Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım bence hiç dert edinme güzel renkli bir bikini al bu yüzüne de canlılık verir bence plajda makyaj yapma sadece rimel sürüyormuşsun ona da gerek yok doğal ol amacın dinlenmek değil mi fazla kasma bence.
kalem ve rımel sürebılırsın dalış yapmıyosan... suya dayanıklılarıda var... eger mayo gıymıyosan eteklı tankını tavsıye edrım bence sık duruyo... markalarda bulabılırsın....
sağolun kızlar tankini almayıda ciddi ciddi düşünmeye başladım. ah biz kadınlar herşey bize dert eşim ne rahat. makyajı yok kıl tüy derdi yok bir gece öncesinden hazırlanır şu şortlarımı koy bavula bir kaçta tişört oldu da bitti. ama ben 1 hafta önceden bavul hazırlamaya başlarım şu elbisemide alayım şunu da şunu da derken bir bakrım 2 bavul olmuş sonuç tüm tatil de şort ve bir kaç elbise dışında birşey giymem çektiğim çile bana kalır bide eşimin alayları valla tatil öncesi hazırlıkları hiç sormayın hele alışveriş yap güneş yağı al şortu elbisesi bikinisi fazla kilosu ayyy yoruldum valla baktımda ben tatile değil seferberliğe hazırlanıyormuşum yazdıkça yoruldum yok yok ben akıllanmam
yüzünüz için akmayan rimeller ve renkli güneş koruyucuları kullanabılırsnz. ben bıodermanın lıght colour gunes koruyucusunu kullanıorum hem cıldımdekı lekelerı sıvılcelerı kapatıyor hemde gunesten koruyor soluk ve mat gozukmemıs olursunz hem suda da akmıyor