- 25 Ağustos 2019
- 60.425
- 110.507
- 30
Amaa çok güzel yaptın vallahiiGeçersiiiinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaa çok güzel yaptın vallahiiGeçersiiiinn
Teşekkür ederimAmaa çok güzel yaptın vallahii
Bigün yapcam ama aşkoo tarifini aldım benTeşekkür ederim
Ay ama çok lezzetli oldu tavsiye ederimBigün yapcam ama aşkoo tarifini aldım ben
Bilmmemmiii ben bayılırımm hatta eşimin amcasına gideriz normalde onlarda mutlaka tartolet olur alır hep pastaneden hergittiğimde mutlaka yenge getirir bana yenge dmeek bile tuğaf geliyo bana aramızda 3 yaş var ama amca 45 yaşındaAy ama çok lezzetli oldu tavsiye ederim
Oha ya bu sefer sen yap götürBilmmemmiii ben bayılırımm hatta eşimin amcasına gideriz normalde onlarda mutlaka tartolet olur alır hep pastaneden hergittiğimde mutlaka yenge getirir bana yenge dmeek bile tuğaf geliyo bana aramızda 3 yaş var ama amca 45 yaşında
Öyle yaparımm da bizden sebep değill aslında amca hep alır eli çok açık pastanenin herşeyini karışık alır hepOha ya bu sefer sen yap götür
Ne güzel adammış bu sfer sen sürpüz etÖyle yaparımm da bizden sebep değill aslında amca hep alır eli çok açık pastanenin herşeyini karışık alır hep
Perin olayim dutumAah şahanem çok teşekkür ederim ilham perim sensin
Oldun zatenPerin olayim dutum
Oldun zaten
Fena fena öyle işte buyüzden tartoletlerini alem dutummNe güzel adammış bu sfer sen sürpüz et
Sen tartolet yapmıyorsun ki banaTabii tabiii sanki bana geliyonyaa az şurda 30 dk yolumuz var bana gelmeden dutamı gitcen heleee söyleee sen bakıyimmm yakaladum seniii
Sen hele bi gelll yapmamıı yaaaSen tartolet yapmıyorsun ki bana
Birde geçen ki yaptıklarından isterim katmermiydi neydiSen hele bi gelll yapmamıı yaaa
Ooooo ayupsunn beybiiiiiiiiBirde geçen ki yaptıklarından isterim katmermiydi neydi
Sabah 8de kapındayım o zamanOoooo ayupsunn beybiiiiiiii
Yarın olmazz kocam evdeSabah 8de kapındayım o zaman
Ahahah yaa birgün gelirim gelirsin inşallah kuzummYarın olmazz kocam evde
Herkes sancak gerçekten geluyon hahahah