Taşınıyorum, fikirlerinize ihtiyacım var!

ay canım taşınmak çok zormuş vallahi. biz artık taşınmaya başladık kolilerin hepsi gitti, vitrinler yatak odası falanda gitti sadece toltuklar kaldı.yarında onlar gidecek kısmetse. taşınanlar kolilerin üzerlerine mutlaka içindekilerle ilgili bilgiyi mutlaka yazsınlar büyük kolaylık. benim bi odamın parkeleri vernikleniyor o yüzden koltukları götüremiyoruz. yerleşince evimin resimlerini eklicem kızlar.

valla arkadaslar 3 gün oldu evimi taşıyalı çok memnun kaldım izmirdeyim ben megataş nakliyat taşıdı evimi çok memnun kaldım çok fazla kırılacak eşyam vardı şükürler olsun sıkıntısız kırıksız hasarsız taşındı kendim çalıştığımiçinde sadece özel eşyalarımı toparlayabilmiştim kesinlikle öneririm sizlerede. zor iş taşınan herkese allah kolaylık versin.

arkadaslar 10 güne kadar taşınıyorum taşıma şirketiyle anlaştık onlar hiç birşeye dokunma bardak tabak ne varsa biz toplarız dediler ama benim içim rahat etmedi onlar nasıl toplıycak ki taşıma şirketine evini taşıtanlar bana bi akıl verin gerçekten düzgün toplayabiliyolarmı sonra pişman olmayım.birde bana nasıl daha pratik toplanırım fikir verirseniz sevinirim bu konuda deneyimli olduğum söylenemezde simdiden teşekkürler.opuyorumnanaktan

Evden eve nakliyat tavsiye firmalar

http://www.nakliyetahtasi.com/

X