- 26 Ağustos 2010
- 1.921
- 977
- 33
-
- Konu Sahibi salincaksevdam
Bu sorunu özellikle 12. Sınıflarda daha çok yaşıyoruz. Sanırım sınav senesi olduğu için zaten stresli ve hassas oluyorlar bir de üstüne arkadaş sorunları kaldıramıyor.Bizimde öyle oldu nisanda ayında başladı gitmemeye anlatamadık. Arkadaşlarıyla sıkıntı yaşadı biraz çekingen bi çocuk. Boşver konuşma kimseyle git gel kendi başına otur ye dedik ama anlatamadık. Kendine yaptı şimdi keşke gitseydim onlar aldı diplomasını sınava hazırlanıyorlar ben neyle uğraşıyorum diyor ama geçti artık
Nakil işi biraz uzun sürer demiş müdür yardımcısı olur mu olmaz mı bilemiyorum demiş bizimkilerde bari açıköğretimi kaçırmayalım demişler. Ama dedim neden sormadınız uzun sürer de pazartesi okul açılacak ben okula gitmeyecek miyim diye niye sormadınız diye. Ne bileyim uzun sürer dedi diyor ona odaklanmışlar malesefSanmıyorum.
O zaman okuldan her atılan geri dönerdi.
Keşke hemen tasdiknameyi almasalarmış,
Bazı şeylerde idare edecek insan.
İmamhatip lisesi meslek olduğu için yüz yüze eğitime gidecek 100 kredisi eksikmiş hemen biter mi ki nasıl bu kredi işi bilmiyorumkendine de cabalarsa acik ogretimden belki daha kolay gecer derslerini. sinavlarinada hazirlanir. Son senesiymis zaten, birazcik cabaylada onuda bitirir.
Niye uzun sürüyo ki ?Nakil işi biraz uzun sürer demiş müdür yardımcısı olur mu olmaz mı bilemiyorum demiş bizimkilerde vari açıköğretimi kaçırmayalım demişler. Ama dedim neden sormadınız uzun sürer de pazartesi okul açılacak ben okula gitmeyecek miyim diye niye sormadınız diye. Ne bilim uzun sürer dedi diyor ona odaklanmışlar malesef
Dimi ben de öyle dedim sürsün sürsün 1 hafta sürsün sen ben sürede okula gideyim mi hocam diye niye sormadın. Ya da ileri geri konuşmuş biraz. Boşu boşuna devamsızlık yaptın filan demiş uzatmış biraz sen git açıköğretime filan demiş. Bizimkiler de almış gelmişler tasdiknameyiNiye uzun sürüyo ki ?
Diger ögrencilerle okula başlaması gerekir kardeşininde bilemedin 1 hafta sonra başlardı belki.
Müdürde başından savmış gibi.
Malesef biz de bilemiyoruz şu anda ne durumBenim de okuldaki problemli davranışlarımdan dolayı babam tasdiknamemi almıştı. Daha sonra bende kardeşiniz gibi pişman oldum devam etmek istedim başka okullara gittik tastiknameyi gören para istedi. O zamanlar durumumuz çok elvermeği için de mümkün olmadı. Milli eğitime gitmiştik biz birde annem kız çocuklarını okutun diyorsunuz ama kimse okuluna almıyor filan diyip tartışmıştı. En sonunda pes ettim açıktan bitirdim. Tabi bu 7 yıl önceydi. Şimdi bilemiyorum
Dimi ben de öyle dedim sürsün sürsün 1 hafta sürsün sen ben sürede okula gideyim mi hocam diye niye sormadın. Ya da ileri geri konuşmuş biraz. Boşu boşuna devamsızlık yaptın filan demiş uzatmış biraz sen git açıköğretime filan demiş. Bizimkiler de almış gelmişler tasdiknameyi
Nakil hemen sisteme geçmiyor da tasdikname hemen nasıl geçiyor sisteme yarın gitsem kurtaramaz mıyım durumu acaba. Bilen biri yazsa iyi olacaktı.
Yarın şansımı deneyeceğim. Çok üzgünüm malesef çok uğraştım kardeşim için çok. Yarın bir gün değerim bilinir mi onu da bilmiyorum ya neyse.Sen gidip konuşsan müdürle yada böyle etrafta lafı geçen bi tanıdıgın varsa,
Ama sanmıyorum :/
Müdürün lafıyla acele etmişler kabul etselermiş beklemeyi sonra yine gidip gelirdiniz kayıt için heralde sene sonuna kadar bekletmezdi yani bence müdürün kardeşinden umudu yokmuş ugraşmak istememiş gibi geldi sizinkilerde hemen almışlar tasdiknameyi cocugun okula gitme hakkı varken niye acık ögretime gitsinki 2 defa kalsa zaten otomatikmen alır tasdiknameyi,Yarın şansımı deneyeceğim. Çok üzgünüm malesef çok uğraştım kardeşim için çok. Yarın bir gün değerim bilinir mi onu da bilmiyorum ya neyse.