Tatil fotolarımız

cok cok cok guzel.yine yaz istedim,deniz istedim,tatil istedim....antalya,bodrum (orda hic olmadim ama omak isterdim) istedimmm

helom seni buralarda görmekte varmış:)

tuniş çok büyümüş çoktatlı olmuş

tatilinin güzel geçmesine sevindim canım

yüzün hep böyle güler inş

canım tatile gitmeden önce bayağı açık tenlisin bir anda ne kadar çok bronzlaşmışsın hayretler içerisinde kaldım yaa

bu kadar çabuk ve güzel bronzlaşman tatil süresinin uzunluğundan mı? kullandığın özel bir üründen mi? yoksa tenin göründüğü kadar açık değil mi?

çünkü ben koyu tenliyimdir bende sorun olmaz ama annem açık tenli direk kızarır ve bu kadar bronzlaştığını hiç bi tatilde görmedim:)) maşallahh canım çok güzel tatil yapmışsınız.. sen de çok güzel ve fiziği harika bi bayansın maşallah

güzel çıkmışsınız sende maşallah güzelsin allah mutluluğunuzu bozmasın huzur versin hep birbirinizin kıymetini bilin hiç ayrılmayın kumrular gibi maşallah

ohh ohh canım nasıl da istedi şimdi tatilde olmayı...
Allah yüzünüzden o gülümsemeyi, evinizden de huzuru eksik etmesin...

resimler çok hoş gerçekten ama burası tatil bölümü değil

albüm değil mi burası bulamadım eklemem gerekn bölümü buyüzden buraya ekledim afedersiniz

burası evlilik bölümü değil başlığı albüm diye açılmış sadece çoğu insan hep nişan söz düğün fotolarını koyduğu için farklı gelmiş olabilir
çok güzel bir tatile benziyor iyi eğlenmişsinizdir umarım

hepinize cok cok tesekkür ederim kızlar..
kumralım ben.. cok ta yanmadım aslında..
fotolarda öyle cıkmış..

özlem buraya girme yasagım mı var canım:))
arada bakıyorum..

canım ck gzl fotlar bır sye sormak ıstıyorum alanyamı burası ben alanyada yasıyorumda ck tanıdık geldı ortam

tatile gidesim geldiii yaffffffff:):)yapılırmı şimdi bu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…