımlar,
Direk konuya gireceğim. Okulum tatile girdi, sınıf arkadaşlarımın 5 6 tanesi bayramı bile beklemeden hooooppp tatilde!! El insaff Ben 21 yaşındayım, hayatım boyunca hiç tatile gitmedim. Ha küçükken köye giderdik o da tatil sayılırsa. Artık o bile yok Ailemden hiçbir şekilde umudum yok, neden olduğunu hiç bahsetmeyim bana inanın sadece.
Ben bu sene aşırı yoğun derslerim olsun(sunumlar, mataryal hazırlama, makale yazma vs vs), hem de yorgun bir kalbim ve beynim olsun (bir erkek tarafından reddedildim, çok üzüldüm, yıkım yaşadım ) çok yoruldum çok yorgunum. Derslerimde başarılı oldum, ALESten güzel bir puan aldım. Hak ettiğimi de düşünüyorum, ama gidemiyorum

İnstagram'da tatilli fotoğraf görmek istemiyorum, görünce üzülüyorum.. Ayağımı denize uzatmak istiyorum hiçbir şey düşünmek istemiyorum. İnstagram'daki mükemmel rahatlıkları boş kafayı ben de istiyorum (Biliyorum elbetteki göründüğü gibi değildir, ama en azından görünen bir şey var gitmişler sonuçta ben de o da yok)

Eylül ayından itibaren beni daha da yoğun bir kpss temposu bekliyor olacak ve ben bu tempoya dinlenmiş bir şekilde girmeyeceğim maalesef

Kpss dershanesine gidebilmek için bu yaz çalışmak zorundayım, evde kalsam bile annemin tek düşüncesi ev işi iyice bunalırım.. Aileme beni dershaneye gönderin ya da tatile gönderin diyemem, bu yaşa kadar yeterince yük oldum zaten...

Size yazdıklarım, düşüncelerim çok saçma ve dert değil gibi gelebilir, haklısınız. Ama insanın bazen bunalım dönemleri olur kendisini dinlendirmek ister ya o durumdayım şu sıralar

Öyle içimi dökmek istedim okuduğunuz için teşekkür ederim

Al benden de o kadar 3 senedir tatile hasret kaldım. Üstelik bayram sonrası çok yoğun tempolu bir kursa başlıyorum. Haftasonu kaçamağı bile yapamayacak durumdayım.

Al benden de o kadar 3 senedir tatile hasret kaldım. Üstelik bayram sonrası çok yoğun tempolu bir kursa başlıyorum. Haftasonu kaçamağı bile yapamayacak durumdayım.
Ben de ben de Eylülden sonra haftasonu evde şekerleme bile hayal olacak benim için

Kiyamam
Kardesimde boyle,ozel universitede okuyor ama millet amerikaya gidiyo,yok millet alacati cesme geziyo dedikce ben uzuluyorum.
Annem babam memur zor zahmet okutuyolar
Ben desen 2500 lira maasla onu nereye gondereyim .
Insallah kendi paranizi kazaninca her yaz orasi senin burasi benim gezersiniz

Hakkınız tabiki dinlenmek.. Şöyle uzun pahalı tatiller değil de 2-3günlük kaçabileceğiniz uygun yerler araştırsanız olmaz mı acaba?

Temmuz Agustos 2 aylik gecici bir is bulma imkanin olursa para biriktirip mini bir tura cikabilirsin. Uygun turlar var.

Ben de tatilleri hiç sevmem. Gidince daha çok yoruluyorum. Ya da daha istediğim hayatı yaşayamadığım için tatilden nefret ediyorum :)

Çok teşekkür ederim
Ben devlet üniversitesindeyim, yani genelimiz orta halli ama benim tanıdıklarım gidiyorsa; kardeşinizin çevresi daha güzel yerlere hayli hayli gidiyordur
Benim de annem babam çalışıyor ama gönderemezler işte

Hakkınız tabiki dinlenmek.. Şöyle uzun pahalı tatiller değil de 2-3günlük kaçabileceğiniz uygun yerler araştırsanız olmaz mı acaba?

Temmuz Agustos 2 aylik gecici bir is bulma imkanin olursa para biriktirip mini bir tura cikabilirsin. Uygun turlar var.

Dedikleriniz çok mantıklı teşekkür ederim hanımlar ama benim istediğim en az 15 günlük deniz tatili 2 3 günlük tatiller hevesimi kursağımda bırakır kendimi tanıyorum. Ayranım yok, pastadan söz ediyorum farkındayım

Ben de tatilleri hiç sevmem. Gidince daha çok yoruluyorum. Ya da daha istediğim hayatı yaşayamadığım için tatilden nefret ediyorum :)
Ben gidince yorulur muyum onu bile bilmiyorum, hiç gitmediğimden Umarım ben de nefret ederim ne deyim Deli gibi istemektense nefret etmek daha iyi sanırım

Yok mu sahil tarafinda yasayan bir akraba ona kaçsan

Ben gidince yorulur muyum onu bile bilmiyorum, hiç gitmediğimden Umarım ben de nefret ederim ne deyim Deli gibi istemektense nefret etmek daha iyi sanırım
Aman benimkiler de ahım şahım değildi ki yani ben çok tembelimdir ondan da yoruluyorum
Allah gönlümüze göre versin bacım :)

O zaman inşallah tez elden evlenip Miami ye balayına git sütyenli bacım instagrami da patlat fotolarla
Gidebilsem inan bak kocamla falan gitmek istemem. Millet tatil arkadaşı arar ben tek başıma kafa dinlemek istiyorum onunla sonra giderim Evlenmeme de en az 5 yıl var

Gidebilsem inan bak kocamla falan gitmek istemem. Millet tatil arkadaşı arar ben tek başıma kafa dinlemek istiyorum onunla sonra giderim Evlenmeme de en az 5 yıl var

Yok ya inan sıkılırsın 15 gün hep deniz hep kumsal görmekten :) tatilin tadı sevdiklerinle çıkar bence..

Ay ben de her yaz yazlıpa gitmekten sıkıldım. Bu ya istemiyorum ama bizimkiler illa ki götürürler. Benim de tam tersi. Tek gitsem iyi olacak da. Annem de olsa olur. Babamla rahat olamıyorum bir kere kız kıza girmiştim arkadaşlarımla o zaman süperdi. Ama bir hafta bile durmak çok bunaltıyor. İki uç gün en fazla ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…