• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tasarımlara bi bakın Süperler

elektrikli_supurge.jpg

kalpli_tava.jpg

tava.jpg

yorgan.jpg

Açılabilir Türede duvara monte edilen güzel raf örnekleri…Bu raf örnekleri insanı gerçekten cezbediyor…

rolling_shelf2.jpg

rolling_shelf3.jpg

fındıkçım ellerine sağlık çok güzeller ama bunlar için bol para lazım keşke olsada yapsak

Bambu ve Laminant ile Yapılmış Harika ev Gereçleri

- Tuzluk , biberlik falan yapmış amcamız.Gayet şık…Biraz yamuklar ama ele gelir hani…

teori_snp.jpg

Bir tane saat, ama çalar saatmi bilmiyorum
teori_cub.jpg

Güzel bir saksı.Merak etmeyin su dökünce kabarmayan cinsten bir laminant bu.
teori_lin.jpg

Uzaktan hamak gibi görünen bu şeyde bir çerezlik
teori_hul.jpg

Duvar saati…bence koleksiyonun en şık ürünü…
teori_mos.jpg

yemek yeme sehbası.Acayip şık…….
teori_yam.jpg

Garip kaseler.Sulu şeylere gelir mi bilmem
teori_nut.jpg

Hoş bir sevis tabağı.(ama içindeki hakkında hiç bir fikrim yok..
teori_scr.jpg

Ben o cam masadan istiyorum tabureleri yeşil olan.Bi de kalp şeklindeki yumurtalıktan kaydirigubbakcemile4

yaaaaa çok güzeller ellerine sağlık. o kalp şeklindeki tavaya ve banyolara baylıldım valla.

sunu bunu begendi diyecektim ama hepsi cok guzel hele o yesil ve mor banyo dekorasyonu ile yuvarlak koltuklar... Emegine saglik...

tam benlik tasarimlar :ecrin_bebek:
evinde gereksiz aranjman sevmeyen, çiçek bocek dantel gormeye katlanamayan, beyaz mobilya hastası olanlar için ideal hihoyyyt

kitaplık konusunda harika bir site keşfettim,
kitapix diye aratırsanız bulabilirsiniz :)

bende mobilyalara yavaş yavaş bakıyorum, bir daha ki yaza düşünüyoruz bizde, ama öyle zengin olmadığımız için uygun ama hoş tasarımlar olsun istiyorum, farklı tasarımlar bakıyorum :D

hepsinden birer tane istiyorum ben -tatlicadiarzu-

ellerine sağlık bütün modeller birbirinden güzel..a.s.

Back
X