taşikardi için ablasyon

inar80

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
933
206
333
arkadaşlar çarşamba günü taşikardi için ablasyon randevusu aldım.sağlıkçıyım,teorideki konulara hakimim.ama tecrübe etmiş insanların yorumlarına ve güzel sonuçları duymaya ihtiyacım var.

Merhabalar. Bizde önümüzdeki hafta İçin randevu aldık. Ablasyon oldunuz mu? Süreç nasıl ilerledi?

Anladım. Çok geçmiş olsun. Biz salı gününe randevu aldık sonuçları yine buraya yazarım ki herkes faydalansın.
Merhaba operasyonunuz nasıl geçti sonrasında olumsuz bir durum yaşadınız mı , umarım iyisinizdir

Merhabalar sitede ablasyonla ilgili bilgi arayan kisiler icin yorum yapmak istedim supraventrikuler tasikardi hastasiydm 17 yildir boyleydi en son artik cok artis gosterdi benimki avnrt olarak gecendenmis 17 yil korkup bu isleme hic yaklasmadim 3 gun once islem yapildi emin olun bos yere beklemisim nefesim bile duzeldi konusurken dahi carpinti gelio gibiydi cok rahatladim diyebilirim kesinlikle zor bir islem degil kesi dahi olmadan lokal anestezi ile bacak kasik arasi toplardamarlarindan damaryolu gibi kateterle girilio benim islemim 45 dakika sürdü 17 yilimi 45 dakika icin harcamisim zor değil gercekten ufak tefek agri oluo ama değer su an hafif tasikardi baslicak gibi eski hisler gelio ama tasikardi gelmio sinus tasikardimi dahi bitirdi korkmayin isleminiz gerekliyse olun tavsiyemdir..

Gecmis olsun bana da ablasyon onerdiler rica etsem ayrintilari ile operasyonda neler yasadiniz anlatir misiniz ben biraz korkuyorum lokal anestezi olacagi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…