Gelinlik Modelleri taşlı gelinlik mi yoksa dantelli mi?

1 $5.jpg
2 $1.jpg
3 $2.jpg gelinlik yakası daha sade olursa daha güzel olur tabi birde beyaz.
bence hem dantelli hemde taşlı severim.dantel üstüne taş ve inci işletebilirisiniz.çok şık olur.Allah hayırlı geçim versin.

Son düzenleme:
:D canım sımdıkden hayırlı olsun bencede dantallı olsun ama ustune taslarda koydura bılırsın benımde gelınlıgım kapalıydı bende acıkdım kollarım dantel ustu taslıydı

Tabiki dantel daha güzel durur ama dantel de neticede iç gösterecek.. Köy ortamına taşlı iç göstermeyen birşey daha çok gidebilir diye düşünüyorum.

nasil görünmek isteidigine bagli

taslilar: havali gösterisli

dantel ise asil,zarif kisacasi daha kadinsi duruyor

madem kollu gelinlik olucak kapali düz kumas olucagina danteli kol olsun cok cok daha güzell duruyor
arzu ediyorsanda tas inci ekletebilirsin

fransız güpürü çok hoş duruyor hemde parlak işlenmiş olanları var onları tercih edebilirsin ayrıca bu sene cok moda:)

Bence gelinliğin senin tarzını yansıtmalı, seninle bütünleşmeli. Ben tercihimi asil durduğunu düşündüğüm için hiç tereddüt etmeden taşlı bir gelinlikten yana kullandım.Bir Swarovski hastası olarak :D Bir de aklında bulunsun kır düğünlerinde dantel, salon düğünlerinde de taş daha güzel duruyor.Fikir olsun diye fotolarını yüklemek isterdim ama usb kablo arıyorum iki gündür :D
Herşey gönlünce olsun ;)

şimdi tatlım bak bence köyde yapıyosan daha oturaklı ve aynı zamanda daha modern bır kesım yaptırman lazım kolları bence dantelleı ve boncuk ıslemelı yakanda v yaka olursa cok sık durur bence duvakta oyle 2 metre falan yaptırma camur falan olur rahat edemezsın daha kısa bır model begenırsen daha guzel olur:)

Back