tatile çıkarken yanınıza neler alırsınız.

peda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2007
311
3
tatile çıkarken biz kadınlar için hazırlık ayrı bir derttir.bikiniydi pareoydu terlikti ayakkabıydı gece kıyafetydii spor kıyafetydii gündüz kıyafetiydi tokasıydı tarağıydı rujuydu farıydı çantasıydı nemlendiricisiydi güneş kremiyde sütyeniydi çamaşırıydı derken biteriz.Ya siz neleri alıyorsunuz yanınıza.Tatile beş valizle gidenlerdenmisiniz yoksa tek valiz yeter diyenlerdenmisinz.

kac gun kalicagimiza bagli tabiki .....
gecen sene 10 gunluk tatile 1 bavulla gittim ama cogunu giymedim....

benimde tattle gittiğim süre çok önemli...ama şuda var tatile giderken olmazsa olmazlar var....
ben epeyce yüklü gidiyorum tatile... ....
biraz süslüyüm......
şöle söliyim seyehat ütüm bile yanımda olur acil durumlar için....

tatile çıkarken öğle çok fazla kıyafet almam yanıma , tahminen en çok giyeceklerimi alırım ama bol miktarda iç çamaşırı :))
-yüz bakım ürünlerimi alırım
-manikür setimi alırım
-fotoğraf makinası
-kitap mutlaka olacaklar listesinde

tatile çıkarken öğle çok fazla kıyafet almam yanıma , tahminen en çok giyeceklerimi alırım ama bol miktarda iç çamaşırı :))
-manikür setimi alırım
-fotoğraf makinası
-kitap mutlaka olacaklar listesindesırnaşık şey

-manikür setimi alırım
-fotoğraf makinası
-kitap mutlaka olacaklar listesinde

valla bacım biri bana tatile gidioz desin ne var ne yok bütün evi toplayıp götürüom:roflol:
kalıcağım da en fazla 10 gündür,napcan işte can çıkıo huy çıkmıotatlicadiarzu

eskiden daha çok şey götürürdüm baktımki bazıları hiç giyilmemiş..boşuna ağılık yapmışız..artık giyebileceklerimizi alıyorum abartmadan..ama ayakkabılar terlikler banyo ürünleri,kozmetik ürünler eh yeri tutanlarda bunlar zaten..

valla bacım biri bana tatile gidioz desin ne var ne yok bütün evi toplayıp götürüom:roflol:
kalıcağım da en fazla 10 gündür,napcan işte can çıkıo huy çıkmıotatlicadiarzu
aynen rapunzelcim ben de öyleyim giymiceklerimi bile alıyorum
belki lazım olur diye bana iş çıkıyor döndükten sonra da hepsini
tek tek yıkamak zorunda kalıyorum

vallaaa arkadaşların eklediklerine pek fazla ekleyecek bişi yok...ama birden fazla deniz terliği ve deniz elbibe alırım o kesin

abartmıyorum ben ihtiyacım olan ne varsa alıyorum hem boşuna hamallık yapıyorsun he yıkayıp yerleştirdiğin valizin yarısını giymediğin için eve gelince tekrar yıkayıp yerleştiriyorsun

kendim ve eşim için gereken neyse abartmadan alıyorum. ama çocuk söz konusu olunca, evde ne varsa onunla ilgili ,yanıma alıyorum. çocukluysanız her an herşeye ihtiyacınız olabilir. tecrübelerle sabittir...

günlük olarak hesaplayıp yanıma alıyorum kıyafetleri.çünkü yolda da outlet mağazalarda durup alışveriş yapıyoruz ve bu sefer çok hamallık çekiyorum.yeni aldıklarımı giyip derken bakıyorum eskilere dokunmamışız..
ama yanımda mutlaka bikinilerle uyumlu plaj terliklerim;plaj elbiselerim;saç bantlarım olmazsa olmazlardan..
birde akşam dışarıya çıkarken giymek için kısa şifon elbiselerimden alırım yanıma.

ben olayı fazla abartanlardanımşakkıdı
ya lazım olursa mantığıyla herşeyimi alırım yanıma
bide gittiğimiz yerde yaptığım alışverişte cabası
o yüzden babam benimle tattile gitmek istemiyorsırnaşık şey

Tatile çıkmadan 10 gün önceden liste yaparım, birşeyleri unutmayayım diye.
Kılık kıyafet haricinde iğne-iplik, ağrı kesici gibi ufak tefek ihtiyaçlarıda alırım yanıma.
Valizimde nevresim olmazsa olmazlardandır. Böyle olunca tek valizle gitmek ne mümkün
tatlicadiarzu

Bende tatile giderken koca bir valiz doldurup götürenlerdenim.sırnaşık şey
Her sene babamla tartışırız bu konu yüzünden.Çoğunluklada götürdüklerimi yarısı giyilmemiş bir şekilde geri getiririm ama ne yapayım.Ya giyesim tutarsa diye götürüyorum işte.bu sene tatile giderken daha dikkatli olacağım.Ama bu seferde kendime kızarım keşke getirseydim diye.Yok yok en iyisi tedbirli gitmek :roflol:

VALLA NERDEYSE TÜM EVİ TAŞIRIM.AYAKKABILARIM VE MAKYAJ MALZEMELERİM Bİ BAVUL TUTAR ZATEN..
KIYAFETLERİM VE AKSESUARLAR DA 1 BAVUL...
EHH Bİ BAVUL DA EŞİMİN KIYAFETLERİ EN AZ 3-4 VALİZLE ÇIKARIZ TATİLE...
BEN ÇOOOOOOKKK SÜSLÜYÜM ZATEN GÜNDE 5 KERE KIYAFET DEĞİŞTİRİYORUMlülülülülülü

eşim ve benim eşyalarım bir bavula sığıyor.
çok fazla eşya götümeyi sevmiyorum.
bir bavula fazlasıyla sığıyor eşyalarımız.:icecream:

Ben de kararsızlar grubundan olduğum için 4-5 günlük bir tatile bile 5-6 çift ayakkabı, terlikler, spor kıyafetleri, gece kıyafeti, günlük kıyafetler, şortlar, etekler, bodyler, tişörtler, bikiniler, plaj elbiseleri, pareolar, ilaç çantam, makyaj çantam, güneş ürünlerim, otel havlularını kullanmaktan hoşlanmadığım için havlular, seyahat ütüm, fotoğraf makinesi, kitap.... vs. + eşimin kıyafet, ayakkabı ve terlikleri, traş ve bakım ürünleri...

Dolayısıyla 1 büyük boy valiz ile en az 1 veya 2 küçük boy valiz eşliğinde gidiyoruz tatile...

Uzun süreli bir tatile çıksam ne olur tahmin bile etmek istemiyorum... tatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…