ben duymadım da gördüm. arkadaşım düzenli olarak soğuk su masajı, kahve telvesi peelingi ve bir de bir yağ ama ne yağı unuttum onunla günlük masaj yaptı. ve çatlağı yok denecek kadar azdı.Hanimlar merhaba. Konuyu gebelik forumuna açmamamin sebebi, oraya yeterince baktim ve orada hep benim gibi heyecanli, merakli ve tecrübesiz anne adayciklari var:)
Doğumda ne kullandiniz da hiç çatlamadiniz, yayilmadiniz, tüylenmediniz? Doğumda çatlak başliklarinin hepsini hatmettim; ama dediğim gibi hep "ben şunu da duydum" gibi rivayetlere dayaniyor ya da halâ hamile olup sonuci bilmeyenler yaziyor. Doğurunca da bi buralari hepten unutuyor zaten:)
Piliz help mi!!
ben duymadım da gördüm. arkadaşım düzenli olarak soğuk su masajı, kahve telvesi peelingi ve bir de bir yağ ama ne yağı unuttum onunla günlük masaj yaptı. ve çatlağı yok denecek kadar azdı.
ben doğum yapmadım ama bilmiyorum
benimki saylanır mı
Hanimlar merhaba. Konuyu gebelik forumuna açmamamin sebebi, oraya yeterince baktim ve orada hep benim gibi heyecanli, merakli ve tecrübesiz anne adayciklari var:)
Doğumda ne kullandiniz da hiç çatlamadiniz, yayilmadiniz, tüylenmediniz? Doğumda çatlak başliklarinin hepsini hatmettim; ama dediğim gibi hep "ben şunu da duydum" gibi rivayetlere dayaniyor ya da halâ hamile olup sonuci bilmeyenler yaziyor. Doğurunca da bi buralari hepten unutuyor zaten:)
Piliz help mi!!
Bol su ictim, gunde 2 defa bebek yagi surdum.cok sukur ne catlak ne baska bi sikinti olmadi.ki ben 93 kiloya cikmistim.30 kilo aldimsonrasinda da bol yuruyus, bol su ve emzirerek bi guzel eski kiloma dondum.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?