• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taş gibi anneler bi bakabilir mi:)

Cnm bende sezaryen kesiği dışında dogum yaptığımın hiç bir belirtisi yok buna kiloda dahil fakat sürekli bebe yağıyla yaglanırdım şöyleki her tuvalete girsem cıkarsın yaglanırdım pehlivan gibi yağsız duramazdım.. Zaten yağlanmazsan karnın gerildikçe kaşınır karnın falan.

Cnm bende sezaryen kesiği dışında dogum yaptığımın hiç bir belirtisi yok buna kiloda dahil fakat sürekli bebe yağıyla yaglanırdım şöyleki her tuvalete girsem cıkarsın yaglanırdım pehlivan gibi yağsız duramazdım.. Zaten yağlanmazsan karnın gerildikçe kaşınır karnın falan.
ben de yağlandm ama karnım yırtık dolu :(

ben hiiiç yağlanmadım sahsen hıcte catlamadı 15 kılo aldm hamılelkte dgm yapalıda 4ay oldu normal dogm yaptm gobk falan kalmadı

valla çok özeniyorum böyle annelere bnm sezaryen bir de :KK43:
ben dogumdan once 46kıloydum cok zayıftım 19yasında hamıle kaldım evlendım 1senede hamıle kaldm hem yasım kucuk dıye sanırım hemde cok su ıcerım hareketlıyım bıraz ondan da olabılır

ben de doğumda 20 kilo aldım.Karnıma ne yağ ne bişey sürdüm,doktorum da çatlayacağı varsa sen en mükemmel en pahalı kremi de sürsen çatlar demişti.Ben krem zaten sevmem,hamilelikte de hiç sürmedim.Hiç de çatlağım yok.

ben dogumdan once 46kıloydum cok zayıftım 19yasında hamıle kaldım evlendım 1senede hamıle kaldm hem yasım kucuk dıye sanırım hemde cok su ıcerım hareketlıyım bıraz ondan da olabılır
olabilir cnm hem yaş hem genetik faktörler etkili zaten 28 yaşıma gircem ben 3 gün sonra ve aile hep şişman 59 la hamile kaldım 74 le doğurdum 63 e düştüm ilk 20 günde ama şimdi 65 im bakalım işe başlayınca verecek miyim

Lif kese lierac günde iki defa ve bebeyyağı her gün duş 15 günde bir kese bol su az çatlak bol kilo ve yaglandim memislerim sarkti emzirirken sanırım sarkiyorlar bir de selülit ve bacaklarda bol varis oldu geçecek gibi değil yani aslında tek sorunumuz çatlaklar değilmiş saçlarım da biraz beyazladi. Onlara çözüm yoktu

Hanimlar merhaba. Konuyu gebelik forumuna açmamamin sebebi, oraya yeterince baktim ve orada hep benim gibi heyecanli, merakli ve tecrübesiz anne adayciklari var:)

Doğumda ne kullandiniz da hiç çatlamadiniz, yayilmadiniz, tüylenmediniz? Doğumda çatlak başliklarinin hepsini hatmettim; ama dediğim gibi hep "ben şunu da duydum" gibi rivayetlere dayaniyor ya da halâ hamile olup sonuci bilmeyenler yaziyor. Doğurunca da bi buralari hepten unutuyor zaten:)

Piliz help mi!!
canım ben daaa hamiş bile edğilim ama yazcam :D
araştırmalarım ve hamişlerle konuşmam sonrası inandığım şey şu ki : bol yürüyüş doktor izin verdiği sürece yüzme bol su bide tecrübeli arkadaşların önerdiği yağlar kremler bla bla :D

canım ben daaa hamiş bile edğilim ama yazcam :KK70:
araştırmalarım ve hamişlerle konuşmam sonrası inandığım şey şu ki : bol yürüyüş doktor izin verdiği sürece yüzme bol su bide tecrübeli arkadaşların önerdiği yağlar kremler bla bla :KK70:

Hiçbirini yapmadim; ama 5 gün önce sıfır çatlakla doğurdum:KK49:yihuu:))

Hanimlar merhaba. Konuyu gebelik forumuna açmamamin sebebi, oraya yeterince baktim ve orada hep benim gibi heyecanli, merakli ve tecrübesiz anne adayciklari var:)

Doğumda ne kullandiniz da hiç çatlamadiniz, yayilmadiniz, tüylenmediniz? Doğumda çatlak başliklarinin hepsini hatmettim; ama dediğim gibi hep "ben şunu da duydum" gibi rivayetlere dayaniyor ya da halâ hamile olup sonuci bilmeyenler yaziyor. Doğurunca da bi buralari hepten unutuyor zaten:)

Piliz help mi!!

Cnm ben sadece bebeyağı ve susam yağı kullandım ve hiç çatlağım olmadı ama ben düzenli su içtim pilates ve yürüyş yaptım çok etkisini gördüm:)

Selam arkadaşlar. Hamilelik sırasında ve ya doğum sonrası da çatlak sorunları ile karşılaşmayın diye ya da başlamış olan çatlakların büyük kısmından çabucak kurtulun diye istanbulda olanlar için masor bir arkadaş onerebilirim. Normal şartlarda selulitler için yapılan bir masajmış ama hamilelelik sonrası kalçada oluşan çatlaklarım için inanılmaz bir kurtarıcı oldu. Tabi benim ki erken mudahale oldu. Çatlaklar daha yeni oluşurken fark etmek onemli. Genelde 10 seans yeterli oluyormuş. Bitkisel yağlardan bir karışımı da var ama tam olarak neler olduğunu ben hatırlamıyorum. Sadece çatlaklar değil vucudumun yeniden kısa surede sıkılaşıp eski haline donmesinde de kendisinin çok yardımını gördüm. İlgilenen varsa 5416191638 den ali bey ile irtibata geçebilirler.

Sabah mustela gece lierac sürdüm.13 Kilo aldim Ailede catlamayan olmamasina ragmen catlamadim.ücüncü aydan itibaren kremlere basladim.dogurana kadar düzenimi bozmadim.suyu miden bulanmiyorsa bol bol ic tabi ki ben cok icemedim.bebisim dogdu ve su an 1,5 aylik.3.550 Kiloda dogdu.yani cocugun kilosuyla ilgili degil cok yemek yemek.ne kadar az Kilo o kadar az catlak.su anda dogum oncesi kilomdayim Kiese anlamiyor bile.:21:

Ha bir de bende tüg Problemi olmadi hic cünkü ben onceden lazer yaptirmistim ama hamileligimde azicik kalan killarim da doküldü.oglum beni güzellestirdi yawww

Ben mustela lierrac gibi kremleri hiç almadım çünkü gereksiz pahalı buldum kendim evde karışım yaptım içine ne koyacağıma araştırmalarım sonucu kendim karar verdim bana özel bi tarifle ve sıfır catlakla doğum yaptım üstelik 20 kilo almış olmama rağmen sadece bacaklarının üstunde az catlak var o da ben kremi oraya hiç surmedigim için oldu karnimin her tarafına goguslere iki iç güne bi sürdüm 6 aya kadar hafta da bir filandi.

Kakao yağı
badem yağı
e vitamini ampulu (evigen )
Çörek otu yağı
buğday yağı
kayısı yağı
bunların hepsini vazelinin içine bosalttim büyük bi kapta karıştırdım kutulara koydum o kremi de iki üç günde bir yatarken surdumt. Banyodan sonra mutlaka kullan çünkü çok gergin oluyor vücut. Su an kızım 16 aylik 9. Ayimda tüm kiloları da verdim şimdi yine hamile kaldigimdaki kilodayim 49

Böyle top yutmuş gibi de karnım vardı :-):-)

Eklentiler

• IMG_20151028_160042.jpg
    IMG_20151028_160042.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 174
Back