• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil..

neseliii34

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
513
627
303
Arkadaşlar merhaba, bu konuyu başka bi bölüme açmam gerekir belki ama, en çok okunan bölüm bu ve benim de yardıma ihtiyacım var. Antalya da veya ilçelerinde sakin huzurlu bi tatil istiyoruz eşimle. Doğa ile içiçe ve nezih olan bi yer arıyoruz. Denizin dibinde olmasına gerek yok, mesafeli olabilir. Havası temiz, sakin, yeşil olsun istiyoruz. Çok mu şey istiyoruz bilmem ama içkisiz olursa daha da güzel olur :) değerli fikirlerinizi bekliyoruz. Rezervasyon gerekeceği için bi an önce bulabilsek güzel olacak

Arkadaşlar merhaba, bu konuyu başka bi bölüme açmam gerekir belki ama, en çok okunan bölüm bu ve benim de yardıma ihtiyacım var. Antalya da veya ilçelerinde sakin huzurlu bi tatil istiyoruz eşimle. Doğa ile içiçe ve nezih olan bi yer arıyoruz. Denizin dibinde olmasına gerek yok, mesafeli olabilir. Havası temiz, sakin, yeşil olsun istiyoruz. Çok mu şey istiyoruz bilmem ama içkisiz olursa daha da güzel olur :) değerli fikirlerinizi bekliyoruz. Rezervasyon gerekeceği için bi an önce bulabilsek güzel olacak

Biz Antalya/Kaş'a gideceğiz bu sene, rezervasyon yaptırdıgımızda işletme sahibi Kaş'ın küçük ve sakin bir yer olduğunu söyledi ayrıca yapacak bir sürü aktivite varmış, merkeze yakın yerlerde eğlence yerleri de bulunuyormuş. Gezecek görecek çok güzel yerler olduğunu söyledi, ve Kaş'ın genelde sessiz sakin bir yer olduğunu. Bakalım gidip göreceğiz, Fikir olması acısından yazdım :)

Biz Antalya/Kaş'a gideceğiz bu sene, rezervasyon yaptırdıgımızda işletme sahibi Kaş'ın küçük ve sakin bir yer olduğunu söyledi ayrıca yapacak bir sürü aktivite varmış, merkeze yakın yerlerde eğlence yerleri de bulunuyormuş. Gezecek görecek çok güzel yerler olduğunu söyledi, ve Kaş'ın genelde sessiz sakin bir yer olduğunu. Bakalım gidip göreceğiz, Fikir olması acısından yazdım :)

Teşekkür ederim arkadaşım :) Değerlendirmeler arasına aldım.

aynı bölge için aynı isteklerdeyiz :) biz de ya çadır ya pansiyon konaklaması yapacağız. eşim biraz alanya manavgat tarafını düşünse de ben muğla Marmaris tarafından yanayım. hem izmir e de bir uğrarız çıkmışken :) topiği takipteyim /;)

💑💓

aynı bölge için aynı isteklerdeyiz :) biz de ya çadır ya pansiyon konaklaması yapacağız. eşim biraz alanya manavgat tarafını düşünse de ben muğla Marmaris tarafından yanayım. hem izmir e de bir uğrarız çıkmışken :) topiği takipteyim /;)

💑💓

Ben Muğla'yı araştırdım, Gökova çok güzel, ayka otel var orada özelliklerine bakın netten, benimle aynı isteklerdeyseniz oraya hayran kalırsınız :) maalesef bu sene için Muğla isteğimizi erteledik, Antalya dan bulmaya çalışıyoruz aynı özellikte bir yeri :)

Ben Muğla'yı araştırdım, Gökova çok güzel, ayka otel var orada özelliklerine bakın netten, benimle aynı isteklerdeyseniz oraya hayran kalırsınız :) maalesef bu sene için Muğla isteğimizi erteledik, Antalya dan bulmaya çalışıyoruz aynı özellikte bir yeri :)

Gökova... gördüğüm en güzel denizdi. üstelik çadır kurup, kamp yapmıştık. Antalya ve ilçelerini de, Muğla ve ilçelerini hep gezdim. ama ailemle.. şimdi sıra eşimle tatilde... bakalım eşim ne karar verecek. benim için farketmez..

Bir arkadasin dedigi gibi kaş coooook guzeldir.ama pahali
onun disinda adrasan ve ciraliyi oneririm... icki muzik filan pek yoktur
herkes kafasini dinlemeye gelir

Her yer oyle degil mi zaten? Kaş da cok uzak yahuu. Olimpos nasıl peki?

Yok ama kemer bayaa o konuda bodrum gibi.Nasil bodrum merkezde yada gumbette yururken bile millet sokakta dans eder resmen.Orasida oyle.Cok gittim kemere heryeri ayni artik afedersiniz tanga kusucaktim.
Olimpos guzel ama fazla sakin birazda
Kas cok guzel iste.kaputas plajimi ne var orasinin denizi harikaa

Gecen hafta sidedeydim ben gece gezmeyi discoları falan seviyorum çok hoşdu... Denizi de çok güzldiii

Marmaris Selimiye köyü çok güzel.
Gerçi siz Antalya demişsiniz ama yazmadan edemedim...
Inanılmaz huzurlı,tam bahsettiğiniz gibi bi yer.
Denizi sakin, havası mis gibi...
Mutlaka gitmelisiniz; nette resimleri var.
O resimler karar vermenize yardımcı olur eminim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Antalyada cok yer gezmedim ama olimposu cok begenmistim. Bungolovlarda kalmistik. Cok keyifliydi. Tek sikinti plajdi. Plaja bi muze gibi bi yerden geciliyordu ve her giris cikista 5 tl bayiliyorduk :/ yil 2005 falan...

ADRASANper küçük butik oteller var.yesil mavi iç içe. Oyle bar disco rus kızlar yok.
KEMER alkol rus eğlence gece hayati.
OLIMPOS denize yuruyerek 20 dk. Tarihi taş ve yapilarin arasindan yuruyerek gidiyorsum.bungalov butik agac evler temiz hava .
içkisiz mekan fazla yok.özellikle ickisiz diye ararsaniz öyle bikac otel var alanya da pahali ve tesettur oteli.bayanlar için ayrı havuzlu.

Back