Tatil için kiraladığımız evin rezervasyonu iptal ediliyor.

Aynen öyle. Bir avukat arkadaşa ulaşmaya çalışıyoruz. Umarım burada da bilgi verebilecek birisi vardır. Acaba hatanın telafisi için başka aynı özellikte bir yere gidip fatura kestirip mahkeme ile buraya ödetmemiz mümkün mü diye soracağım . Doğruyu söylemek gerekirse artık parasından geçtim. Dava 10 yılda sürse sırf birileri uğraşsın ki bunu böyle herkese yapamayacaklarını anlasınlar istiyorum.

Konu sahibi, meseleyi ekşi sözlük vs ve tüm sosyal mecralara taşıyıp kamuoyu oluşturacağınızı söyleyip tehdit edin. Yasal yollara başvuracağım deyin. Ben de işim gereği dönem dönem markaların şikayet birimiyle dirsek teması halinde oldum. Baskın ve sert, tehdit eden müşteriyi daha çok dikkate aldılar her zaman için. Özellikle sosyal medyada duyulmasını hele ki ekşide, twitterda yayılmasını asla istemezler her zaman korkar markalar bundan.

Burası kişilere ait ayrı ayrı villalar. Ben acentadan kiraladım. Oradaki çalışanlar muhattabım.
Evet bağlamaz ama elle tutulur çözüm üretmiyorlar.
Acenta varsa daha iyi Türsaba şikayet edin acentayı bir an önce.. A grubu mudur C grubu mudur ruhsat iptaline kadar bile gider şikayetinize çözüm bulmazsa Acenta..

Dava meselesini söyleyince delirdiler. Ama tekrar söylemek için Önce tam haklarımı öğrenmeliyim ki dava açarsam şöyle bir zararınız olacak gibi onlara bunu sunmalıyım. Boş boş dava açarım dersem inandırıcı olmaz.
Sosyal medya olayını dile getireceğim çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…