kızlar bu arada ben büyük boy tarot almak istiyorum yanlız intten sipariş vercem bi steden verdimde sanırım küçükmüş iptal ettim bayadır araştırıorumda pek bilgi yok binlerce çeşit var :) öneriniz var mı
teşkler canım aldm ikisinede üyeyim ama tarot boyutları hakkında bilgi vermio küçük şehirde olmanın dezavantajları kendime bi tane buldum :) artık ne çıkarsaa
seve seve bakarımm :) ama başarılı olabilecek mym o da var hislerime güveniorum da bazn olmayınca olmuo
tarotum elime geldiğinde ve bakmayı örenmeye başladıktan snra elimden geldiğince size bakarım:) iskambile gelirsek ne yazıkki daha önce hiç internet ortamında fal bakmadım genelde fal baktığım insanla karşılıklı olmayı seviorum
Arkadaşlar tarot bakarak deneyimle daha iyi oluyor ben deneyımledım sayılır,ama yanlıs desteden basladıgıma kanaat getırdım.Zor bır deste secmısım yorumlamakta zorlanıyorum..Yenı baslayanlar rıder whıte mı almalı dersınız? Ayrıca banada tarot bakarmı yenı baslayan arkadas:)) Sevgilerimle..
evet söylediğin klasik tarot türü en kolayı zaten ama üzerindeki semboller renksiz olabiliyor bazı kartların bu da zorluyor haliyle... yorumlarken bi rengin sana hissettirdiği bile etkilidir :) senin deste hangisi ?
ben tarot, katina destesi,kahve ,su , duru görü falan baya bakıyordum bıraktım artık illallah dedirttiler :)
selam, malesef fal bakıyorum demek kadar korkunç birşey olamaz herkes üzerine çullanıyor
ben tarota ani bir ilhamla başladım,islambil ve kahve falı bakıyordum ...
ama ne olduğunu bilmiyorum da, hangi tarotu elime alsam tek tek söyledim hepsini
tarot sürekli bakmaktan ziyade sezgisel ve kart arasında ki bağdan oluşuyor...
tarot istemezse bir şey yorumlayamazsın
kesinlikle :) çok haklısın.. mesela katina destesini öğrenmek için o kadar uğraşıyorlar ki bazıları ama açmıyor deste kendini fakat ben kitaptaki anlamlarına ihtiyaç duymadan bakıyordum...tarotta zorlanmıştım o da katinanın enerjisinin çok ağır olmasındanmış enerji kalmıyormuş :) şimdi çok daha rahatım bakmıyorum :)bazen alıyorum elime destemi... inceliyorum hepsini tek tek sonra yerine koyuyorum
neden bakmıyorsun peki? bende şu sıralar işime gelirse bakıyorum. kendime bir web sitesi yaptım,orada da başlayacağım bakmaya
enerjim yerinde :) bakarsam düşer diye korkuyorum :)
bir de bakım yaptıklarımdan telefon geliyor o dediğin çıktı bu dediğin çıktı şimdi nolck bakarmısın bi daha falan
haha dimi birde o var :)
ücretlimi bakım yapıyordun ?
yok canım ücret almıyordum... :) alsam köşeyi dönmüştüm ama :) bunu da söylerim ama 5 tl daha alırımP hehehe :)) bi ara fal cafeye gittik arkadaşlarla fal baktırcam sıra bekliyorum falcı hatun geldi bana dediki git buradan! :))
neden dedim... çünkü senin yüzünden bakamıyorum dedibenimle ilgisi yok dedim insanların hem parasını alıyorsun hem de sallamasyon yapıyorsun...bakamıyor olman senin yüzünden dedim git dedim sana gitt dedi fenalaştı herkes de bakamıyor bana o yüzden :)
bende tarota başlamıştım acemiyim bu konuda tam yorumlama yapamıyorum ama kaptırıncada gidiyorum öyle kendime hiç yorum yapamıyorum böyle bir savsaklama geliyor kartları açıp kapatıyorum aslında en çok kahve falını ögrenmek istemişimdir ondada şekillerin anlammını bilmiyorum ama kahve falı daha eglenceli bana göre
Tarot iskambil farketmez
Olsun hiç dert etme bize bakarak kazanırsın ilk deneyimlerini.
Umarım heves ettiğin şekilde öğrenebilirsin.
Sabırsızlıkla beklicez.
Sevgiler
Ben ikinci sırada mı oluyorum şimdi
canım ben kahve falıda bakıorum ama tek bir şeklin bile anlamını bilmiorum :) o an ne hissedersem söylüorumm
zaten benden falcı olmaz his yok bende böyle derinden şeyler hissetmiyorum.hissedenlere de şaşıyorum nasıl oluyor diye.