- 16 Aralık 2019
- 20.206
- 80.400
- 31
Ben sana göndereyim bitanemBize bu kötülüğü niye yaptın yapabilen var yapamayan var hamiş olan var ben napicam şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sana göndereyim bitanemBize bu kötülüğü niye yaptın yapabilen var yapamayan var hamiş olan var ben napicam şimdi
Ahhh keskem keskem. canımsın durum ellerine sağlık çok çok güzel görünüyor eminim tadı da öyledirBen sana göndereyim bitanem
Ben hatırlıyorum seni bende çok sordum sana hala mı doğmadı diyeKız o da büyüdü biliyor musun vallaha daya yeni hamiş hamiş geziyordum buralarda doguramadim daha diye şimdi 3 aylık oldu nerdeyse
Kollarım boll boll da öperim senin için. Ama büyük kiskanmasin onu da opuyum
Çok teşekkür ederim canım tadı da görüntüsü kadar efsaneAhhh keskem keskem. canımsın durum ellerine sağlık çok çok güzel görünüyor eminim tadı da öyledir
Haha kk de doğdu 1 günlük oldu yazıyordu ben daha doguramamistimBen hatırlıyorum seni bende çok sordum sana hala mı doğmadı diye
Tabiii önce büyüğü öp kokla annesi sonra küçüğü
Haha kk de doğdu 1 günlük oldu yazıyordu ben daha doguramamistim
Sağolasın canım
Teşekkür ederimAman aman şahane görünüyor, bol şans diliyorum
Teşekkür ederim canımDeğişik ve güzel bir tarif olmuş, başarılar dilerim
canım teşekkür ederim balımDutum yavrimmm sen ne yaptın ya bune bu neeeeeee
Cokkkk güzel çok güzel sunum olmuş efsane canım ellerine sağlık
canım teşekkür ederim balım
Canımsın
Tabii tabiii sanki bana geliyonyaa az şurda 30 dk yolumuz var bana gelmeden dutamı gitcen heleee söyleee sen bakıyimmm yakaladum seniiiMuhteşem demek az kalır dutumm bu ne güzel şey böyle keşke sana yakın otursaydım kesin bu akşammçayagelirdim
Ellerine emeğine sağlık bol şans diliyorum
Aah şahanem çok teşekkür ederim ilham perim sensinOoo Garadutum çatalkaram tartini mı soylıyım sunumunu mu soylıyım nefis şeyler yapmışsın harika gözüküyor eminim tadıda enfestir ellerine sağlık başarılar dilerim garadutum
Sende tartolet mi varTabii tabiii sanki bana geliyonyaa az şurda 30 dk yolumuz var bana gelmeden dutamı gitcen heleee söyleee sen bakıyimmm yakaladum seniii
Gerekürse yaparummmSende tartolet mi var
GeçersiiiinnGerekürse yaparummm
Ama seni geçemem tabiii