Gelinlik Modelleri taşlı gelinlik mi yoksa dantelli mi?

patlakmisir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
112
0
46
İstanbul
gelinliğimi uzun kollu istiyorum ancak kapalı değilim . düğünüm köyde olacak o yüzden...boleroda giymek istemiyorum....sizce dantelli ya da taşlı hangisini tercih etmeliyim? hangisi daha şık ve gösterişli durur...bir de tavsiye edeceğiniz model varsa çok sevinirim...

dantelli daha güzel durur bence,taşlı bide uzun kol çok göz yorabilir diye düşünüyorum.Haziranda ve Antalyada düğünüm olmasa kesin danimarka prensesi galiba onun gelinliğini tercih ederdim ama pişerim galiba onunla burda:)

$gelinlik_797.jpg Eki Görüntüle 11 $gelinlik_695.jpg $gelin+sa%C3%A7%C4%B1+(3).jpg $mARIEcAVALIER11.jpg

Eklentiler

• $gelinlik_796.jpg
    $gelinlik_796.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 140
dantelli daha güzel durur bence,taşlı bide uzun kol çok göz yorabilir diye düşünüyorum.Haziranda ve Antalyada düğünüm olmasa kesin danimarka prensesi galiba onun gelinliğini tercih ederdim ama pişerim galiba onunla burda:)

canım prensesin gelinliği çok hoş ama çok sade geldi bana...dediğin gibi taşlıda çok göz yorabilir bilmiyorum kafam karıştı:37:

Kesinlikle dantelli olsun ama aysira gelinliklerde dedigin gibi tas kolları olan gelinlikler var sık duruyordu istersen bir bak.

taşlı modelleri seviyorum bende.:)

Eklentiler

• $GHA-18-06.jpg
    $GHA-18-06.jpg
    190,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $GHA-18-21.jpg
    $GHA-18-21.jpg
    187,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $GHA-18-35.jpg
    $GHA-18-35.jpg
    167,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $GHA-23-07.jpg
    $GHA-23-07.jpg
    187,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $GHA-23-14.jpg
    $GHA-23-14.jpg
    155,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $GHA-23-22.jpg
    $GHA-23-22.jpg
    183,9 KB · Görüntüleme: 80
tatlım dantel ama güpür olanlardan değil kesinlikle.fransız danteli olmalı.ama şöyle bir durum var ben hem dantel hem taş kullandırtmıştım.ikisinin ortası bir model bulabilirsin belki :1: ama birinden biri diyorsan bence dantel.çok asil görünüyor.

canım ben kollarının uzun olacağını görmemişim.genel olarak soruyorsun sanmıştım.mesajıda düzenleyemiyorum zaman geçtiği için.ama kararım hala dantelden yana.

Back