- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
Tatile giden insanları potansiyel sapık ilan edecekseniz kendinize otel kapatın. Bisi dicem simdi olmayacak
Arkadaşlar yardııımmm. arabamızla gideceğimiz için istanbula yakın bi yer olsun istiyoruz.geçen sefer alanyaya gitmiştik farklı olsun hem de daha yakın olsun.tavsiye edebileceğiniz hem temiz güzel hem de çok tuzlu olmayan otel önerebilir misiniz lütfen.Geç kaldım farkındayım
NOT:Tesettür otel tavsiyesi istiyorum. Şimdiden teşekkürler
Ben dalga gecmedim, tesettür canlıya uygulanır nesneye degil. Algılarımı siz mı acacaksınız?Siz dalga geçtiğiniz için öyle dedim siz tesettür ne demek algılayamiyorsaniz bende şimdi bişey dicem olmicak
Hee otel tesettüre giriyor
Sapıkların olmadığı ailevi düzgün ortamlar oluyor tesettür oteli
Tatile giden insanları potansiyel sapık ilan edecekseniz kendinize otel kapatın. Bisi dicem simdi olmayacak
Hee otel tesettüre giriyor
Sapıkların olmadığı ailevi düzgün ortamlar oluyor tesettür oteli
Adenya diye bir otel vardı kuzenim kalmıştı orda çok beğenmişti isterseniz bir bakın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bn de onu söylemek istedim de anlatamadım bibim. Ornek cok da anlayan yokonların hepsi melek zaten elmi kafaları yerden kalkmaz lütfen
Ben dalga gecmedim, tesettür canlıya uygulanır nesneye degil. Algılarımı siz mı acacaksınız?
onların hepsi melek zaten elmi kafaları yerden kalkmaz lütfen
hee doğru tesettür oteline gidenlerin içinden sapık falan çıkmaz kesin
Bn de onu söylemek istedim de anlatamadım bibim. Ornek cok da anlayan yok
Onun aciklamasi o degil canim. Muhafazakar insanlarin gittigi kadinlara ayri havuzun bulundugu alkol satilmayan oteller desen? Otel girisinde sapiklik testi yapilmiyor. Bu otellere gitmeyenleri zan altinda birakmak olur bu dedigin.
Size burda ahlak dersi vermeyi çok isterdim. ama sizde haklısınız. istisnalar var malesef bazı tesettür bilmeyen ama içinde olan lar yüzünden herkesin adını kirletiyorsunuz hiç yakışmıyor.
Ben arkadaş dalga geçtiği için sapıkların olmadığı dedim. Tesettür oteli diye birşey yok zaten. Otel islami koşullara uygundur. Alkolsüzdür. Barsızdır vs dir. herkesin tercih meselesi. Kapalı insanlar denize girmicek diye birşey mi var. Yok. O yüzden böyle duruma göre yapılmış birşey bu oteller. ki sadece tesettürlü insanların değil. Açık insanlarında dini koşullarda tatil yapmak için tercihleridir. Herkes kendini bilir. Allahtan korkmayan kuldan zaten utanmaz.
Tesettür otel ne cok merak ettim gerçekten. Otel tesettüre mi giriyor?
Tüm yorumları okudum, bir kısım cidden bu tabiri ilk defa duydukları için garip karşılamışlar ama bir kısım da resmen dalga geçmek amaçlı yorum yapmış. Daha karşınızdakine saygı duyamazken kendinize saygı duyulmasını bekliyorsunuz. Gerçekten üzüldüm.
tikkacım bir derdim var a açılacak bir konu olmadığından ve birkaç arkadaşın durmadan saldırgan tavrından dolayı bu konuşmalar pek üzücü gelmiyor
bana da tesettür otel tabiri komik geliyor açıkcası .arkadaşların herkesi başı kapalı olmayanları sapık saymasını da görmeni isterim basları okursan. bu tarz konuşana anca böyle cevap verilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?