Tartışmada kim haklı?

Kartı aldığınızı sanmıyorum.

Gördüğüm kadarıyla eşinize sonsuz bir teslimiyet halindesiniz. Beni ilgilendirmez ama şunu bilin ki, öfke ve alkollüyken söylenen her şey doğrudur. Çünkü otokontrol devreden çıkar.

Kendinizi kandırmaya devam ederken fazla ezdirmeyin bari. Ne de olsa babasını ve amcalarını rol model alan bir adamla evlisiniz.

Ne alakası var kartımı aldım
Sizi rahatsız eden tek şey maaş kartınızın eşinizde olması mı? Sinirle dahi olsa dediği şeylerin bahanesi yok, yenilir yutulur sözler değil. Kendinize bir krem almak iÇin duyduğunuz laflara bakın, unuttunuz mu telafisi oldu mu? O laflardan sonra o kremden 10 tane alsa bana şişesi ile bir tarafına monte ederim. Size söyledikleri şiddet farkında mısınız? İlle vurması, çarpması, morartması, bçr tarafınızı kırması gerekmiyor. Söylediği sözler, maaş kartınızın onda durmasını kendisinde hak görmesi ve size tavırları ŞİDDETdir. Siz kendinize bunları hak görüyorsanız eşiniz de yapar. Alan memnun satan memnun, bu yazdıklarımın sizin hayatınızda etkisi olacağına inanmıyorum da en azından başka insanlara sizin konunuz ders olur.

Ya acaba kendinizden de mi bilmiyorsunuz sinirli olduğunuzda ağzınızdan çıkan her kelimenin aslında gerçek düşünceleriniz olduğunu? Çok üzücü bir durum, kendini nasıl affettirebiliyor? Pek diyebilecek bir şey kalmıyor aslında bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…