• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil mevzumuz ve fikir ayrılığımız

Bana göre tatil dinlenmek ve sakince eglenmektir birde bütçe olayı var ben olsam bir yada en fazla 2 bölgeye gider orayı gezer akşamları otelime giderdim . Yollar beni çok yoruyor afedersiniz ama migdemi bozuk çır çır bile oluyorum

Peki kızlar şu malum tatil siteleriden e....tur dan alacagım rezervasyonlardan bir sorun yaşamayız degil mi.
İlk defa o siteden alacagım, bilmiyorum açıkçası
Daha önceleri gittigimiz gün ayarlardık oteli ama şimdi o riski göze alamayacagım sanırım onun verdigi listeye göre alım yapmam gerekecek

:KK70::KK70:
iyiydi bu
İptal ettirme sigortası yaptırın hiç bir sorun çıkmıyor,benim kızım da aynı turdan tatil satın almıştı iptal ettirdi parasını geri iade ettiler 27 lira zararı olduHoppa:KK39:

Çocukla zor olacak gibi , ben de tatilde gezmeyi çok severim. bir de 17 gün tek otelde kalsanız çok sıkılırdınız yılın en güzel geçmesi gereken dönemi tatil değil mi ? bence tadını çıkarın. doktor musunuz bu arada ?

Çocuk yokken en sevdiğimdi ama şimdi uhd otel tatili dışındaki her şey yoruyor,
zaten bizim kız da sıkılıyor öyle dağ bayır gezmekten, sal çocuk aquaparkına arkadaş bulsun takılsın bizim olayımız bu.
ama 17 gün de tek yerde kalınmaz, bölgeleri 3 e indirip 5 er gece kalırdım ben olsam.

Çocukla zor olacak gibi , ben de tatilde gezmeyi çok severim. bir de 17 gün tek otelde kalsanız çok sıkılırdınız yılın en güzel geçmesi gereken dönemi tatil değil mi ? bence tadını çıkarın. doktor musunuz bu arada ?
Değilim,nick bir film repligidir, teşekkür ederim

Son düzenleme:
Tam eşimin tatil anlayışı
İlk başlarda bana da garip ve yorucu gelmişti ama şu an bir yerde3 günden dazla durunca sıkılıyorum
3 yaşındaki oğlumuz da 2. ayından beri bizim her gezmemize katılıyor,çok da keyif alıyor.

Iyi düşünmüş bence hep aynı noktada Günlerce kalmaktansa değişik noktalarda gecmek daha mantıklı bence hem sürenizde uzun 17 gün

Valla çocuksuz bir cift için tamam katlanılır ama çocuklu bir çift bu planla yorgunluktan geberir.3 günde bir valiz toplayıp yola çıkmak insanın canına yeter zaten.Eşin simdi böyle diyor ama bin pişman olucak sonra.

Kendi pişmanlığımı dile getireyim çünkü şu sıralar aklım hep orda ..
balayını komple Karadeniz turunda geçirmek istemiştim gezmediğim tek il kalmasın istiyordum ama eşim ne yazık ki oturaklı tatil istediği için yapamadık inanılmaz sıkkınım bu konuya :110:

Şimdi bebekliyiz ve sanırım artık çok çok zor böyle bi tatil bizim için ama otele gidilir bunu düşünün. :anne:

Çocuğun yaşına baktım büyükmüş

Benimki 5 yaşında iken 22 günlük tatil yaptık hatta ondan önce 7 gün Ankara sonra Antalya nın bir ucu sonra öbür ucu oradan Fethiye ardından Sarıgerme ve final Milas

Bizim kalmalar uzundu ama arada bir kaç yer de gördük vs cs

2-3 gün kalıp geçecekseniz güzel ki hep gidermiyormuşsunuz

Biraz çanta toplamak taşımak vs sıkıntı gelebilir

Biz bagaja dizmiştik tüm giysileri

Yeni yere gelince bir çanta yapıp alıyorduk koca bir de çöp poşetine de kirlileri topluyorduk

Her gün iki üç giysi giyip tatil gittiğinde de hala giysimiz kalmıştı

Son olarak neye karar verdiniz?? Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri :KK66:
Nevşehir'i eledik birfindandik
Çok gezmek istemiyorum dedim en azından otel otel gezmeyelim dedim 3 tane Otele indirdi buna da şükür gerçekten kafamı da dinlemek istiyorum suan gurultuden uzak aşırı bir orman kampi hayalim var bakalım umarım olur
Simdilik durumlar böyle aşiri yorgun bir zihnim var deşarj olmam lazım

Back
X