- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi tasarimcibayan
ben taşımamak için hep eve gönderdim ama küçük parça alıp çıktığımız oolmuştu kuzenimlebernardo da mağazadan drekt ürünle çıkabiliyor musunuz?
teşekkürler ama zaten nikahım olduMerhaba
Eğer nikah özel nikah şekeri düşünürseniz nikaha renk katmak isterseniz Eki Görüntüle 1900540 Eki Görüntüle 1900541 Eki Görüntüle 1900542 yardımcı olabiliriz
ben bilgi alabilir miyim acaba?Merhaba
Eğer nikah özel nikah şekeri düşünürseniz nikaha renk katmak isterseniz Eki Görüntüle 1900540 Eki Görüntüle 1900541 Eki Görüntüle 1900542 yardımcı olabiliriz
canım evet 9919 numarası. biz evde denedik çok memnun kaldık annemle. resmen halıyı kaldırıyor o kdr kuvvetli. sesi de çok az ve süpürdüğün yerin rengi açıldı. düşün bir de temiz evde yaptık bunu şok oldukCanım ya süpürgeyi hangisinden aldın marathon serisi sanırım
hangi marka süpürgen:)bu da dikey elektrikli süpürgem
9919 ile 9923 arasında bi tek boru farkı vardı annem 9919 u daha çok beğendi :)Bende 9919 ile 9923 arasında kaldım hala secemedim de.nasıl gidiyor hazırlıklar ben haftasonu mobilyaları seçtim gelinliğin anlasmasını yaptım:)
Canım ben philips marathon aldım ama fiyatı biraz daha yüksek yine philips serisinden bakabilirsin :)kızlar şöylee 300-500 tl arası tavsiye edebileceğiniz emiş gücü iyi sesi çokta öemli olmayan bir süpürge tavsiyesi olan var mı?
Dik süpürgem arzum büyük süpürgem philips ikiside toz torbasız :) ben şuan bekar evimde sulu kullanıyorm lanet ettm toz torbalıda düşünmedim hiç bana en iyisi bu gibi geldi canımhangi marka süpürgen:)
bir de diğer philips süpürge toz torbasız mı rahat oluyor mu kullanışlı mı sence?
Gelinliğin anlasmasını yaptım.dikime subat ayı gibi başlıyoruz.yıl sonu daha indirimli oluyor diye.yatak odamı o gün ani bi kararla country tarzı aldım9919 ile 9923 arasında bi tek boru farkı vardı annem 9919 u daha çok beğendi :)
Baya ilerlemişsiniz :) biz de bgn balayımızı aldık. Mobilyalarımız ve beyaz eşyalarımız tamam benim çeyizimde tamam kına mekanı gelinlk ve ev tutulunca yapılacak olanlar kaldı yani :) gelinliği ben 4 ay önce fln bakmayı düşünüyorm sizin ne kdr zamanınız kaldı :) ? Mobilyaların nasıl ?
Canım ben philips marathon aldım ama fiyatı biraz daha yüksek yine philips serisinden bakabilirsin :)
Dik süpürgem arzum büyük süpürgem philips ikiside toz torbasız :) ben şuan bekar evimde sulu kullanıyorm lanet ettm toz torbalıda düşünmedim hiç bana en iyisi bu gibi geldi canım
fotoğrafı var mı canım :) gelinliği ben de martta fln bakmayı düşünüyorumGelinliğin anlasmasını yaptım.dikime subat ayı gibi başlıyoruz.yıl sonu daha indirimli oluyor diye.yatak odamı o gün ani bi kararla country tarzı aldım