Neeey 30 kilo muuu!! Dirinirinimm! Kendime 30 kilo ekledim ve gözümde canlandiramiyorum şu an:) deniycigim tesekkur ederim:)
merhaa cnm konuyu okurken seninle aynı dönem hamilelik geçirdiğimi gördüm ve sorayım dedimkaç kilo aldın şimdiden cildin kurumaya başladı mı? Süreç nasıl ilerliyor?
Beni soracak olursan çatlak kremi için eczaneye gittiğimde cildimin neme ihtiyacı olduğunu söyledi ve 1 ay kullanmam için dexeryl diye bir krem verdi (adını hatırlayamadım yanlış yazmış olabilirim) 1 aydır bu kremi kullandığımda cildim gerçekten nemlendi ve kuruluktan kaynaklı olan kaşıntılar geçti en önemlisi şimdiden başlar mı bilmiorum ama henüz çatlak oluşmadı hatrı sayılır bir kilo artışım olmasına rağmen. gerçi bu ay kilo alışım durdu bebek büyümeye başladı hemde 2 hafta ilerde gidiobunun dışında bu ay nelere devam edeceğimi sorarsan forumdan da araştırdığım kadarıyla lierac bu işin piirirymiş. birde haftada 1-2 gün badem yağı ve zeytin yağı kullanmayı düşünüorum. bu arada benim ten rengim buğday ve cildim esnektir. yine biz elimizden geleni yapalım da ne kadar az çatlak o kadar iyi vücut
Anne değilim taptaş da değilim ama az bi tahminim var
Cilt elastikiyetini suya borçlu. Booool bol su. Ayrıca güzel nemlendirmek de çok önemli. Mesela ellerin kurudu diyelim soğuktan, eklem yerlerinin dış kısmı kanayan yaralara kadar varan var. Neden? Çünkü o gerilmeye karşı koyabilecek neme yumuşaklığa sahip değil cilt. Mis gibi nemlendirdiğib zaman eller pamık gibi oluyor. En sık yaşadığım sorun
Buradan yola çıkarak çatlaklara deva bulabilirsin bence
Çatlasan da canın sağolsun onlar sana minişinin imzası sen karnında koca bi dünya taşıyosun onu düşünallah isteyen herkese "hayırlısıyla" nasip etsin
Öyle miymiş:/ ben de benim su içmemekten oluyo sanıyodum. Mimik çizgilerim var cildim kuru. Demek ki değişiyo kişiden kişiyeSuyla çok alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü ben çok su içeriim..
Ben çok su içerim, cildim yağlı ama çok çok çatlağım var ve eczane eczane çatlakla iilgili ne varsa aldım.. Yine de bana mısın demedi.. Annemin halamın hatta nineleriminde öyleymiş..Öyle miymiş:/ ben de benim su içmemekten oluyo sanıyodum. Mimik çizgilerim var cildim kuru. Demek ki değişiyo kişiden kişiye
Eveet resmen ayni zamanlar:) Ben 2,5-3 kilo aldim yaklaşik. Umarim bi anda çilgin bi artiş olmaz:)
Benim sadece yüzümde çilgin bir kuruluk var, ki zaten hamilelikten once son zamanlarda da bundan sikayetciydim. Vücudumda henüz öyle bariz bir kuruluk ve gerilme hissetmiyorum. Beyaz tenliyim ben de, esnek miyim bilmiyorum, hiç düşünmedim:)
Ben çok su içerim, cildim yağlı ama çok çok çatlağım var ve eczane eczane çatlakla iilgili ne varsa aldım.. Yine de bana mısın demedi.. Annemin halamın hatta nineleriminde öyleymiş..
Kayınvalidem suyu az içer.. Cildi kuru ama sıfır çatlak ya.. Pürüzsüz teni var. Annesinin de öyleymiş.. Kız kardeşi de öyle.
merhaba,
kalsiyum tuketimini artirmayi dene bence..
catlaklar sadece vucuttaki su eksikliginden degil,kalsiyum eksikligi dolayisiyla bozulan dokularin ayrilmasiyla olusur.
yatmadan bi saat once bi tabak yogurdu yemeni tavsiye ederim.
maşallahhh:)hamilelikte 21 kilo aldım , 6.ayda hemen hemen hepsini verdim çatlak filan yok sadece bebe yağı kullandım sezeryan olduğum halde göbek filan yokaz yiyiverin doğumdan sonra biraz tek tavsiyem bu süt veriyorkende zayıflayabilirsiniz düzenli verimli gıdalar almaya bakın bence sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?