Tartışıyorum, Tartışıyorsun, Tartışıyor...

o değil de beni nasıl tanıyorlar ki? son günlerde bu bekaretti kürtajdı vs tarzında konulara öyle bir çıkıyorum ki. valla sıradan yurdum insanıyım

Son düzenleme:
bence ödül almalıyız hem konu dışına çıkıp hem konuşmadık şey bırakmayıp hem evrimci hem oruçlu olaraktaaaannn hakaret neyin etmeyen baykuşlar ödülü. evet.

Konuya hala ciddi ciddi yorum yazanlar var. Sorun bakalım beren saat kenanın nesini sevmiş

Ayh burda kalmak geyik yapmsya devam etmek filan istiyorum ama yorgunum yahu, zaten tabletin şarjı bitti fişe taktiğim yerde ayakta okuyorum yazılanları, yarına konular kapanmazsa girip selülit, tanrı ve gülben üzerine paylaşımlar yapmak istiyorum ama kısmet görüşürüz şimdilik

Buarada sedase sana beklenen malum açıklama geldi mı? Sanırım ben bilgiyi kötü emelleri için kullanıp genç ve saf yurdum erkeklerini hymeplasti batağına çekebilecek bir izleyip uyandırıyorum, sen evli ve çocuklusun daha güvenilir bir imaj çiziyorsundur öğrenirsen haber ver mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…