- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- Konu Sahibi maydanozca04
Eşimle iyi giden bir evliliğimiz var normalde ufak tefek şeyler dışında. Fakat bugün bilgisayar oyunu oynarken arkadaşına hesabım açılsa da sana şu gönderimi yapsam dedi. Bende hemen yanına gittim ne gönderimi dedim. Yükseldi. Sonra anladım ki bilgisayar oyunu için belli bir ödeme yapılıyor 200 300 civarı. Maaşımız iyi. Banka hesap şifreleri bendedir fakat kurcalamam sadece kendisi nereye para gönderdiğini söylerdi. Hesaplandığımda da doğru çıkardı. Sanıyorum kredi kartından gönderim sağlıyormuş. Ben yükseldim o da yükseldi. Son bir kez daha yatırması gerektiğini bir daha bilgisayar oyununa para vermemeye çalışacağını ama verirse de karışmamı istemediğini çünkü kendine maaştan yaptığı tek şeyin o olduğunu söyledi. ben de istiyorsan başka şeyler yap harca ama bilgisayara verme şu parayı dedim. Maaşa göre az bi miktar ama bir çocuğumuz var ben doğru bulmuyorum. Siz olsanız tepkiniz ne olurdu. Kayınvalidem ve kayınbabam bu konuda (bilgisayar oyunu) çok kızıyorlar ama onlara söyleyemem çünkü bu sefer gelin şikayet etti diyerek eşime söyleyebilirler ve eşimle neden yetiştiriyorsun tartışması çıkar. Bilmiyorum çok çaresiz kaldım. Ve yükselmesi de normal bir yükselme değildi. Bayağı apartman duymuştur yani.