Tatil sorunu

Nasıl yaaaa kafam karıştı,bu dağ ayısıyla ayrılmışmı yoksa,hala var gibi devam ediyor demek ki demi.
Devrelerim yandı şimdi.

Arkanıza bakmadan o kişiden ve o aileden uzaklaşın hatta koşarak kaçın bu iki ailenin frekansı asla Yanyana geçmez geçemez o yüzden ilerde büyük büyük sorunlar çıkar hiç bu topun altına girmeyin derim

Resen ayrıldımı,hala mayo giyip deniz özlemi çekiyor ne iş bu.
arkadaşlar ayrılalı ve görüşmeyeli 1 yıl oldu annemide geçen yaz kaybettik. ben şimdi düşündükçe doğru mu yaptım ben mi hatalıydım diye bazen özlem ve pişmanlık duyuyorum. hatta ben hatalı yaklaştıysam abarttıysam sizlerden fikir alıp gerekirse düzeltme yoluna gidebilirdim. çünkü geri dönsem isteyeceğine eminim. ancak dediğiniz gibi kendime saygımı kaybetmemek içinde dik durmaya çalışıyorum ve kötü anıları hatırlayarak da kendimi frenliyorum. tabi güzel olanlarda aklıma gelmiyor değil. sizlere parça parça üni dönemi ve sonrasında yaşananları aktardım. az çok sizde çözdünüz zaten durumu.

Mayo türlerinin yaşı olmaz isteyen istediği gibi giyer denizine girer. Eşinizle hayata bakış acilariniz , düşünce yapilariniz belli ki aynı değil ve düşünceyi değiştirmek dünyadaki en zor şeydir.

Resen ayrıldımı,hala mayo giyip deniz özlemi çekiyor ne iş bu.
bu sene gittim kafa dağıtmak için. ama insan yanında sevdiği olmayınca da kendini yalnız mutsuz hissediyor bumuydu diyorsun geldin girdin bitti. çok mu lazımdı olmasada olur muydu belki dağda olsam yanımda olsa ama derdimi paylaşsa sohbeti olsa belki o bir iki günden daha mı mutluluk verirdi. ama üzerinden bir yıl geçtiği için tabiki o kavgaları tartışmaları anlık yaşamadığım için şuan daha naif düşünüyotrum. devam ediyor olsaydık belki yine rahatsız olacaktım ve inceldiği yerden koparacaktım.

ufacık bi saygı bekliyorum ya yılın 365 gününün 360 ında o nerde yapıyorsam hatta onun için şehrimi işimi düzeni değiştirip ailemden uzaklaşacaksam o kalan 5 günde o benim hadi kırmayıp hevesini al diye huyuma gitse ölür mü

Peki neden büssürü üyelik ile geçmiş olayları şimdi oluyor gibi anlatıyorsun? Derdin ne kızım senin? Rahatsız mısın sen?

Peki neden büssürü üyelik ile geçmiş olayları şimdi oluyor gibi anlatıyorsun? Derdin ne kızım senin? Rahatsız mısın sen?
ilk üyeliğim erkek diye banlanınca farklı üyeliklerden devam etmek durumunda kaldım biliyorsunuz. dertleşmeye çok ihtiyacım vardı ancak sürekli üyleiklerim kapanıyordu.

ilk üyeliğim erkek diye banlanınca farklı üyeliklerden devam etmek durumunda kaldım biliyorsunuz. dertleşmeye çok ihtiyacım vardı ancak sürekli üyleiklerim kapanıyordu.
Sana onu sormuyorum. 1 yıldır ayrı olduğun adam için neden şimdi sevgilinmiş gibi konu açıyorsun? Aslında soru çok basit.

1 sene önce biten bir ilişkinin ardından bu kadar duygu sömürüsü yaptın ki.
Adam belki de evlendi diye düşün bence,başkasının hayatını yakıyor olabilir.
Tek üzüldüğüm anneni kaybetmiş olmandır,başın sağolsun diyebilirim ancak.

O sen misin ya? Seni çok sıkan erkek arkadaşını savunup duruyordum biz de seni erkek sanmıştık. Bence sen psikiyatriye git, ya da git adamın kapısında yat barışın

6-7 sene içinde yaşananları aktardım parça parça aslında verdiğim kararın dığru olup olmadığını ilerisi içinde kendim için en doğru adımları atmak için burda paylaşıyorum
Ama ayrıldığını özellikle yazmıyorsun işte. Gerçekleri anlatmadan sağlıklı fikirler alamazsın.

Çok koyuyor değil mi? Deli gibi pişman oldun. Kısıtlı ama geçim derdi , mücadele olmayan bir hayat verecekti sana.

Bu ayrılık noktalarınızı evlenmeden önce görmeniz bilmeniz gerekirdi maalesef. Bunlar öncelikli konuşulacak meselelerdi. Konuşarak anlatabilirseniz ne ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…