- 17 Ağustos 2011
- 24.362
- 153.316
- 798
- Konu Sahibi Galadriellll
Turk kadininin cilesi..yazlik gibi. Yazlikta da hem gidip tum evi kirklar herseyi yikar kurutur utulerler. Hem cocuklarin kumu ayaklarla girdigi,islak islak biraktigi banyoyu temizlerler, hem günde 3 öğün yemek yapar toplarlar. Hem de evini beleş tatil köyü zannedip cat kapi gelen millete oda servisi hizmeti verirlerÇok bilinçli bir şekilde bu tarzı seçmemiş ekonomik sebeplerden kampinge giden anneler için inanın büyük zulüm. Bir arkadaşımın annesi hasta olsam bi engel çıksa da gitmesen derdi kamp zamanı yaklaştıkça. Erkek bütün çocuk işini kadına kilitler Türk çocuğu zaten sürekli ağlar. Düşündükçe o kadınların yerine ben daralıyorum

Yine de her boyle konulara ayni yorumlari yazıyorum ki , bir kadinin bile aklina "ya hakikaten daha ucuz yollar mümkün. Hadi yola cikalim" düşüncesi sokmak benim yazma amacim.
Kendi cevremde de böyleyim. Bazi insanlari uyuz etsem de 'sana ne kardesim para benim tatil benim' diye, genelde bir aydinlanma yasatiyorum

Bu konu sahibine de . Daha şimdiden "ohoo sen gec kaldin. Asla bulamazsin,hayal" vs demenin kime ne yarari var ki?
Tamam,belki bu paraya hersey dahil otel tatili yapamaz belki. Ama pekala denizi olan bir bolgede konaklayabilir. En olmadi olimposa gider bungalovlarda kalir :)) 70tlydi zamaninda odalar. Icinde banyosu,mis gibi agac ev. Hadi simdi olsun 140 tl... isteyen her sekilde tatilini yapar yani. Heves kirmaya gerek yok