Taşınıyorum, fikirlerinize ihtiyacım var!

heide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
80
0
arkadaslar 10 güne kadar taşınıyorum taşıma şirketiyle anlaştık onlar hiç birşeye dokunma bardak tabak ne varsa biz toplarız dediler ama benim içim rahat etmedi onlar nasıl toplıycak ki taşıma şirketine evini taşıtanlar bana bi akıl verin gerçekten düzgün toplayabiliyolarmı sonra pişman olmayım.birde bana nasıl daha pratik toplanırım fikir verirseniz sevinirim bu konuda deneyimli olduğum söylenemezde simdiden teşekkürler.opuyorumnanaktan

Kendinize ait özel eşyalarınızı ayrı kutulayıp kaldırın mesela iç çamaşırları filan değerli cam eşyalarınız varsa onlarıda kendiniz kaldırın.
Örtülerinz filan varsa onlarıda alın toplarken rahat olur

onlrı sımdıden toplamaya basladım zaten.peki bardakları tabakları tek tek sarıyorlarmıdır acaba?

onlrı sımdıden toplamaya basladım zaten.peki bardakları tabakları tek tek sarıyorlarmıdır acaba?

onlar sarıyorlar tabi siz ellemiyorsunuz
geçen sene kardeşim evden eve nakliyata vermişti onlarada aynısını söylemişler ellemedi onlarda sadece özel şeylerini kendileri toparladılar

canımmm kesinlikle inanama şirket çok çok iyi değilsee..
gelip birkaçgün önceden keşif yapmadılarsaa...
size gelip karton kutular getirmemeişlersee..
gelen kutuları sizee bırkacaklarını sölemiyorlarsa
kesinliklee inanma..
bizede yanı şeyi söledilerr.
ceketini alıp çıkın dediler..

nemi oldu..
eşyaları görmeden aynı gün sabah geldiler..
gelir gelmez eşyada çokmuşya dediler..
her bir adamm odalara dağıldılarr...
ellerindeki koca koca varillere tepe taklak ne varsa doldurdular
mutfak eşyası hariç onları klütfedipp gazetelere sardılarr..
taşıdıkları evin ortasınaaa getirip her odaya her birr varili boşalttılarr..
hayatımda kalp krizi geçirmeme gerekirken geçirmediğim tek gün ogündür sanırımm..

utanmasam sinirimdenn oturup ağlayacaktımm..

toptancılarda satılan karton kutular varrr..
alınnn oda oda eşyalarınızı düzenli şekilde siz kolileyinn..
her odanınkinin sütüne odanın ismini kırılacak veyaa nereye ait yazın.
kumaş yorgan battaniye içinn battal boyy sağlam çöp torbaları kullanmıştım ben bir önceki taşınmamda
hurçlar vs yetmemişti..

eğer ciddi bir taşıma şirketi deilse ve verdiğiniz para yüklü deilse boşuna güvenip sinirlerinizide eşyalarınızıda yıpratmayınn...

1000tl yide gözden çıkatıp tuttuysanızz bunun altına inince bilinki bu işte bir iş varr..

kolay gelsinn şimdidenn sevgiler..

Son düzenleme:
tesekkur ederım arkadaslar fıkırlerınız ıcın bende ozel esyalarımı degerlı seylerımı topladım mutfak dolabını elleyemedım cunku bı yandanda calısıyorum yıllık ıznımı yerlesebılmek ıcın tasındıktan sonra kullanıcam artık ALLAH yardımcım olur ınsallah.

canım bende cok sık tasındım ,en ıyısınee verdım en normalınede hep problem yasadım cok hasar oldu esyalarımda hatta bırkeresınde ben hıc dokunmadım onlar topladı herseyı esyam yerıne gıttıgınde bırde baktım halımın bırı yok soyledım fakat kesınlıkle kabul etmedıler ben yalan soyluyormuşum ,boyle yanı arkadasım bence yıne kendın onemlı olanları topla fazla guvenme ve basında durun mutlaa...sengözlerimebaksanab

Allah kolaylık versin taşınmak geçekten çok zor.Mümkün olduğu kadar siz mutfak eşyalarınız ve kırılacakları kolileyin.Kıyafetler ve yorgan yastıklar için vakumlu hurçlardan kullanbilirsiniz.

Öncelikle kolay gelsin.

Ben de bir sene içinde iki kere taşınmış ve ikisinde de nakliye şirketleriyle ilgili sıkıntı yaşamış biriyim. Sizin bulunduğunuz ilde nasıldır bilemiyorum ama bu işin gerçekten ehli olan birkaç büyük firma var ve fiyatları da yüksek. Eğer imkanınız varsa iyisine verin. Bunların birçok taklitleri de var aynı isimle iş yapan. Ama çok problem çıkabiliyor. Birinci taşınmamda tencerelerimi çöp torbalarına doldurup getirmişlerdi mesela. Elbise askısı getireceğiz dediler, getirmediler. Ne kadar çok eşyanız varmış dediler. Birçok problem oldu. Zor iş taşınmak. Siz özel ve değerli eşyalarınızı kendiniz paketleyin ve varsa kendi arabanızla götürün. Allah kolaylık versin..

bende bir ay önce taşındım.taşıma şirketi bizede bişeye dokunmayın dediği halde ben evimi oda oda koliledim.üzerlerine odanın isimlerini yazdım.kırılacakların çoğunu eşim arabayla taşıdı.2 yaşındaki kızım uyuduğunda kolilerimi yaptım.yoruldum ama iyiki kendim yapmışım.zaten yardımcı olacak kimsem de yoktu.eve geldiğimizde yerleştirmek çok kolay oldu.onun için tavsiyem kendiniz toplayın.hem hangi kolide ne var bilirseniz işiniz çok kolaylaşacak.kolay gelsin.

heide arkadaşım Allah kolaylık versin, bende 10 gün sonra taşınıcam senin gibi kafamda bisürü soru işareti var, ama bende herşeyi kendim toplamak istiyorum..biran önce hayırlısı ile taşınayımda..Allah yardımcımız olsunolumunekankayizsmile

arkadaşlar yakında bende taşınacağım nereden başlasam hiç bilemiyorum,bana akıl versenize azcık yeni alınacaklar var buradan gidecekler var.neyi nereye koycaz uykularım kaçtı...

selam arkadaşlar bende 15güne kadar taşınıyorum. ve yatak odasını topladım. hepsini kolilere koydum. yıkanacak herşeyi koltuk örtülerini mutfak örtülerini dolap içi kapitoneleri herşeyi yıkamaya başladım bari temiz olur gittiğim gibi yerleştiririm. sadece cam eşyalarımı gazeteye sarılacağı için yeni evde yıkamayı düşünüyorum. napıcam nasıl toplanıcam bilmiyorum ama olacak bir şekilde Allah hepimize kolaylık versin.

ben bu hafta sonu taşınıyorum taşıma şirketine güvenemedim kendim topldım birçok şeyi..evden çıkana kadar toplamna işi bitmiyor malesef benim 4.taşınmam olacak hep kendim taşındım ..ilk önce baza altlarını ve kullanmadığınız eşyaları kolilemekle başlayın..yorganları hurca koyup onları da 1-1.5 mt lik kalın çöp poşetleri var onlara koyun ağızlarını koli bantlayın..ben kıyafetleri de önce poşete koyup sonra koliye koyuyorum..bir de taşınacaklara tavsiyem yemek takımlarıızın olduğu koli tabanına bir poşet kıyafet koyun kolinin üstünde de biraz boşluk bırakıp bir poşet kıyafet ..adamlar kolileri paldır küldür atabilirler..ben kızımın kıyafetlerini hep mutfak kolilerinin altına üstüne yerleştirdim..takım elbiseleri biz arabamızın bagajında kılıflarıyla taşicaz..14 saatlik yol..Allah herkese kolaylık versin

kızlar bizde şirket arıyoruz ben yine aynı semte taşınıcam. acaba kaça taşıyorlar.300 400 duydum ama bilmiyorum. daha pahalılarda var tabiki ama ben eşyalarımı kendim topluyorum. onlar sadece taşıyacaklar ne kadar isterler diye merak ediyorum. yakında taşınan varsa yada bilen yardımcı olabilrmi

bende yaklaşık bir ay önce taşındım...
4 yıllık evliliğimde 4. evim....
350 liraya tuttuk nakliyeyei..
her zaman aynı firmaya tşıtıyoruz..
kırılmalar falan söz konusu tabi..
herşeyimi kendim toplarım firmalara asla bırakmam...
bu evime taşınmam çok kolay oldu...
birgün boya yaptık.akşam koli yaptık.
birgün temzilik yaptık akşam koli yaptık..
hepsinin üzerine kırılacakları ve oda isimlerini yazdık.
adamlar sadece kolileri ve mobilyalrı sarıp taşıdılar..
onlar getirdikçe ben yerşetirdim..
2 günde bitti çok şükür...

arkadaşlar bende 3 haftaya kadar taşınıcam hayırlısıyla ama çok tedirginim bi nakliye firmasıyla görüştüm 550tl istedi ne kadar güvenilir bu firmalar bilmiyorum gözümde büyüyor evimde büyük bende sizin gibi özel eşyalarımı toplayayım en iyisi ne zaman başlamalıyımm hiç bilemiyorum fikirlerinize ihiyacım var ilk defa taşınıcamm

aman arkadaşım aman
isterse 700 olsun ama işi bilen bir nakliye firmasıyla çalış
biz 2 kez evimizi taşıdık
birincisinde iyi firmayla çalıştık
1 kişi 1 çekyat taşıyodu hızlı hızlı
hemen bitivermişti evt aşıması
2. sinde işi bilmeyen adamları tuttuk tüm evi nerdeyse biz taşıdık
canım çıktı valla
sen sen ol işini bilen adamlarla çalış
özel eşyalarını kolile bi güzel

ayy işi bilen olsun inşallah zor iş internetten araştırdım o firmayı sorunsuz taşıtan birini duysam daha da rahatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…