teşekkür ederim :)maşallahhh:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim :)maşallahhh:)
ben de yağlandm ama karnım yırtık doluCnm bende sezaryen kesiği dışında dogum yaptığımın hiç bir belirtisi yok buna kiloda dahil fakat sürekli bebe yağıyla yaglanırdım şöyleki her tuvalete girsem cıkarsın yaglanırdım pehlivan gibi yağsız duramazdım.. Zaten yağlanmazsan karnın gerildikçe kaşınır karnın falan.
valla çok özeniyorum böyle annelere bnm sezaryen bir deben hiiiç yağlanmadım sahsen hıcte catlamadı 15 kılo aldm hamılelkte dgm yapalıda 4ay oldu normal dogm yaptm gobk falan kalmadı
Kadın her haliyle güzeldir siz de zamanla verirsiniz herkes aynı değil ya sağlık olsun ...valla çok özeniyorum böyle annelere bnm sezaryen bir de
ya brz da genetik sanırım işe başlayınca vermeyi umuyorumKadın her haliyle güzeldir siz de zamanla verirsiniz herkes aynı değil ya sağlık olsun ...
ben dogumdan once 46kıloydum cok zayıftım 19yasında hamıle kaldım evlendım 1senede hamıle kaldm hem yasım kucuk dıye sanırım hemde cok su ıcerım hareketlıyım bıraz ondan da olabılırvalla çok özeniyorum böyle annelere bnm sezaryen bir de
olabilir cnm hem yaş hem genetik faktörler etkili zaten 28 yaşıma gircem ben 3 gün sonra ve aile hep şişman 59 la hamile kaldım 74 le doğurdum 63 e düştüm ilk 20 günde ama şimdi 65 im bakalım işe başlayınca verecek miyimben dogumdan once 46kıloydum cok zayıftım 19yasında hamıle kaldım evlendım 1senede hamıle kaldm hem yasım kucuk dıye sanırım hemde cok su ıcerım hareketlıyım bıraz ondan da olabılır
canım ben daaa hamiş bile edğilim ama yazcamHanimlar merhaba. Konuyu gebelik forumuna açmamamin sebebi, oraya yeterince baktim ve orada hep benim gibi heyecanli, merakli ve tecrübesiz anne adayciklari var:)
Doğumda ne kullandiniz da hiç çatlamadiniz, yayilmadiniz, tüylenmediniz? Doğumda çatlak başliklarinin hepsini hatmettim; ama dediğim gibi hep "ben şunu da duydum" gibi rivayetlere dayaniyor ya da halâ hamile olup sonuci bilmeyenler yaziyor. Doğurunca da bi buralari hepten unutuyor zaten:)
Piliz help mi!!
canım ben daaa hamiş bile edğilim ama yazcam
araştırmalarım ve hamişlerle konuşmam sonrası inandığım şey şu ki : bol yürüyüş doktor izin verdiği sürece yüzme bol su bide tecrübeli arkadaşların önerdiği yağlar kremler bla bla
Hanimlar merhaba. Konuyu gebelik forumuna açmamamin sebebi, oraya yeterince baktim ve orada hep benim gibi heyecanli, merakli ve tecrübesiz anne adayciklari var:)
Doğumda ne kullandiniz da hiç çatlamadiniz, yayilmadiniz, tüylenmediniz? Doğumda çatlak başliklarinin hepsini hatmettim; ama dediğim gibi hep "ben şunu da duydum" gibi rivayetlere dayaniyor ya da halâ hamile olup sonuci bilmeyenler yaziyor. Doğurunca da bi buralari hepten unutuyor zaten:)
Piliz help mi!!
pilatesin normal odğuma katkısıda çok dimi ?Cnm ben sadece bebeyağı ve susam yağı kullandım ve hiç çatlağım olmadı ama ben düzenli su içtim pilates ve yürüyş yaptım çok etkisini gördüm:)
Evet öyle ama ben normal doğum yapamadım bazı sağlık sıkıntışarından dolayı. Vücudum çok sarkmasın diye yaptım pilates:)pilatesin normal odğuma katkısıda çok dimi ?