- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
- Konu Sahibi Kaybolmuscennet
-
Hayır yanlış dusunuyorsun5 gün en az. Sadece otel için 2000 geçmesin dedim.
Mezitli ve erdemli otellerinde de denk geldim kendi plajları vs var.
Ben mersin merkezi sevmiyorum. Sanki bekar grupların mekanı.Yani ilçelerin daha sakin ve aile mekanları oldugunu düşünüyorum.
Gerçekten mi. Ay gitmeden hevesimiz kaçacak. İlçedemiydiniz merkezde miYeni geldim mersinden denizi inanilmaz pisti tavsiye etmem acikcasi
Şu an daha uzağa gidemeyiz. Ulaşım olarak mersin bize yakın. Belki gelecek yaz erken rezervasyon yaptırarak antalya vs düşünebiliriz ama şimdi direkt mersine göre plan yapıyoruz.Hayır yanlış dusunuyorsun
Ilcelerın hepsı ve plajlar suanda surıyelılere hızmet verıyor..bız kendımızı azınlık gıbı hıssettık o derece mersınde ne işin var
Antalya ılcelerı super hem otel hızmet bakımından oralar daha gelışmış...
Mersınde sahılı plajı olan otel hangısıymış ?
Bilmediğimizi belirtmiştim yalnız. Şehrin içinde mi nasıl bilemiyorum. Sadece fotolar güzel görünüyorİnanmıyorum burayamı gıdeceksınız..bu sehrın ıcınde bır otel :))))
Şu an daha uzağa gidemeyiz. Ulaşım olarak mersin bize yakın. Belki gelecek yaz erken rezervasyon yaptırarak antalya vs düşünebiliriz ama şimdi direkt mersine göre plan yapıyoruz.
Şuan görmedigimiz için bilemiyoruz. Bak bu linkte ki oteli kastettim
https://www.tatilbudur.com/sahil-ma...trivago&utm_medium=tr-dmeta&utm_campaign=1265
Yani anladıgım kadarıyla ilçelerde gayet kalabalık ve merkezdeCanım burda denıze fılan gırılmez bu sehrın ıcınde bıldıgın merkezde koca apartmanların ortasında.. Burası tatıl ıcın pek uygun degıl bız bundan 1 1.5 saat ılerlere gıdıyoruz denıze gırmek ıcın
Tmm canım birazda erdemliyi inceleyeyim. Teşekkür ederimErdemli silifkede bak bakıcaksan ..burası merkezde bır otel
Mersin şuan tek seçeneğimiz malesef.Bence bu otel çok güzel değil, bütçeniz ne kadar? Yani Mersin de bence çok iyi bir seçenek değil Antalya daha iyi olurdu sanki. Hiç olmazsa Alanya falan.
Ben evde çok yıpranıyorum yemek konusunda. Bir de balayına gidip üç öğün kendim yemek yapmak istemiyorum. Ztn dışardan yesek aynı hesap olur. Ama otelde menüler hazır.Benim annemlerin yazlığı var mersinde.cok seviyeli bir yer suriyeli falan yok.denizi müthiş turkiyenin birçok yerine gittim öyle deniz yok.ama otel tatilindense böyle yazlık falan kiralarsanız mantıklı mersinde .herşey dahil otel seçeneği az .yine de bir yer söylerim size ama kişi başı 300 falandır.3000 i bulur 5 günde.ama acayip memnun kalırsın.yazlik istersen de günlük 200 falan.5 günde 1000 verirsiniz yiyeceği de kendinizden ama ordan da memnun kalacağına eminim
Evet boyle daha mantıklıBenim annemlerin yazlığı var mersinde.cok seviyeli bir yer suriyeli falan yok.denizi müthiş turkiyenin birçok yerine gittim öyle deniz yok.ama otel tatilindense böyle yazlık falan kiralarsanız mantıklı mersinde .herşey dahil otel seçeneği az .yine de bir yer söylerim size ama kişi başı 300 falandır.3000 i bulur 5 günde.ama acayip memnun kalırsın.yazlik istersen de günlük 200 falan.5 günde 1000 verirsiniz yiyeceği de kendinizden ama ordan da memnun kalacağına eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?