Tartışıyorum, Tartışıyorsun, Tartışıyor...

İlkkez mi duymuşlar onu. Yani ilkkez resim çizenle ressamın farkını anlarsın herhalde. :)

Canım orası öyle ama diktirip kekleyen kadın ne yapıyor numara yapıyor bilmiyorum ben öyle şeyler. Bende bir erkekten duydum yine onunda yolu var diye erkekte ona göre bişeyler yapıyor işte ö.m atmayım lütfen. Gerçi diktirenlee mümkün mertebe saf erkeği kekler işi gücü iyi olsun yeter.

Nihali ne olduğunu yazmazsan ö.m atan çok olur:) LAfı söyle gerisini getirme olmaz ama aaaaaaaaaaaa kenan imirzalıoğlu var arada bak ateist olursun sonra

Valla gidicem bak hem çişim hemde uykum geldi. Söyle de gideyim.

Şaka bi yana tabi... :) Ben gitsem iyi olacak saat kaç olmuş. :/

gÜNÜN ANAHTAR KELİMELERİ: kızlık zarı, evrim,kpss, selülit, kenan...

Kendinize iyi bakın... by...

Cümleten hayırlı geceler Allah'a emanet olun. Gerçi hayırlı sabahlar daha uygun.

ayol rapellanın actıgı konuyu asıl geyıge dönusturen benım de neden burda ben yokuuummmmm:84::84: benden ızınsız topıcler mı acılmıssss saka bı yana gece bu konuyu dusundumde uyku tutmamıstı yahu. rapella yaktın bızııı

yahu forumun kenarında mazhar abı falan yazıo bı tek bende mı var bu yaa sinir oldum sımdı bu reklamaa

msj atıcam muneye ya bu reklamı kaldırsınlar hıc hos degıl guzel bı goruntude degıl yani bı de sureklı forumdan cıkıs yapıyor benm adım anlamıyorum ya cekı duzen versınler su sıteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…