- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi tasarimcibayan
çok teşekkür ederimgüle güle kulllanın hepsi çok güzeller :)Eki Görüntüle 1853263 Eki Görüntüle 1853264 Eki Görüntüle 1853265 lif düşünürseniz yardımcı 0labilirim :)
tamam farklı modellerde var düşünürseniz mesajla atarım :)çok teşekkür ederimdüşünürsem iletişime geçeceğim sizinle
Çook teşekkür ederiimOoo neler almışsiniz neler
Çok begendim hepsini
Güle güle kullanın.
Benim ceyiz alışverişi sürecim kısa sürdü çünkü geç başladım, ama bu kadar keyifli olduğunu bilseydim cook önceden başlardım. Gerçekten çok eğlenceli. Keyfini çıkarın
Çook teşekkür ederiimsanki hiç bitmeyecek gibi geliyor senin ne kdr sürdü peki toplamda bu süreç düğününe az kaldı yanlış hatırlamıyorsam değil mi
Teşekkür ederiim inşallah öyle olurÇok güzeller Güle güle kullanın inşallah büyük bir mutfaginiz olur.
Bana da annem her seferinde koycak yer yok alma diyorBen geçen sene Kasım da başladım, nisanlandiktan üç ay sonra o zamana kadar bir çöp bile yoktudurmadan nette araştırma yapıp, AVM geziyordum. Çıldırmış gibiydim ama inanılmaz keyif alıyordum ne yazık ki halimden anlayan yoktu. Şimdide herkes iyiki onları vakitlice halletmissin diyor
Bizim düğünümüze iki ay kaldı, yine eksikler var ama evi tuttuğunuz için şimdilik perdesi aksesuarı halidir onlara yöneldim. Ama nedense o dönem aldığım keyfin tadı híc birinde yok
Teşekkür ederiim inşallah öyle olurhala bana kalsa hiç bir şey yok gibi çünküü
Bana da annem her seferinde koycak yer yok alma diyorşuan benim bekar evimde annemin evinde hatta arkadaşımın evinde bile prçalar var
Bence erken almakla en iyisini yapmışsın ben elektronikleri en sona bıraktım mutfağı halledip sırayla gitmek istiyorum açıkçası ya inşallah biz de iki ay kaldığı günleri görürüz sanki daha çok var gibi ne kdr süre nişanlı kalmış olacaksın ben 1 sene olcak gibi çnkü
çok teşekkür ederim canımcanım benim nişanlılık sürecim de 14 ay olmuş olacakki ben bu kadar bu nişanlılık sürecine karşıyım madem evlenmiyoruz sevgili olarak takılalım yani 14 ay ne diyordum ama herkes düğünün Eylül e kalmasını isteyince bir şey diyemedim ve senin gibi bu süre geçer mi? ne saçma şey diye söyleniyordum ve şimdi niye bu kadar çabuk geçti hiçbirşey yetişmeyecek telaşındayım ki daha çok eksiğimiz var (davetiye, damatlık, fotografçı vs.)
benden sana tavsiye alabileceğin her şeyi erkenden al, kimseye bakma sen. annem bana da çok kızıyordu, eve ne getirsem suratıma garip garip baktılar, para olduktan sonra 2 günlük işmiş niye evde kalabalık yapıyormuşum, ablam bile dalga geçiyordu, evlenince alırsın bunları ne gerek var diyehele nişanlım sanki başkasının evine alıyorum gibi "sen iyice alışveriş delisi oldun" diyip duruyordu, neyse şimdi herkes iyiki bunlar önceden aradan çıkmış diyor haklılığım sonunda kanıtlandı yani
zaman çok çabuk geçiyor yani,hevesin ve paran varsa neyi ne kadar erken hallederseniz sizin için o kadar iyi, şimdidenn mutluluklarrr
hatırlıyorum sizi bende nişanlanıcagım zaman bir kaç sayfada denk gelmiştim size :) güle güle kullnanın hepsi çok güzeller . bende bir bucuk aydır nişanlıyım aynı telası bende yasıyorum
hatırlıyorum sizi bende nişanlanıcagım zaman bir kaç sayfada denk gelmiştim size :) güle güle kullnanın hepsi çok güzeller . bende bir bucuk aydır nişanlıyım aynı telası bende yasıyorum
genelde netten alısveriş yapıyorsun sanırım hangi siteden alıyorsun canım ben çekiniyorum güvenemiyorum
Aynı zamanda aynı heyecanları yasayan birilerinin oldugunu görmek bilmek cok güzel :) bende aynen daha sevgiliyken almaya başlamıstım bir bucuk aydır nişanlıyım ama ramazandı falan derken bişey almak kısmet olmadı :) benimde var daha düğüne nasıl gecer diyorum ama yazan bi arkadasın dediği gibi inşallah bi bakmısız ki zamanı gelmiş.... Demekki heekeste aynı muhabbetler para olunca iki günde alırsın diyolar bana da :) çogu seyi kendi imkanlarımızla yaptıgumız için taksit olayı oluyo.. Bende evlenmeden taksitlerimin büyük kısmını bitirmiş olmak istiyorumAynı zamanlarda aynı telaşları yaşamak çok güzeelbenimde 2 hafta sonra nişanım sözlendiğimden beri alıyorum çeyizlerimi canım netten pek almıyorm aksine genelde mağazalarından alıyorum. Netten alırsamda kendi sitelernden alıyorum direk mesela hem mağazada hem sitede aynı indirim olunca ve kargo ücretsiz olunca alıyorum netten en azından taşımakla uğraşmayayım diye
Senin düğünün ne zamanAynı zamanda aynı heyecanları yasayan birilerinin oldugunu görmek bilmek cok güzel :) bende aynen daha sevgiliyken almaya başlamıstım bir bucuk aydır nişanlıyım ama ramazandı falan derken bişey almak kısmet olmadı :) benimde var daha düğüne nasıl gecer diyorum ama yazan bi arkadasın dediği gibi inşallah bi bakmısız ki zamanı gelmiş.... Demekki heekeste aynı muhabbetler para olunca iki günde alırsın diyolar bana da :) çogu seyi kendi imkanlarımızla yaptıgumız için taksit olayı oluyo.. Bende evlenmeden taksitlerimin büyük kısmını bitirmiş olmak istiyorum
Allah nasip ederse 7 8 ay var daha canım senin ne zaman düğün :)Senin düğünün ne zamanevet hep aynı para olunca oluyor diyorlar ama ben böyle tadını alarak yapıyorum ki ve aynı biçimde evlenmeden ödemeler bitsin istyorum