• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil mevzumuz ve fikir ayrılığımız

Sende mi Mune :)))
Valla bende hayatım, Ege turunda gezeceğiniz ilçelerin büyük kısmı Muğla'da, İzmir'den Bodrum'a en fazla 2,5 saat yol sürer, Bodrum Marmaris arası daha az, valla bence çok eğlenceli, ben geçen sene Ege'den Marmara'ya oradanda Trakya'ya geçtim keyfime diyecek yoktu, hem İzmir Bodrum, Marmaris ve Fethiye yolu muhteşem geze geze gidilir, Marmaris'e gitmişken kızkumunu da görün şahane bir yer, sakar geçidinin orada fotoğraf çektirin, mis gibi tatil, oyum enişte beye :-)

Çocuğun ufak değil, valla ben kucağımda bebek olsa yine giderim ama tabii zevkler ve renkler tartışılmazmış.

Valla bende hayatım, Ege turunda gezeceğiniz ilçelerin büyük kısmı Muğla'da, İzmir'den Bodrum'a en fazla 2,5 saat yol sürer, Bodrum Marmaris arası daha az, valla bence çok eğlenceli, ben geçen sene Ege'den Marmara'ya oradanda Trakya'ya geçtim keyfime diyecek yoktu, hem İzmir Bodrum, Marmaris ve Fethiye yolu muhteşem geze geze gidilir, Marmaris'e gitmişken kızkumunu da görün şahane bir yer, sakar geçidinin orada fotoğraf çektirin, mis gibi tatil, oyum enişte beye :-)

Çocuğun ufak değil, valla ben kucağımda bebek olsa yine giderim ama tabii zevkler ve renkler tartışılmazmış.
Ay mune kucagımda bebekle hiiiiiç düşünemiyorum kendimi valla.
Kendimi şu Şoray uzun yolda programında gibi hissettim sen öyle anlatınca :)

Ayyy valla esinin planina ben bile heveslendim,keske bizdede boyle guzel plan yapan olsa yok!sakasi bir yana 16 gunluk bir tatil dilimi uzun zaman ee her sehire gunu birlik gitmiyorsunuzki uc gun kalinacakmis bence yeterli uc gun baktinki gercekten sizi zorluyor hayli yorucu o zaman tekrar plani gozden gecirirsiniz bir bir sehiri elersiniz olmadi ben senin yerinde olsam esinin planina uyardim...

Benim kız da babasının kafasından ama ona aqua parklı havuz ver yeter o derece çok hevesli.
Ama ne bileyim ya sanki sıcakta çocuk mahvolacak gibime geliyor
Birşey olmaz, Ege'nin havası kuru, güneş koruyucuyu sür tamamdır, Antalya biraz nemli belki orada sıkıntı yaşarsınız, bavul toplamada ne var yahu, bavuldan çıkarmam yine gezerim :-)

Taksi soforumu olmak istemis :KK70:
Kacisin yok bence cik yola belki pes eder otelleri pesin almazsa.
Hiç almaz mı
Bana diyor ki sabaha kararını ver ve yazdıgım otellerin ona göre ödemesini yap.
Garantiye alıyor zaman geçerse daha pahalı olurmuş.
Otel aramakla vaktini geçiremezmiş
Gezerek otel mi aranırımış felan filan

Ay mune kucagımda bebekle hiiiiiç düşünemiyorum kendimi valla.
Kendimi şu Şoray uzun yolda programında gibi hissettim sen öyle anlatınca :)

Ben bebeği kanguruya koyar sırtımada atarım sırt çantasını gezerim, hadi hadi kırma enişteyi hem kızında hevesliymiş, tek yorgunluk tatil yorgunluğu olsun yahu.

Birşey olmaz, Ege'nin havası kuru, güneş koruyucuyu sür tamamdır, Antalya biraz nemli belki orada sıkıntı yaşarsınız, bavul toplamada ne var yahu, bavuldan çıkarmam yine gezerim :-)

Gezmeyi ben de severim de ne bileyim gerçekten gözüm korktu benim
Dinlenmek istiyordum
İş yerinde aşırı yoruldum 1.5 senedir.

Hiç almaz mı
Bana diyor ki sabaha kararını ver ve yazdıgım otellerin ona göre ödemesini yap.
Garantiye alıyor zaman geçerse daha pahalı olurmuş.
Otel aramakla vaktini geçiremezmiş
Gezerek otel mi aranırımış felan filan
Hic bana gore degil ben sirasini bile unuturum o otellerin sende 4 otelin parasini ode beser gunden :)

Gezmeyi ben de severim de ne bileyim gerçekten gözüm korktu benim
Dinlenmek istiyordum
İş yerinde aşırı yoruldum 1.5 senedir.
Sende haklısın ama sanırım diğer türlü eşin komple tatili İptal edecek görünüyor, Ege turunda yol yorgunluğu olmayacaktır ama Antalya Nevşehir kısmını bilemem, o illeri İptal ederse sorun yaşamazsınız bence.

Sende haklısın ama sanırım diğer türlü eşin komple tatili İptal edecek görünüyor, Ege turunda yol yorgunluğu olmayacaktır ama Antalya Nevşehir kısmını bilemem, o illeri İptal ederse sorun yaşamazsınız bence.
Nevşehir'de balona binecekmiş Mune.
Hayatta vazgeçmez
Antalya'ya da bulunsak ona göre fena olmaz
Dedigin gibi ikisi gözümü korkutan zaten.

Back
X