- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Nasıl yaaaa kafam karıştı,bu dağ ayısıyla ayrılmışmı yoksa,hala var gibi devam ediyor demek ki demi.İnsanlar şu an bu adam var diye farz ederek sana yazıyor ama. Halbuki adamdan haber almayalı yıl oldu, belki evlendi. Bir sürü üyeliğin varmış hepsi birleşmiş, kaç yıl önceki meseleleri şimdi gibi anlatıyorsun. Bu kadar dönesin varsa ara adamı napıyo bi bak . Ben çok merak ettim hatta kız, bi arasana.
Adamla ayrılar ya, belki adını unuttu bunun.Nasıl yaaaa kafam karıştı,bu dağ ayısıyla ayrılmışmı yoksa,hala var gibi devam ediyor demek ki demi.
Devrelerim yandı şimdi.
Resen ayrıldımı,hala mayo giyip deniz özlemi çekiyor ne iş bu.Adamla ayrılar ya, belki adını unuttu bunun.
arkadaşlar ayrılalı ve görüşmeyeli 1 yıl oldu annemide geçen yaz kaybettik. ben şimdi düşündükçe doğru mu yaptım ben mi hatalıydım diye bazen özlem ve pişmanlık duyuyorum. hatta ben hatalı yaklaştıysam abarttıysam sizlerden fikir alıp gerekirse düzeltme yoluna gidebilirdim. çünkü geri dönsem isteyeceğine eminim. ancak dediğiniz gibi kendime saygımı kaybetmemek içinde dik durmaya çalışıyorum ve kötü anıları hatırlayarak da kendimi frenliyorum. tabi güzel olanlarda aklıma gelmiyor değil. sizlere parça parça üni dönemi ve sonrasında yaşananları aktardım. az çok sizde çözdünüz zaten durumu.Resen ayrıldımı,hala mayo giyip deniz özlemi çekiyor ne iş bu.
Mayo türlerinin yaşı olmaz isteyen istediği gibi giyer denizine girer. Eşinizle hayata bakış acilariniz , düşünce yapilariniz belli ki aynı değil ve düşünceyi değiştirmek dünyadaki en zor şeydir.Meehabalar
Tatile gidiyormusunuz arkadaşlar. Ben şahsen tatili denize girmeyi seviyorum. Ama evleneceğim erkek henüz hiç tatil yapmamış ve ailecek tatil kültürler yok. Denizi plaj ortamını sevmiyor mayo ve bikiniye karşı. Banada izin vermiyor. Evlenince gideriz beraber diyodum yok diyor. Bana kapalı git diyor ama gösterdiği mayolar kısa kollu diz altı kapriler falan. Genç bir kız için uygun deşil bence ki ben kapalı biri de değilim. Evlenirsek eşimle hiç mayo mu girip denizime girip eğlenemeyecek miyim. Siz nasıl ayarlıyorsunuz. Bakıyorum arkadaşlarıma çocuğun ailesi falan çarşaflı ama eşiyle çok güzel tatillerde beraber denize de gidiyorlar güzel fotoğraflar da çekiyorlar. İnsan özeniyor. Evlenince eşimle gidemeyeceksem diye ki babamda hiç karışmaz küçükken ailede Bodrum’a Antalya’ya giderdik ailecek yapardık tatilimizi.şimdiyse hep içinde yazları eşimle öyle gezmek dinlenmek.
bu sene gittim kafa dağıtmak için. ama insan yanında sevdiği olmayınca da kendini yalnız mutsuz hissediyor bumuydu diyorsun geldin girdin bitti. çok mu lazımdı olmasada olur muydu belki dağda olsam yanımda olsa ama derdimi paylaşsa sohbeti olsa belki o bir iki günden daha mı mutluluk verirdi. ama üzerinden bir yıl geçtiği için tabiki o kavgaları tartışmaları anlık yaşamadığım için şuan daha naif düşünüyotrum. devam ediyor olsaydık belki yine rahatsız olacaktım ve inceldiği yerden koparacaktım.Resen ayrıldımı,hala mayo giyip deniz özlemi çekiyor ne iş bu.
ufacık bi saygı bekliyorum ya yılın 365 gününün 360 ında o nerde yapıyorsam hatta onun için şehrimi işimi düzeni değiştirip ailemden uzaklaşacaksam o kalan 5 günde o benim hadi kırmayıp hevesini al diye huyuma gitse ölür müMayo türlerinin yaşı olmaz isteyen istediği gibi giyer denizine girer. Eşinizle hayata bakış acilariniz , düşünce yapilariniz belli ki aynı değil ve düşünceyi değiştirmek dünyadaki en zor şeydir.
Peki neden büssürü üyelik ile geçmiş olayları şimdi oluyor gibi anlatıyorsun? Derdin ne kızım senin? Rahatsız mısın sen?arkadaşlar ayrılalı ve görüşmeyeli 1 yıl oldu annemide geçen yaz kaybettik. ben şimdi düşündükçe doğru mu yaptım ben mi hatalıydım diye bazen özlem ve pişmanlık duyuyorum. hatta ben hatalı yaklaştıysam abarttıysam sizlerden fikir alıp gerekirse düzeltme yoluna gidebilirdim. çünkü geri dönsem isteyeceğine eminim. ancak dediğiniz gibi kendime saygımı kaybetmemek içinde dik durmaya çalışıyorum ve kötü anıları hatırlayarak da kendimi frenliyorum. tabi güzel olanlarda aklıma gelmiyor değil. sizlere parça parça üni dönemi ve sonrasında yaşananları aktardım. az çok sizde çözdünüz zaten durumu.
ilk üyeliğim erkek diye banlanınca farklı üyeliklerden devam etmek durumunda kaldım biliyorsunuz. dertleşmeye çok ihtiyacım vardı ancak sürekli üyleiklerim kapanıyordu.Peki neden büssürü üyelik ile geçmiş olayları şimdi oluyor gibi anlatıyorsun? Derdin ne kızım senin? Rahatsız mısın sen?
Sana onu sormuyorum. 1 yıldır ayrı olduğun adam için neden şimdi sevgilinmiş gibi konu açıyorsun? Aslında soru çok basit.ilk üyeliğim erkek diye banlanınca farklı üyeliklerden devam etmek durumunda kaldım biliyorsunuz. dertleşmeye çok ihtiyacım vardı ancak sürekli üyleiklerim kapanıyordu.
6-7 sene içinde yaşananları aktardım parça parça aslında verdiğim kararın dığru olup olmadığını ilerisi içinde kendim için en doğru adımları atmak için burda paylaşıyorumPeki neden büssürü üyelik ile geçmiş olayları şimdi oluyor gibi anlatıyorsun? Derdin ne kızım senin? Rahatsız mısın sen?
arkadaşlar ayrılalı ve görüşmeyeli 1 yıl oldu annemide geçen yaz kaybettik. ben şimdi düşündükçe doğru mu yaptım ben mi hatalıydım diye bazen özlem ve pişmanlık duyuyorum. hatta ben hatalı yaklaştıysam abarttıysam sizlerden fikir alıp gerekirse düzeltme yoluna gidebilirdim. çünkü geri dönsem isteyeceğine eminim. ancak dediğiniz gibi kendime saygımı kaybetmemek içinde dik durmaya çalışıyorum ve kötü anıları hatırlayarak da kendimi frenliyorum. tabi güzel olanlarda aklıma gelmiyor değil. sizlere parça parça üni dönemi ve sonrasında yaşananları aktardım. az çok sizde çözdünüz zaten durumu.
1 sene önce biten bir ilişkinin ardından bu kadar duygu sömürüsü yaptın ki.bu sene gittim kafa dağıtmak için. ama insan yanında sevdiği olmayınca da kendini yalnız mutsuz hissediyor bumuydu diyorsun geldin girdin bitti. çok mu lazımdı olmasada olur muydu belki dağda olsam yanımda olsa ama derdimi paylaşsa sohbeti olsa belki o bir iki günden daha mı mutluluk verirdi. ama üzerinden bir yıl geçtiği için tabiki o kavgaları tartışmaları anlık yaşamadığım için şuan daha naif düşünüyotrum. devam ediyor olsaydık belki yine rahatsız olacaktım ve inceldiği yerden koparacaktım.
kafamda hala tam olarak bitirememiş olmamdanSana onu sormuyorum. 1 yıldır ayrı olduğun adam için neden şimdi sevgilinmiş gibi konu açıyorsun? Aslında soru çok basit.
O sen misin ya? Seni çok sıkan erkek arkadaşını savunup duruyordum biz de seni erkek sanmıştık. Bence sen psikiyatriye git, ya da git adamın kapısında yat barışınilk üyeliğim erkek diye banlanınca farklı üyeliklerden devam etmek durumunda kaldım biliyorsunuz. dertleşmeye çok ihtiyacım vardı ancak sürekli üyleiklerim kapanıyordu.
Ama ayrıldığını özellikle yazmıyorsun işte. Gerçekleri anlatmadan sağlıklı fikirler alamazsın.6-7 sene içinde yaşananları aktardım parça parça aslında verdiğim kararın dığru olup olmadığını ilerisi içinde kendim için en doğru adımları atmak için burda paylaşıyorum
Psikiyatride sanrı terimi vardır,arkadaş onu yaşıyor açıkcası.Sana onu sormuyorum. 1 yıldır ayrı olduğun adam için neden şimdi sevgilinmiş gibi konu açıyorsun? Aslında soru çok basit.
Bu ayrılık noktalarınızı evlenmeden önce görmeniz bilmeniz gerekirdi maalesef. Bunlar öncelikli konuşulacak meselelerdi. Konuşarak anlatabilirseniz ne alaufacık bi saygı bekliyorum ya yılın 365 gününün 360 ında o nerde yapıyorsam hatta onun için şehrimi işimi düzeni değiştirip ailemden uzaklaşacaksam o kalan 5 günde o benim hadi kırmayıp hevesini al diye huyuma gitse ölür mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?