Tartışıyorum, Tartışıyorsun, Tartışıyor...

cıkkss bana da gelmedi. evliyim, çocukluyum da neye yarıyor, bulmacayı çözemedim. nedir o hataaaa?
Ben taşlayalım derim. Siz?

caizdir

Peki, iyi geceler pardon iyi sabahlar sanaa... :)

Ben taşlayalım derim. Siz?

Ben oyumu asmayalım da besleyelim mı den kullanıyorum. Yan slogan olarakta Türklerin %99u müslümandır ve Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız alıcam, tüm bu ateşli sloganlarından sonra artık azıcık tartışma olur diye umuyorum.

Gidemedimm

Son düzenleme:

Umudum o yönde...

Giden gitsin... Kimsyi konuşturmam emin olun... Çok şey kaçırmayacaksınz yani... Hadi kaybolun çoluklu çocuklu kadınlarsınız!

Ben atılan pandiklerin şokundayım. (bana atılanlar değil. Şey YANİ BANA PANDİK ATILMADI YANLIŞ ANLAŞIMLASIN... )

Hani şu Ö.M saldırısına uğradığın konu? Açıklamadında sanırım değil mi? Ama cidden merak ettim yani... :26:

Gerçekten öyle oldu saldırıya uğradım resmen. Yok açıklamadım bir iki kişiue ö.m yolu ile yüzeysel söyledim o kadar.

İlkkez mi duymuşlar onu. Yani ilkkez resim çizenle ressamın farkını anlarsın herhalde. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…