- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 45
Yakışıklı olunurda benim kaynanam biraz abartmış diyorsun
aşkın gözü kördür de olur
kaynanam zaten genelde abartır hehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakışıklı olunurda benim kaynanam biraz abartmış diyorsun
cıkkss bana da gelmedi. evliyim, çocukluyum da neye yarıyor, bulmacayı çözemedim. nedir o hataaaa?Ayh burda kalmak geyik yapmsya devam etmek filan istiyorum ama yorgunum yahu, zaten tabletin şarjı bitti fişe taktiğim yerde ayakta okuyorum yazılanları, yarına konular kapanmazsa girip selülit, tanrı ve gülben üzerine paylaşımlar yapmak istiyorum ama kısmet görüşürüz şimdilik
Buarada sedase sana beklenen malum açıklama geldi mı? Sanırım ben bilgiyi kötü emelleri için kullanıp genç ve saf yurdum erkeklerini hymeplasti batağına çekebilecek bir izleyip uyandırıyorum, sen evli ve çocuklusun daha güvenilir bir imaj çiziyorsundur öğrenirsen haber ver mutlaka
Ben taşlayalım derim. Siz?
Ayh burda kalmak geyik yapmsya devam etmek filan istiyorum ama yorgunum yahu, zaten tabletin şarjı bitti fişe taktiğim yerde ayakta okuyorum yazılanları, yarına konular kapanmazsa girip selülit, tanrı ve gülben üzerine paylaşımlar yapmak istiyorum ama kısmet görüşürüz şimdilik
Buarada sedase sana beklenen malum açıklama geldi mı? Sanırım ben bilgiyi kötü emelleri için kullanıp genç ve saf yurdum erkeklerini hymeplasti batağına çekebilecek bir izleyip uyandırıyorum, sen evli ve çocuklusun daha güvenilir bir imaj çiziyorsundur öğrenirsen haber ver mutlaka
Ben taşlayalım derim. Siz?
Ben oyumu asmayalım da besleyelim mı den kullanıyorum. Yan slogan olarakta Türklerin %99u müslümandır ve Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız alıcam, tüm bu ateşli sloganlarından sonra artık azıcık tartışma olur diye umuyorum.
Ayşe yi çözdüm ben. Pandikten böyle demekkikocamdan firsat bulursan atarsin pandik :)
en nihali buralarda mı? Ne oldu o açıklama?
Hangi açıklama özür dilerim anlamadım.
Hani şu Ö.M saldırısına uğradığın konu? Açıklamadında sanırım değil mi? Ama cidden merak ettim yani... :26:
Konu neydi ki. Ben onu kaçırdım
Neyi ya. Bakireliği mi