Tartışmada kim haklı?

herkes kendine neyi layık görüyorsa onu yasiyor
hiç ama hic şaşmaz
Her evlilikte tartişma olabilir, anlasmazlik olabilir ama eşinin ettiği laflar kavgada olsa bile söylenmeyecek laflar, bir gram sevgisi olan insanim aklina gelmez o laflari soylemek.
Hala karti aldim ne alaka diyor.

Demek ki kaldirabiliyor.

yani bide söyleme nedeni de krem yani
2300 liralık bir krem !

ne bileyim konu sahibi anasına babasına kufretse de adam bunu söylese ha karşılıklı seviyesiz bir ilişkileri varmış deriz ona bile okeyim yani
ama bu öyle bile değil

ya ne bileyim benim eşim ... krem için (sıfatı siz doldurun oldukça sinkafli ) bana o lafları söylese ben bunu asla sindiremem
konu sahibi çok basit bir şeymiş gibi beni ikna etti diyor inanamıyorum

Cunku ikna olmak istiyor. Esinin boyle birsey söylemek istemedigine inanmak istiyor. Gerceklerle yuzlesmek istemiyor. Sen, ben olsak o kremi alir adamin gozunun önünde çöpe atarız inadina.

Cunku ikna olmak istiyor. Esinin boyle birsey söylemek istemedigine inanmak istiyor. Gerceklerle yuzlesmek istemiyor. Sen, ben olsak o kremi alir adamin gozunun önünde çöpe atarız inadina.
vala bu şekilde konuşmayı bilmeyen birinin ilk vukuati olduğunu sanmıyorum
benim bunu sindirmem çok zor adam gibi karşıma alıp konuşurum ikinci kez tavır bu olursa direkt boşarim
konu sahibi saygının ne demek olduğunu mu bilmiyor
şok olduğum konulardan biri oldu

Kesinlikle ilk degil. Muhtemelen surekli oluyor ama konu sahibi artik duyarsizlasmis. Kendi maas kartini bilmem kac sene sonra eline alabildigi icin seviniyor. Seninde dedigin gibi herkes kendine layik olani yaşıyor

İlk değildir zaten. Krem pahali diye bu derece kotu konuşan normalde de kibar konuşmuyordur.

Morel değil moral.
Alın kartınızı harcayın paranızı gönlünüze göre.7 yıldır yedirmişsniz de değer mi bilmiş sanki

Bir insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin özellikle karısına o lafları etmez daha iki senelik evliyken bu lafları eden adam ilerde neler söyler kimbilir ben 18 yıllik evliyim eşim bunlari bana söylese kesinlikle hazmedemez bosanirim ben çalışmıyorum ama istediğim biseyde pahalı geldiyse biraz düşünelim ayarlayabilirsek alalım der herşeyin bir usulü vardır bu tarz hakaretleri affetmeyin ki normalleşmesin en azından

Kemalin yapmaz.Umarım annenize giderken bir kilo şeker alabilirsiniz.Bari inadına gidin o kremi alın.

Gerçekten çok üzülüyorum böyle kadinlara bir adama daha ne kadar köle olunabilir, o adamdan kartını alsan kaç yazar harcatmaz ki, bir de o kadar laf nasıl hazmedilir ki

Allah öncelikle akıl versin diyorum ben köpek gibi çalışıcam sabahın köründen akşam karanligina kadar birşey almak istediğimde kocamdan maaş kartini istiycem ne saçma sizin maaş kartınız onda ne geziyor ki zaten ya ben çalışmıyorum eşimin kredi kartı bendedir sormam danismam bile istediğimi alırım yani elbetteki tüm maaşınızı gidin harcayın demiyorum ama aylık sizinde bir limitiniz olmalı ihtiyacınız olduğunda harciyacak ve diğer konuy la gelirsek
Eşinizin o sözlerinden sonra o kocayı beş dk durdurman kendisi sanki Brad Pitt hayırdır yani sen kimsin ki beni begenmiyorsun derim valla

Moreliniz mi bozuldu
Moral*** hanımefendi

Bence krem 2300 değil 230 lira. Konu sahibi eşini daha da haksız görmeyelim diye 2300 lira dedi.

Kremin fiyati isterse 10bin olsun kocasini hakli görmeyeceğim kendi adima. Bu olay krem fiyatiyla alakali bir şey değil bence. Pahali gelebilir, almasini istemeyebilir butcelerini aştiysa konuşabilir ama ettiği hakaretler hiç bir fiyatin karşiliği olamaz.

Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Ama konu sahibi sanırım bizden farklı düşünüyor.
Demek ki bir güncelleme geldi eşinin zihnine. Birden konu sahibini dünyanın en güzel kadını olarak görmeye başladı. Neyse halletmişler ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…