- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
- Konu Sahibi Kaybolmuscennet
-
Güzel niyetleriniz için teşekkür ederim.Zaten ileride daha güzel planlar yapabilsin diye yazdım:) Tahmin edebiliyorum iç turizm ile kalkınan bir yer olduğu için canlı bir otel bulmak zor olacaktır. Ama olsun genç çift mutlu olsun:)
Alanya antalya önerileride bir kenarda dursun. Arayanlar için fikir olur. Bizede ilerisi için plan olur :)
Teşekkür ederim. Bizde kayseriden gidicez :)kayseri den mersine gitmistim. fena degil, erdemli idi sanirim denizi guzeldi. gonlunuzce bulursunuz umarim.
mersin fena kesfedildi herkes orda. kayseri de kime sorsam tatile oraya gidiyor. civar iller falan da gidince cok kalabaliklasmis.
iyi yerler hakkindaEnHarbiKiz guzel tavsiye verebilir yerlisi oranin. etiketliyim gorur umarim.
Çok yaşa emi. Bizim yazlığımız var. Ben otel tatillerini haziran ve eylülde yapıyorum. Diğer zamanlarda yazlıktayız. Çok güzelmiş 30eylül eşimin doğum günü süper fiyat verdi o döneme. Aklımı çeldinBiz geçen yıl Granada resorta Eylülde gittik kişibaşı 150tlye ama otel überlüks, ultra HD. Aynı güzellikte HDler gayet uygun fiyata bulunur benceYokuspokus
Gel biz seni Alanya'ya ikna edelim ve unutulmaz bi balayı yaşa.
Yok arkadaslar ılla aynı paraya mersınde bır otele gıdecekler cBen 4 yıldızlı otelde çalışıyorum
Antalya Kemer de
Sorularınız varsa yardımcı olabilirim :)
Yok o ılla alanyada 5 yıldızlı otele verecegı parayı kıytırık mersın otelıne verecek..cıkacak o para ılla bellı..Gel biz seni Alanya'ya ikna edelim ve unutulmaz bi balayı yaşa.
Çok yaşa emi. Bizim yazlığımız var. Ben otel tatillerini haziran ve eylülde yapıyorum. Diğer zamanlarda yazlıktayız. Çok güzelmiş 30eylül eşimin doğum günü süper fiyat verdi o döneme. Aklımı çeldin
Herkesin önerisine teşekkür ederim. Adamın gözünü korkutmayım. Hele bi acemiliğini atsın. İnşl sonraki planlar öyle olur ve arabamız olmuş olur veya önceden planlarız uçak vs.Yok arkadaslar ılla aynı paraya mersınde bır otele gıdecekler c
Yok o ılla alanyada 5 yıldızlı otele verecegı parayı kıytırık mersın otelıne verecek..cıkacak o para ılla bellı..
Saka bır yana gercekten yardımcı olmak isteyen okadar kısı var bır grup kuralım :))
kayseri den mersine gitmistim. fena degil, erdemli idi sanirim denizi guzeldi. gonlunuzce bulursunuz umarim.
mersin fena kesfedildi herkes orda. kayseri de kime sorsam tatile oraya gidiyor. civar iller falan da gidince cok kalabaliklasmis.
iyi yerler hakkindaEnHarbiKiz guzel tavsiye verebilir yerlisi oranin. etiketliyim gorur umarim.
Pişman olmaz umarımYok arkadaslar ılla aynı paraya mersınde bır otele gıdecekler c
Yok o ılla alanyada 5 yıldızlı otele verecegı parayı kıytırık mersın otelıne verecek..cıkacak o para ılla bellı..
Saka bır yana gercekten yardımcı olmak isteyen okadar kısı var bır grup kuralım :))
kayseri den mersine gitmistim. fena degil, erdemli idi sanirim denizi guzeldi. gonlunuzce bulursunuz umarim.
3 saat sonra izmir'e ucacam ordan cesmeTa oralara gittin de bi buralara gelemedin heyirsız
Ah ah işte tam benim ruhumda bi arkadaş.süper olmalı.ama tabiki benimki sadece hayalde kalıyor.iki çocuklar şuan için imkansız yani.eşime diyorum bi karavan alıp gezelim.onunda aklına hep korku filmlerindeki karavanlar geliyorKamp yap
Türkiye'de ortalama kampingler sıfır lira ile elli lira arasında değişiyor . Üstelik neredeyse hepsi denize sıfır alanlarda.
Çadır desen aprenaz decatlon cadiri 120 TL falan.
Butceniz ikibinmiş. Ben koy koy geziyorum 500 lira harcamiyorum, hatta yurtdışına gidiyorum biletler dahil iki bin harcamiyorum. Bence gereksiz pahalli bir otele gidip kaç aylık birikiminizi yedi gün için harcamayin
Çok uzun zamn olmus ama memnun kaldınız mı acaba?Herkese teşekkür ederim. Hangi yorumdan dolayı ban yedim bilmiyorum ama olsun :)
Şunu anladım ki tatil olayı harbiden zormuş.
Daha gitmeden bi sürü masraf. İşin kötüsü bu konularda bilgisiz olmak.
Güneş kremi,mayolar,terlikler vs vs... normal günde güneş kremi kullanmıyor musunuz diyeceksiniz :) kullanmıyorum. Çünkü güneşte çıkmıyorum dışarıya:)
Liparis otel herşey dahil son kararımız oldu. Bizde uğraşmak eğlenmek kamp yapmak isterdik ama şu acemilikle olmaz o iş. Önce bi korkumuzu yenelim.
Dinlenip başbaşa kalmaya ihtiyacımız var. Evlilik yoldönümümüz olacak hemde. Belki ilerleyen zmnlarda turları veya kampları değerlendirriz.
Mayısta planladıgm karadeniz turu için daha heyecanlıyım. İnşl aksilik çıkmazda gideriz.
Yeniden teşekkür ederim herkese
Evet sorunsuz bi tatildi. Aile ortamıydı plaj sakin ve temizdiÇok uzun zamn olmus ama memnun kaldınız mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?