İlkkez mi duymuşlar onu. Yani ilkkez resim çizenle ressamın farkını anlarsın herhalde. :)
arkamdan iyi atip tutmussunuz he.
İlkkez mi duymuşlar onu. Yani ilkkez resim çizenle ressamın farkını anlarsın herhalde. :)
Canım orası öyle ama diktirip kekleyen kadın ne yapıyor numara yapıyor bilmiyorum ben öyle şeyler. Bende bir erkekten duydum yine onunda yolu var diye erkekte ona göre bişeyler yapıyor işte ö.m atmayım lütfen. Gerçi diktirenlee mümkün mertebe saf erkeği kekler işi gücü iyi olsun yeter.
Canım orası öyle ama diktirip kekleyen kadın ne yapıyor numara yapıyor bilmiyorum ben öyle şeyler. Bende bir erkekten duydum yine onunda yolu var diye erkekte ona göre bişeyler yapıyor işte ö.m atmayım lütfen. Gerçi diktirenlee mümkün mertebe saf erkeği kekler işi gücü iyi olsun yeter.
Nihali ne olduğunu yazmazsan ö.m atan çok olur:) LAfı söyle gerisini getirme olmaz ama aaaaaaaaaaaa kenan imirzalıoğlu var arada bak ateist olursun sonra
yahu forumun kenarında mazhar abı falan yazıo bı tek bende mı var bu yaa sinir oldum sımdı bu reklamaa
Sanırım herkeste var. Bir de yanlışlıkla tıklamyor muyum! UYUZ OLUYORUM!
off aynen delı oldum vallahı ya gece ıyı kaynatmıssınız hanımlarr
Hala da devam etmekte... (diğer başlıkta yani:) )
off aynen delı oldum vallahı ya gece ıyı kaynatmıssınız hanımlarr