Tatil konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var

seçenekleriniz arasında en iyisi liparis. Tripadvisordan özellikle o eşinizin beğendiği otelin fotoğraflarına bakın hakikaten pislik içinde
https://www.tripadvisor.com.tr/Hote...aggregationId=&albumid=&filter=2&ff=333074150

Bence yuzme bilmiyosaniz daha tarihi yerleri gezmeye gidebilirsiniz mardin urgup bilemedim oyle yerler iste:) ama yuzmeyi ogrenmek istiyoruz diyosanz ayri tabi.

Deniz için,ayaş,silifke,susanoğlu,bogsak buralara bak şehir merkezin de denize girilmez ha giren vardır belki ama görmedim ben eylül ayında denize girebilirsin tabi yanıyor buralar şuan eylülde çok sıcak olur,pansiyon tutun bence yada çadır yemek işini bir şekilde halledersiniz.

Mükemmel tavsiyeler teşekkür ederim. Denize sıfır tam pansiyon bi yer bakıyoruz kesin.
Sonraki tatiller için tur yardımı alıcaz.

En azından bilmedigim terimleri açıkladınız. Yani şehre göre seçecegimiz otel tipleride değişiyor.

Cocuklugumdan berı eylul ayı ıcın yengecler cıkar derler :))
Sizin dedıgınızsartlarda mersınde zaten bıryer oldugunu sanmıyorum..
Onun ıcın bu bılgıler cok onemlı ama antalya vs otellerı ıcın iyi bir onızleme..
Mersınde ı ıııı:))))

Biz geçen yıl Granada resorta Eylülde gittik kişibaşı 150tlye ama otel überlüks, ultra HD. Aynı güzellikte HDler gayet uygun fiyata bulunur bence Yokuspokus

Alanya'da fiyat seçeneği bol, tavsiye de bol :))
Dediğin otelin hizasında tüm oteller lüksten gider zaten, delphin botanik filan; sahil boyu; güzellerdir.
Majesty Club Oasis Beach Hotel de fena değil, fiyat olarak çok uygundur; yemeklerine çok bir şey diyemem ama. Gez dur içini

Yengeç görmüş oluruz öyle deme kız

cocuklugumdan berı eylul ayında yengec ve denız anası cıkar derler hıc gıtmeyız :)) nekadar dogru bılmem ..

son 10 yılda 1 kere büyük deniz anası salgını oldu benim bildiğim. Onda da bizim kuzene vurmuştu. Deniz anası deyip geçmeyin Zehirli olanlar gerçekten çok bela bir şey dokunduğu yerde iz bırakıyor.

Evet şehre ve ihtiyaçlarınıza göre değişir. Şehrin kaldırabileceği kadar otel ve beklentiye göre de oda seçenekleri olur.
Seneye çok güzel seçimler yaparsınız umarım:) şimdiden iyi tatiller:)

son 10 yılda 1 kere büyük deniz anası salgını oldu benim bildiğim. Onda da bizim kuzene vurmuştu. Deniz anası deyip geçmeyin Zehirli olanlar gerçekten çok bela bir şey dokunduğu yerde iz bırakıyor.
Yanii koca arazide sevgili danacık bi beni kovaladıysa :))) yüzyılda birde olsa denizanası bana denk gelir

Zaten ileride daha güzel planlar yapabilsin diye yazdım:) Tahmin edebiliyorum iç turizm ile kalkınan bir yer olduğu için canlı bir otel bulmak zor olacaktır. Ama olsun genç çift mutlu olsun:)

kayseri den mersine gitmistim. fena degil, erdemli idi sanirim denizi guzeldi. gonlunuzce bulursunuz umarim.
mersin fena kesfedildi herkes orda. kayseri de kime sorsam tatile oraya gidiyor. civar iller falan da gidince cok kalabaliklasmis.
iyi yerler hakkinda EnHarbiKiz guzel tavsiye verebilir yerlisi oranin. etiketliyim gorur umarim.

Konu sahıbı sıteye uzun zamandır gırmıyordum ozel msj atamadım bı turlu bana msj atabılırmısın ..özel acıklamalarım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…