Taşlara Inanir Misiniz?

Evet şekerim, yani bu taşların gerçekleri oldukça pahalı, ben parayı fikir olsun diye söyledim. 10 tl ye aldığınız kesinlikle saf kuvars olamaz diye düşünüyorum, rengi benzeyen başa bir taştır. Gerçekleri kuyumcularda , mücevhercilerde satılıyor, kullanıldıkları ziynet eşyaları da pahalı.

Türkiyede bu taşlardan bolca çıkarılıyor,zümrüt elmas altın dersen tamam pahalı ama diğerlerinin fiyatı ortalama belli çok işlenmişse işciliğine göre değişir,tamburlu küçük taşın kolye ucunu 15 liraya aldım ne ucuz ne pahalı.paraya göre karar veriyorsan belki seninki gerçek değil nerden biliyosun.işine de yaramamış zaten Hoppa

Büyükçe bir Ametist taşını evine dekorasyon amaçlı alan arkadaşımın, evine gelen kendisini çekemeyen misafirlerden sonra kapkara olduğunu söyleyebilirim. Bende çok hayret etmiştim. Ayrıca taşlarda, bizde atomlardan oluşan birer kimyasalız. Bizim tek farkımız bilinçimiz. Birbirimizi etkilememiz son derece olası.

Dekoratif ametist ben de gördüm, büyükçeydi ,deliler gibi pahalıydı.

Ametist eve koymak iyidir diyorlar, bu yüzdenmiş :) Negatif enerji, nazar topluyor diyorlar , bilemedim:)

Canım kuvars neden o kadar pahalı olsun safir yakut zümrüt değerli taşlardır da yani kuvars sanmıyorum o kadar pahalı olsun

Kaldırım taşına inanırım :) Elle tuluyor, gayet gerçek, kafaya atınca yarılıyor falan :) İnanıyorum yani, kaldırım taşının gücüne :)

X