Tartıştık evden gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geldi şimdi aç mısın dedim yok yedim dedi kös kös oturuyoruz karşılıklı . Muhtemelen annesine anlatmış annesi de sakin ol oğlum, konuşma oğlum, cevap verme oğlum demiş belli. Yoksa bu kadar sakin olamazdı. Şimdi topluca benden nefret edebilirler. Ben konuşmayı düşünmüyorum hiç bi şekilde

Senin tepkin de eşinin babamı getiririm görürsün demesi de fazla bence. İkiniz de bir silkelenin yuva kolay kurulmuyor. Her şeyi en baştan tatlı dille konuşup çözün. Yoksa ilk aylardan böyle olursanız sonu yok bu işin

İki kelamımdan bu kadar kadar hastalık teşhisi koyman müthiş Çocuk yapmayacağım zaten merak etme

Konuşmamakla değil konuşarak çözülür bu meseleler yemeğe oturduğunuzda güzellikle anlatsaydınız hoşlanmıyorum yapma diye insan olan anlardı ben de bi kez eşimi bu konuda uyardım bir daha da yapmadı

Malesef artık çok geç yemek zehir oldu bile

Aynı evde ne kadar süre konuşmamayı düşünüyorsunuz? Siz de yapıcı değilsiniz ama hem hatanın büyüğü sizde hem mesele çıkartan sizsiniz hem diyorsunuz hiçbir şekilde konuşmayı düşünmüyorum. Sizi eleştiren herkese bir cevabınız var, muhtemelen beni de terslersiniz birazdan ama yine de söyleyeyim. Yaşadıklarınız kolay değilmiş zor bir hayatınız olmuş ama bunun sebebi ne eşiniz ne eşinizin ailesi. Başkasının yaptığı yanlışların faturasını kim olursa olsun bir başkasına ödetmeyin. 3 ayda şu hale gelmeniz çok garip, en mutlu zamanlarınız olmalıydı. Kendinizde hata görüyorsanız alın karşınızda konuşun evlilik güç savaşı değil, eğer bunu bir güç savaşına çevirirseniz kazananı olmaz.

Insanlara tepeden bakmayi assalamayi degersiz gorup stress topu gibi kullanmayi biraktigin gün evliligin yoluna girecek umarim toparlarsin selametle 🖐
Estağfirullah kimseye tepeden baktığım yok kimseden de üstün değilim ama ne yaşadığımı bilmeden yok omg şöyle yapmış yok omg böyle yapmış eski konularını okuyun diye insanları fişeklemen çok sinir bozucu ve ergenceydi. Teşekkür ederim, selametle

Eski konularini okuyup tekrar bir analiz edin bence ergence diyor insanlari fistekliyormusum alakasi bile yok fistelemek yalanlarla olur ben yalan seyler yazmiyorum onun yazdiklarini yaziyorum kendi hayati bu kendi kendine eziyet ediyor

Evden çıkarken bana “Allah’ın belası” gibi bi laf ettiği için bende kırgınım. Bu lafı özür dilemediği sürece sineye çekmeyeceğim.. ilk adımı da ondan bekleyeceğim..

Babası nı cagırınca ne olucak? Kendi sorununu kendisi konusup cözemeycek kadar cocuk. Ergenler gibi kavga etmıssıniz. Sen de fazla abartmıssın tabi... Mutsuzsun cok belli.. Gir bir işe calıs hic bişi yapamıyorsan tercümanlık yap. Cok kolay iş bulursun. Evde oturdukca sen de cok bunalmıssın

Öyle her yerde çalışmama izin vermezmiş beyefendi. Bi tercüme bürosunda iş bulmuştum aslında ama yok olmazmış kurumsal bi yer değilmiş, kimin girdiği çıktığı belli değilmiş , çalışanları gözü tutmamış falan filan.. bir de bu sorun var.

O zaman kendisi bulsun sana iş cok biliyor bu erkekler.. İşine gelmiyor.. Valla evde durma adamın eline bakma elinden geliyorsa.. Ben bu zamandaki evli erkeklerin hic birine guvenmiyorum. Bir kadın her zaman kendi ayaklarının üstünde durmalı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…