- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- Konu Sahibi anabelmontero
Yok bn innmam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 tl iyiymiş ben bilekliğe 500 tl verdim ne aptalımTv de adam demistiki kaya kadarda alsan misket kadarda alsan verecegi enerji ayni, oyuzden bende küçük kolyeye takilmis bisey düşündüm 10tl demisti tvdeki adam
elimde oynadığım rodonit taşı var onun enerji verdiğini düşünüyorum,pembe kuvars ve ametist i birlikte takıyorum,ilk taktığımda biraz garip oldum ilk gün temizliklerini yaptım öyle taktım şimdi rahatım iyi hissediyorum etkisi taşlardan mı bilmiyorum ama mutlaka vardır ben de inanarak aldım,özellikle insanların içinde etkili olduğunu düşünüyorum insanın moralini bozmaya çalışanların kötü enerjisini alsa bile yeterPeki sizce enerji veriyorlar mi size, hissediyor musunuz bunu?
10 tl iyiymiş ben bilekliğe 500 tl verdim ne aptalım
Nasıl yapılacağı internette yazıyor diyeyim :))
Önce 1-2 gece toprakta bekletiyorsun, sonra tuzlu suda temizlenmesi için. (ya da tersiydi)Daha sonra eline alıp niyet edip olumlamanı söylüyorsun. Ben ....in kalbini elimde tutuyorum, demiştim mesela. Ondan sonra da üstünde taşıyorsun.
elimde oynadığım rodonit taşı var onun enerji verdiğini düşünüyorum,pembe kuvars ve ametist i birlikte takıyorum,ilk taktığımda biraz garip oldum ilk gün temizliklerini yaptım öyle taktım şimdi rahatım iyi hissediyorum etkisi taşlardan mı bilmiyorum ama mutlaka vardır ben de inanarak aldım,özellikle insanların içinde etkili olduğunu düşünüyorum insanın moralini bozmaya çalışanların kötü enerjisini alsa bile yeter
ben inanmazdım ama benim staj yaptığım yerde bir abla vardı hatta taşı kolye yaptırıp sırtına doğru koydurmuş acısını alıyormuş diye , doğruymuş yani... o yüzden olabilitesi var...Bayanlar özel değerli taşlara inanan, ben taktim, evime koydum etkisini gördüm diyen var mi? Ozel taslardan kastim akik, amatist, aquamarin vs..
Ve ben negatif enerjiden korunmak, kismet, uğur getiren bir taş istiyorum hangisini önerirsiniz?
O zaman al bence sende ne zararı olcak ki kolye olarak takıyorsun zaten temizliklerini de yaparsan tamam işte.Aynen oyle, negatif enerjileri alsin yeter, ben cok cekiyorum negatifligi cunku
500 mü ne kadar biseydi peki cok mu büyüktü, tüh ya10 tl iyiymiş ben bilekliğe 500 tl verdim ne aptalım
ahhh ahhh annemin gazına geldim pek yemem böyle şeyleri ama satan kadın nasıl anlatıyo şöyle iyidir hastalıklara iyi geliyo falan diye benimde cilt rahatsızlığım var ne denediysem geçmedi bir türlü o yüzden inandım bi daha aslaaaaaBende 12 tl ye almıştım sanırım pazarlık yapma özürlü olduğumdan kesin fiyatı 10 tlydi. :) ama sen çok pahalı almışsın altın bileklik gibi para dökmüşsünz
O zaman al bence sende ne zararı olcak ki kolye olarak takıyorsun zaten temizliklerini de yaparsan tamam işte.
Aaa cok ilgincmis ben hic duymadim bu uygulamalari vay be :) , o .... kismina hoslandiginiz kisiyi mi soyluyosunuz?
Hadi ya ben tv de izlemistim adam 10tl demisti tek bir tasli kolyesi icinEvet.
Bu arada ucuz taşlar gerçek değil. Ben nokta kadar kuvarsa 20 /30 euro stili bir şey vermiştim, çok küçüktü.
misinaya dizilmiş 2cm genişlikte baya taş var üzerinde 20 tane falan galiba saymadım ama 1 sene boyunca hiç çıkarmadım bileğimden sonuç hüsran hiç bir etki yok500 mü ne kadar biseydi peki cok mu büyüktü, tüh ya
neye göre gerçek değil valla ben türk lirasıyla aldım euro ile almıyoruz. pahalı olunca mı gerçek oluyorEvet. Sonu ne oldu dersn adam ağzıma s..tı, bunu da dikkate al tabi Herif yerine it kopuk peşime takıldı.
Bu arada ucuz taşlar gerçek değil. Ben nokta kadar kuvarsa 20 /30 euro stili bir şey vermiştim, çok küçüktü.
Bayanlar özel değerli taşlara inanan, ben taktim, evime koydum etkisini gördüm diyen var mi? Ozel taslardan kastim akik, amatist, aquamarin vs..
Ve ben negatif enerjiden korunmak, kismet, uğur getiren bir taş istiyorum hangisini önerirsiniz?
ayyyy çok komiksiniz ilahiEvet. Sonu ne oldu dersn adam ağzıma s..tı, bunu da dikkate al tabi Herif yerine it kopuk peşime takıldı.
neye göre gerçek değil valla ben türk lirasıyla aldım euro ile almıyoruz. pahalı olunca mı gerçek oluyor