• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var

Zaten ileride daha güzel planlar yapabilsin diye yazdım:) Tahmin edebiliyorum iç turizm ile kalkınan bir yer olduğu için canlı bir otel bulmak zor olacaktır. Ama olsun genç çift mutlu olsun:)
Güzel niyetleriniz için teşekkür ederim.
Eşim yanımda olsunda diğer şartlar önemli değil. Güzel anılar biriktirmek lazım.

Zaman mekan önemli değil. Sadece deneyimsiz oldugumuz bi konu. Ve gerçekten bu konudaki önerilerin hepsi işimize yaradı.

İlk evlilik yıldönümümüze denk geliyor hemde.

kayseri den mersine gitmistim. fena degil, erdemli idi sanirim denizi guzeldi. gonlunuzce bulursunuz umarim.
mersin fena kesfedildi herkes orda. kayseri de kime sorsam tatile oraya gidiyor. civar iller falan da gidince cok kalabaliklasmis.
iyi yerler hakkinda EnHarbiKiz EnHarbiKiz guzel tavsiye verebilir yerlisi oranin. etiketliyim gorur umarim.
Teşekkür ederim. Bizde kayseriden gidicez :)

Biz geçen yıl Granada resorta Eylülde gittik kişibaşı 150tlye ama otel überlüks, ultra HD. Aynı güzellikte HDler gayet uygun fiyata bulunur bence Yokuspokus Yokuspokus
Çok yaşa emi. Bizim yazlığımız var. Ben otel tatillerini haziran ve eylülde yapıyorum. Diğer zamanlarda yazlıktayız. Çok güzelmiş 30eylül eşimin doğum günü süper fiyat verdi o döneme. Aklımı çeldin:21:

Gel biz seni Alanya'ya ikna edelim ve unutulmaz bi balayı yaşa.

Alanyayı bir sonraki planlarda önericem eşime. Ama şuan onu kırıp huzurszlk yaratmak istemiyorum. Bukdr araştırdık uğraştık. Hani ortak karar olursa oda mutlu olur. Ama sadece ben istiyorum diye gelirse belki üzülür ki bunu hiç istemem

Ben 4 yıldızlı otelde çalışıyorum
Antalya Kemer de

Sorularınız varsa yardımcı olabilirim :)
Yok arkadaslar ılla aynı paraya mersınde bır otele gıdecekler c
Gel biz seni Alanya'ya ikna edelim ve unutulmaz bi balayı yaşa.

Yok o ılla alanyada 5 yıldızlı otele verecegı parayı kıytırık mersın otelıne verecek..cıkacak o para ılla bellı..
Saka bır yana gercekten yardımcı olmak isteyen okadar kısı var bır grup kuralım :))

Çok yaşa emi. Bizim yazlığımız var. Ben otel tatillerini haziran ve eylülde yapıyorum. Diğer zamanlarda yazlıktayız. Çok güzelmiş 30eylül eşimin doğum günü süper fiyat verdi o döneme. Aklımı çeldin:21:

Bu yıl zaten hava çılgınca sıcak eylülde damlarım belki ben de:)

Yok o ılla alanyada 5 yıldızlı otele verecegı parayı kıytırık mersın otelıne verecek..cıkacak o para ılla bellı..
Saka bır yana gercekten yardımcı olmak isteyen okadar kısı var bır grup kuralım :))
Herkesin önerisine teşekkür ederim. Adamın gözünü korkutmayım. Hele bi acemiliğini atsın. İnşl sonraki planlar öyle olur ve arabamız olmuş olur veya önceden planlarız uçak vs.

kayseri den mersine gitmistim. fena degil, erdemli idi sanirim denizi guzeldi. gonlunuzce bulursunuz umarim.
mersin fena kesfedildi herkes orda. kayseri de kime sorsam tatile oraya gidiyor. civar iller falan da gidince cok kalabaliklasmis.
iyi yerler hakkinda EnHarbiKiz EnHarbiKiz guzel tavsiye verebilir yerlisi oranin. etiketliyim gorur umarim.

Ta oralara gittin de bi buralara gelemedin heyirsız :63:

Bu arada son önerdiğim otel el değiştirmiş ve berbat diye yorumlar gelmiş baya...
Oasis tatil köyü şirin bi yerdi yav, baya da bütçe dostuydu öğrenciyken gitmiştik. Demek bk olmuş sonradan.
Neyse siz Alanya'yı düşününce yine araştırırız :D :D

Merkezde ve mezitli de denize girilmez, yazlık kiralıya bilirsiniz limonlu-susanoğlu denizi güzel. Wonasis ve altın orfoz güzel oteller ama bütçe nasıl bilemem

Pişman olmaz umarım :KK14:

Kamp yap
Türkiye'de ortalama kampingler sıfır lira ile elli lira arasında değişiyor . Üstelik neredeyse hepsi denize sıfır alanlarda.
Çadır desen aprenaz decatlon cadiri 120 TL falan.
Butceniz ikibinmiş. Ben koy koy geziyorum 500 lira harcamiyorum, hatta yurtdışına gidiyorum biletler dahil iki bin harcamiyorum. Bence gereksiz pahalli bir otele gidip kaç aylık birikiminizi yedi gün için harcamayin

Bacim ne zaman gittin bilmiyorm da mersin suan Suriye'nin bir kenti gibi bisey. Gecen sene gittik denize rezillikti erdemli tarafına. Hic tavsiye etmiyorum. Silifke olabilir ama oralar uzak mersin merkeze,daha ıssız,daha sakin. Ve de oranin koy kahvaltilari meshurdur,harika mekanlar var. Kız kalesi manzarali,dogal köy ürünleriyle,agac üstünde kurulan cardaklarda kahvalti yapabilirsiniz

Kamp yap
Türkiye'de ortalama kampingler sıfır lira ile elli lira arasında değişiyor . Üstelik neredeyse hepsi denize sıfır alanlarda.
Çadır desen aprenaz decatlon cadiri 120 TL falan.
Butceniz ikibinmiş. Ben koy koy geziyorum 500 lira harcamiyorum, hatta yurtdışına gidiyorum biletler dahil iki bin harcamiyorum. Bence gereksiz pahalli bir otele gidip kaç aylık birikiminizi yedi gün için harcamayin
Ah ah işte tam benim ruhumda bi arkadaş.süper olmalı.ama tabiki benimki sadece hayalde kalıyor.iki çocuklar şuan için imkansız yani.eşime diyorum bi karavan alıp gezelim.onunda aklına hep korku filmlerindeki karavanlar geliyor:KK70:

Herkese teşekkür ederim. Hangi yorumdan dolayı ban yedim bilmiyorum ama olsun :)

Şunu anladım ki tatil olayı harbiden zormuş.
Daha gitmeden bi sürü masraf. İşin kötüsü bu konularda bilgisiz olmak.
Güneş kremi,mayolar,terlikler vs vs... normal günde güneş kremi kullanmıyor musunuz diyeceksiniz :) kullanmıyorum. Çünkü güneşte çıkmıyorum dışarıya:)

Liparis otel herşey dahil son kararımız oldu. Bizde uğraşmak eğlenmek kamp yapmak isterdik ama şu acemilikle olmaz o iş. Önce bi korkumuzu yenelim.

Dinlenip başbaşa kalmaya ihtiyacımız var. Evlilik yoldönümümüz olacak hemde. Belki ilerleyen zmnlarda turları veya kampları değerlendirriz.

Mayısta planladıgm karadeniz turu için daha heyecanlıyım. İnşl aksilik çıkmazda gideriz.

Yeniden teşekkür ederim herkese

Herkese teşekkür ederim. Hangi yorumdan dolayı ban yedim bilmiyorum ama olsun :)

Şunu anladım ki tatil olayı harbiden zormuş.
Daha gitmeden bi sürü masraf. İşin kötüsü bu konularda bilgisiz olmak.
Güneş kremi,mayolar,terlikler vs vs... normal günde güneş kremi kullanmıyor musunuz diyeceksiniz :) kullanmıyorum. Çünkü güneşte çıkmıyorum dışarıya:)

Liparis otel herşey dahil son kararımız oldu. Bizde uğraşmak eğlenmek kamp yapmak isterdik ama şu acemilikle olmaz o iş. Önce bi korkumuzu yenelim.

Dinlenip başbaşa kalmaya ihtiyacımız var. Evlilik yoldönümümüz olacak hemde. Belki ilerleyen zmnlarda turları veya kampları değerlendirriz.

Mayısta planladıgm karadeniz turu için daha heyecanlıyım. İnşl aksilik çıkmazda gideriz.

Yeniden teşekkür ederim herkese
Çok uzun zamn olmus ama memnun kaldınız mı acaba?

Back
X