Tartışmada kim haklı?

Herkese iyi akşamlar. Çocuğum var mı şiddet görüyormuyum kaç yıllık evliyim bir sürü soru gelmişti ama ben kartımı almadan yazmak istemedim sizlere ve iyi haber bankadan yeni kart istememe gerek kalmadı çünkü eşim ikna oldu.

Biz 4 yıl sevgililik 1 yıl nişanlılık ve 2 yıl evlilik geçirdik. Çocuğum yok. Çocuk konusunu konuşmadık hiç ve hayır eşim bana şiddet uygulamadı hiçbirzaman sadece biraz eski tip düşünceleri olan biri aile yapısıda böyle babasından amcalarından böyle görmüş. Paranın tek bi yerde toplu olmasını istiyordu takip etmesi kolay olsun diye. Evliliğimizde iki sıkıntıdan biri buydu başka sıkıntımız yoktu çok şükür

Harçlık kısmı ise şöyle. Önceki cevabımdan görmüş bazıları. Evet haftalık 250 alıyordum ama bu ev masrafı yol masrafı vs… için değil. Tamamen benim ihtiyaçlarım içindi. Ama artık onada gerek kalmadı. Dediğim gibi eşim ikna oldu. Çünkü halimi gördü. O lafları içinde özür diledi kremlern aşırı pahalı olduğunu bu devirde küçücük şeye 2300 istenmesine öfkelendiğini söyledi. Kırıcı konuştu evet ama kendini affettirdi. Soruma cevap veren benim için endişelenen herkese teşekkür ederim hakkınızı helal edin

herkes kendine neyi layık görüyorsa onu yasiyor
hiç ama hic şaşmaz

Çok sevindim, umarım sizi ikna etmek için bir süre iyi davranıp tekrar istemez kartı. Ayrıca lütfen gidip alın o kremi

Kartınızı almanıza sevindim ama eşinizin para konusunda bir anda bütünüyle değişmesi zor. Muhtemelen harcamalarınız konusunda sorun yaşamaya devam edeceksiniz. Aman geri adım atmayın.

Ayrıca yorumların öyle gelmesi normal. Çünkü annenize bir kilo pirinç bile alamadığınızı siz kendiniz yazmışsınız. İster ev için ister sizin için veriyor olsun, sizin paranızı (üstelik çok düşük bir meblağ) lütfeder gibi size veriyor olması kabul edilemez.

ya ne bileyim benim eşim ... krem için (sıfatı siz doldurun oldukça sinkafli ) bana o lafları söylese ben bunu asla sindiremem
konu sahibi çok basit bir şeymiş gibi beni ikna etti diyor inanamıyorum

ya ne bileyim benim eşim ... krem için (sıfatı siz doldurun oldukça sinkafli ) bana o lafları söylese ben bunu asla sindiremem
konu sahibi çok basit bir şeymiş gibi beni ikna etti diyor inanamıyorum
Ben o konuya hiç girmek istemedim. Benim için de bu kadar kolay çözülecek bir şey değil. Konu sahibi ikna olmuş madem, en azından kartını bir daha kaptırmasın dedim

Çocuğunuz da yok bu adamı neden affediyorsunuz?
Adam sizi çirkin bulduğunu söylemiş. Eski kafalı adam eşinin maaşının peşinde olmaz. Adam gayet sizinle maaşınız için evlenmiş.

Ben o konuya hiç girmek istemedim. Benim için de bu kadar kolay çözülecek bir şey değil. Konu sahibi ikna olmuş madem, en azından kartını bir daha kaptırmasın dedim
konu sahibi de krem 2300 lira diye kocasının söylediğini normal bulmuş resmen ay gece gece bi sinir geldi bana

Ay öyle demeyin şimdi kartı geri verir
Ay Alsa ne olacak gönlünce harcayabileceğine inananınız var mı ?
Versin bence mesela, hatta ek iş bulsun onunda kazancını versin, adam mutlu olsun yeter ki canım.
Kart ondayken adamın gözüne perde iniyor belli ki, birşeye benzemiyorsun demez hiç olmazsa.
En çok bu kırdı beni , atamıyorum üzerimden dediği için biz bu hakarete odaklandık amma mesele kartmış ..

Adama biz buradan gıcık oluyoruz konu sahibinin nasıl tepkisiz kaldığını anlamak güç

O lafları içinde özür diledi kremlern aşırı pahalı olduğunu bu devirde küçücük şeye 2300 istenmesine öfkelendiğini söyledi. Kırıcı konuştu evet ama kendini affettirdi.
Hiçbir yorumu okumadım, sadece konuyu okudum. 2300 TL için sinirlenip "senden kadın çıkmaz" demez kimse. Size bir ömür mutluluklar

Adama biz buradan gıcık oluyoruz konu sahibinin nasıl tepkisiz kaldığını anlamak güç
en çokta buna sinir oluyorum ben bir sürü sıkıntı yazıyor konu sahipleri, en önemlisine odaklanıyoruz yazıyoruz da yazıyoruz, sonra hoop içinden en gereksiz en saçma sıkıntıyı bulup,
-ayh çözdük ya tamam iyiyiz kocişimle demiyorlar mı?
Deliriyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…