Tasarımlara bi bakın Süperler

Açılabilir Türede duvara monte edilen güzel raf örnekleri…Bu raf örnekleri insanı gerçekten cezbediyor…

fındıkçım ellerine sağlık çok güzeller ama bunlar için bol para lazım keşke olsada yapsak

Bambu ve Laminant ile Yapılmış Harika ev Gereçleri

- Tuzluk , biberlik falan yapmış amcamız.Gayet şık…Biraz yamuklar ama ele gelir hani…

Bir tane saat, ama çalar saatmi bilmiyorum

Güzel bir saksı.Merak etmeyin su dökünce kabarmayan cinsten bir laminant bu.

Uzaktan hamak gibi görünen bu şeyde bir çerezlik

Duvar saati…bence koleksiyonun en şık ürünü…

yemek yeme sehbası.Acayip şık…….

Garip kaseler.Sulu şeylere gelir mi bilmem

Hoş bir sevis tabağı.(ama içindeki hakkında hiç bir fikrim yok..

Ben o cam masadan istiyorum tabureleri yeşil olan.Bi de kalp şeklindeki yumurtalıktan

yaaaaa çok güzeller ellerine sağlık. o kalp şeklindeki tavaya ve banyolara baylıldım valla.

sunu bunu begendi diyecektim ama hepsi cok guzel hele o yesil ve mor banyo dekorasyonu ile yuvarlak koltuklar... Emegine saglik...

tam benlik tasarimlar :ecrin_bebek:
evinde gereksiz aranjman sevmeyen, çiçek bocek dantel gormeye katlanamayan, beyaz mobilya hastası olanlar için ideal hihoyyyt

kitaplık konusunda harika bir site keşfettim,
kitapix diye aratırsanız bulabilirsiniz :)

bende mobilyalara yavaş yavaş bakıyorum, bir daha ki yaza düşünüyoruz bizde, ama öyle zengin olmadığımız için uygun ama hoş tasarımlar olsun istiyorum, farklı tasarımlar bakıyorum

hepsinden birer tane istiyorum ben -tatlicadiarzu-

ellerine sağlık bütün modeller birbirinden güzel..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…