- 10 Ekim 2014
- 32.084
- 143.937
- 798
- Konu Sahibi nanelikedi34
-
Her evlilikte tartişma olabilir, anlasmazlik olabilir ama eşinin ettiği laflar kavgada olsa bile söylenmeyecek laflar, bir gram sevgisi olan insanim aklina gelmez o laflari soylemek.herkes kendine neyi layık görüyorsa onu yasiyor
hiç ama hic şaşmaz
yani bide söyleme nedeni de krem yaniHer evlilikte tartişma olabilir, anlasmazlik olabilir ama eşinin ettiği laflar kavgada olsa bile söylenmeyecek laflar, bir gram sevgisi olan insanim aklina gelmez o laflari soylemek.
Hala karti aldim ne alaka diyor.
Demek ki kaldirabiliyor.
ya ne bileyim benim eşim ... krem için (sıfatı siz doldurun oldukça sinkafli ) bana o lafları söylese ben bunu asla sindiremem
konu sahibi çok basit bir şeymiş gibi beni ikna etti diyor inanamıyorum
vala bu şekilde konuşmayı bilmeyen birinin ilk vukuati olduğunu sanmıyorumCunku ikna olmak istiyor. Esinin boyle birsey söylemek istemedigine inanmak istiyor. Gerceklerle yuzlesmek istemiyor. Sen, ben olsak o kremi alir adamin gozunun önünde çöpe atarız inadina.
vala bu şekilde konuşmayı bilmeyen birinin ilk vukuati olduğunu sanmıyorum
benim bunu sindirmem çok zor adam gibi karşıma alıp konuşurum ikinci kez tavır bu olursa direkt boşarim
konu sahibi saygının ne demek olduğunu mu bilmiyor
şok olduğum konulardan biri oldu
yani bide söyleme nedeni de krem yani
2300 liralık bir krem !
ne bileyim konu sahibi anasına babasına kufretse de adam bunu söylese ha karşılıklı seviyesiz bir ilişkileri varmış deriz ona bile okeyim yani
ama bu öyle bile değil
Morel değil moral.Hepimizin başı sağolsun. Özür diliyerek sormak istiyorum
Ben 34 yaşındayım. Cildimdeki kırışıklıklar için bir şey yapmak istiyordum ne zamandır. Hani ilerde daha kötü olmasın diye önlem bakımından
Eşimle avmdeyken kozmetik mağazaların birinde krem gördüm. Burda ve başka yerde yorumlarını okuduğum bir kremdi. Çok uzatmak istemiyorum krem yüzünden kavga çıktı. Mağazada almak istemedi parasından dolayı benimde yüzüm asıldı. Eve gidene kadar konuşmadık
Evde kremi alacağımı maaşımdan (kızlar ben çalışıyorum benim maaşım var ama kartım onda) paramı istediğimi söyleyince ağzına gelen herşeyi yüzüme söyledi. Çok morelim bozuldu. Başta parasına bir ton laf etti ama beni kıran şey “ne sürersen sür milyonluk krem sür senden kadın çıkmaz, yedi yıl önce de bir şeye benzemiyordun şimdi de benzemiyorsun” dedi. Üzerimden atamıyorum. Biliyorum benimkisi bu zamanda dert değil ama severek evlenmiştim. Çok üzüldüm.
Son cevabım sayfa 8
Bence kartı hiç almadı zaten. Burdakileirn dilinden kurtulmak için öyle yazdı. O karakterdeki adam bir anda pamuk şekeri olup da kart vermezAy öyle demeyin şimdi kartı geri verir
Kemalin yapmaz.Umarım annenize giderken bir kilo şeker alabilirsiniz.Bari inadına gidin o kremi alın.Herkese iyi akşamlar. Çocuğum var mı şiddet görüyormuyum kaç yıllık evliyim bir sürü soru gelmişti ama ben kartımı almadan yazmak istemedim sizlere ve iyi haber bankadan yeni kart istememe gerek kalmadı çünkü eşim ikna oldu.
Biz 4 yıl sevgililik 1 yıl nişanlılık ve 2 yıl evlilik geçirdik. Çocuğum yok. Çocuk konusunu konuşmadık hiç ve hayır eşim bana şiddet uygulamadı hiçbirzaman sadece biraz eski tip düşünceleri olan biri aile yapısıda böyle babasından amcalarından böyle görmüş. Paranın tek bi yerde toplu olmasını istiyordu takip etmesi kolay olsun diye. Evliliğimizde iki sıkıntıdan biri buydu başka sıkıntımız yoktu çok şükür
Harçlık kısmı ise şöyle. Önceki cevabımdan görmüş bazıları. Evet haftalık 250 alıyordum ama bu ev masrafı yol masrafı vs… için değil. Tamamen benim ihtiyaçlarım içindi. Ama artık onada gerek kalmadı. Dediğim gibi eşim ikna oldu. Çünkü halimi gördü. O lafları içinde özür diledi kremlern aşırı pahalı olduğunu bu devirde küçücük şeye 2300 istenmesine öfkelendiğini söyledi. Kırıcı konuştu evet ama kendini affettirdi. Soruma cevap veren benim için endişelenen herkese teşekkür ederim hakkınızı helal edin
Aferin sana cici kızNe alakası var kartımı aldım
Allah öncelikle akıl versin diyorumHepimizin başı sağolsun. Özür diliyerek sormak istiyorum
Ben 34 yaşındayım. Cildimdeki kırışıklıklar için bir şey yapmak istiyordum ne zamandır. Hani ilerde daha kötü olmasın diye önlem bakımından
Eşimle avmdeyken kozmetik mağazaların birinde krem gördüm. Burda ve başka yerde yorumlarını okuduğum bir kremdi. Çok uzatmak istemiyorum krem yüzünden kavga çıktı. Mağazada almak istemedi parasından dolayı benimde yüzüm asıldı. Eve gidene kadar konuşmadık
Evde kremi alacağımı maaşımdan (kızlar ben çalışıyorum benim maaşım var ama kartım onda) paramı istediğimi söyleyince ağzına gelen herşeyi yüzüme söyledi. Çok morelim bozuldu. Başta parasına bir ton laf etti ama beni kıran şey “ne sürersen sür milyonluk krem sür senden kadın çıkmaz, yedi yıl önce de bir şeye benzemiyordun şimdi de benzemiyorsun” dedi. Üzerimden atamıyorum. Biliyorum benimkisi bu zamanda dert değil ama severek evlenmiştim. Çok üzüldüm.
Son cevabım sayfa 8
Moreliniz mi bozulduHepimizin başı sağolsun. Özür diliyerek sormak istiyorum
Son cevabım sayfa 8
İlk değildir zaten. Krem pahali diye bu derece kotu konuşan normalde de kibar konuşmuyordur.
Bence krem 2300 değil 230 lira. Konu sahibi eşini daha da haksız görmeyelim diye 2300 lira dedi.
Kremin fiyati isterse 10bin olsun kocasini hakli görmeyeceğim kendi adima. Bu olay krem fiyatiyla alakali bir şey değil bence. Pahali gelebilir, almasini istemeyebilir butcelerini aştiysa konuşabilir ama ettiği hakaretler hiç bir fiyatin karşiliği olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?