• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşınmak

cndyyyy

Allahım tez zamanda nasip et
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
885
641
103
40
Kızlar fikirlerinizi almak istiyorum istanbuldan memleketimizin merkezine taşınmayi düşünüyoruz iş bulursak eşim 12 yıldır dışarıda çalışıyor isi agir kasa tasiyor yoruldu artik sigortası da doldu ama yaşa takıldı 2 çocuğum var oğlum 14 kızım 17 aylık ben 35 eşim 40 yaşında kaynanmla alt üst oturuyorum 17 senedir her seyime karisiyorlar gittiğim bir komsum dahi yok pazar market annem başka biryer yok giderken de haber veriyorum taşınırsam biraz rahat ederim karısanim olmaz diyorum annemde artık köye yerleşti sayılır 2 saatlik mesafede fikirlerinizi almak istiyorum

Isterse dunya iyisi bi kv olsun arada mesafe olmadigi surece illaki tartisma yasaniyor altli ustlu oturmakta nerdeyse ayni evin icinde olmak gibi tasinmakla iyi edersiniz ne kadar uzak o kadar huzur bazen..

Isterse dunya iyisi bi kv olsun arada mesafe olmadigi surece illaki tartisma yasaniyor altli ustlu oturmakta nerdeyse ayni evin icinde olmak gibi tasinmakla iyi edersiniz ne kadar uzak o kadar huzur bazen..
Aynen öyle beraber gibiyiz

Back
X