Tartışıyorum, Tartışıyorsun, Tartışıyor...

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
34
Her şey bu soruyla başladı. "Kızlık zarı ne işe yarar?"

Nihali' nin de dediği gibi; "Konunun kızlığı bozuldu kadınlığa terfi etti evrim geçirdi cinsel problemler oluştu aldatıldı sınav dersen şikeli ve birde en önemlisi maymunmu yumurtadan çıkar yumurtamı balıktan aha benim devreler yandı."

En son selülitlerde kalmıştık...

KONUYA DÜZENLEMEEE: Fransız kalanlar için topic şu başlık altındaki tartışmalar "yüzünden" açıldı. http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/545212-kizlik-zari-yarar.html

Son düzenleme:
amaa lutfen kenanı unutmayalım adam zara onem verıomus ! veeeeeeeeee akan sular durur hanımlar kenan bİLE ne demiş
vayy halımızeeee ...

çok komik yaaa bu saatte bu hallere gelmemiz çok normal saat suan 4:00 ve neredeyse tüm online olan kişiler kızlık zarı ne işe yarar konusunda toplaşın buraya kızlar

ayy çok guldum bazıları ıcım mı yazdı ne
kenan ımırzalıoglunu aklım almıorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o konunun altındaa DDDDDDD

ya benim kız 7 dedi mi kalkar, daha da yatmazzz! salağım ben, evrim geçirecek yüzüm gözüm yarın.

huuuuu yaaa kimse konuşmasın şimdi nolur,uyumam lazım
Yarına kadar çatlicam
Bilmeden iyi bişe yaptım sanki

Bi anda offline olursam bilinki saliselik hareketle laptop kapağı kapanmış demektir. Beyin zarım önemli

Kenan ve zar mevzu ne yahu? Ben en son orda kalmıştım Kenan neden kıyaslanmaktan korkmuyor, dahası bakire kadın mı arıyor?

Bi de topic şahane olmuş umarım kapanmaz hemen.

Davul milletin beynine beynine vurunca kenanla kızlık zarı aynı çatı altında buluştu. Pis davulcu

Kenan ve zar mevzu ne yahu? Ben en son orda kalmıştım Kenan neden kıyaslanmaktan korkmuyor, dahası bakire kadın mı arıyor?

Bi de topic şahane olmuş umarım kapanmaz hemen.

Valla kapanabilir. İhtimal veriyorum. Yani tartışan bayanlar baya ateşli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…